Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malgosia74

malgosia74

#7107151 Napisano: 08.07.2023 21:05:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

co to za konkurs z karta 200 Decathlon?

Wydaje mi się że Fuze Tea,ale chyba nie widziałam w bazie Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7107148 Napisano: 08.07.2023 20:54:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy Manufaktura Kraftowa z konkursu na FB napisała już cokolwiek do kogoś? Mieli do 14 dni informować mailowo... 
Pewnie pijąc kawę, czytając i oglądając filmy tak się upoili naszą kreatywnością owianą aromatem kawy, że zapomnieli wysłać maile emotka

Oni maja chyba czas do 13.07 o ile się nie mylę. Hmm mailowo? Myślałam, ze pod postem coś napiszą. 
Ale czekam czekam 🤣 chociaż poziom b.wysoki..

5. Zdobywca danej nagrody zostanie powiadomiony o wygranej pocztą elektroniczną wprzeciągu 14 (słownie: czternastu) dni od zakończenia Konkursu, na wskazany przez niego wtrakcie Konkursu adres e-mail.

tak.  Ale niżej już piszą o roboczych 

„ Rozstrzygniecie konkursu nastąpi do 14 dni roboczych od daty zakończenia konkursu i polegać będzie na wyłonieniu, przez komisję konkursową spośród wszystkich prawidłowo zarejestrowanych zgłoszeń w konkursie najciekawszych komentarzy”

Wyniki wynikami, ale powiedzcie mi że dostaliście kawy które kupiliście? Bo u mnie zakup 17 czerwca i zero kawy. Ja rozumiem że konkurs był i nie nadążali, ale tam nie było zgłoszeń setek.

Do mnie kawa przyszła tylko zamiast 1kg przysłali 0.5kg , po złożeniu reklamacji przeprosili i dosłali brakujące 0.5kg po kilku dniach...
Za to u córki brak zamówionej kawy już 3ci tydzień... Napisali jej że mają opóźnienia związane z zamówieniami konkursowymi... 
Nie wiem co o tym myśleć, może przyślą jak konkurs rozwiążą Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7107029 Napisano: 07.07.2023 22:40:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy Manufaktura Kraftowa z konkursu na FB napisała już cokolwiek do kogoś? Mieli do 14 dni informować mailowo... 
Pewnie pijąc kawę, czytając i oglądając filmy tak się upoili naszą kreatywnością owianą aromatem kawy, że zapomnieli wysłać maile emotka

Oni maja chyba czas do 13.07 o ile się nie mylę. Hmm mailowo? Myślałam, ze pod postem coś napiszą. 
Ale czekam czekam 🤣 chociaż poziom b.wysoki..

5. Zdobywca danej nagrody zostanie powiadomiony o wygranej pocztą elektroniczną wprzeciągu 14 (słownie: czternastu) dni od zakończenia Konkursu, na wskazany przez niego wtrakcie Konkursu adres e-mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7107027 Napisano: 07.07.2023 22:32:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pewnie pijąc kawę, czytając i oglądając filmy tak się upoili naszą kreatywnością owianą aromatem kawy, że zapomnieli wysłać maile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7106995 Napisano: 07.07.2023 18:13:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Columbit zrobił mi weekendemotka

Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7106471 Napisano: 05.07.2023 22:32:02 w co chcielibyście wygrać?
Misiek89 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Wygrać mi się marzy... emotka
Thermomix rewelacyjny,
Atrakcyjny voucher wakacyjny,
Nowiutkie 4 kółeczka
I duuuża gotóweczka 😇

To koleżance pozostaje szczerze życzyć, 
wygrania tych nagród, które próbuje wyliczyć. emotka
Lipiec ładnie nam zaczęła, 
więc nagrodzić czas jej dzieła! 
A kolega mocno wierzy, 
że odwiedzą ją… kurierzy.
Życzymy wspaniałych konkursowych wrażeń, 
bo wszystko zaczyna się od … marzeń! 😜

I nawzajem... emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7106441 Napisano: 05.07.2023 20:57:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Niestety też się nie spodobało... Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7106429 Napisano: 05.07.2023 20:23:03 w co chcielibyście wygrać?
Wygrać mi się marzy... emotka
Thermomix rewelacyjny,
Atrakcyjny voucher wakacyjny,
Nowiutkie 4 kółeczka
I duuuża gotóweczka 😇 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7106155 Napisano: 04.07.2023 21:19:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

Pytanko do bardziej obcykanych:) 
jesli wygralam na paragon WAWEL cukierki na wage kubek:p to czy moge tym samym paragonem zagrac w Wawel c4? Paragon naturalnie jest c 4:-) 

jak ktos sie orientuje bede zobligowana emotka

Tak 👌 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7105774 Napisano: 03.07.2023 21:14:29 w KLIKNIJCIE
Kochani, ja również bardzo proszę o 10 głosików emotka
https://www.marze...uKoIy&lr=galeria Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7105402 Napisano: 02.07.2023 16:38:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prosze o rozjaśnienie mi umysłu.. emotka
Dopiero dziś wysyłam formularz z Fantasii ITM, II stopień to w końcu 200zł do Zalando czy do ITM, bo co innego w oświadczeniu a co innego w smsie...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7105392 Napisano: 02.07.2023 15:09:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Aaaa !!!  Niedzielny celny strzał w Smolarową brameczkę emotka
Praleczka, pralunia emotka
Samsung WW8NK62E0RW, Pralka EcoBubble™ slim,
8kg, biała, o wartości (ustalonej na dzień 22.05.2023 r.) 2.599,00 zł 
Ufff... Tak zaczynam lipiec emotka emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7105391 Napisano: 02.07.2023 14:57:07 w KLIKNIJCIE
To dopiero 3 dzień... już widzę ze będzie bardzo ciężko...
Proszę o +10 głosów emotka
https://www.marze...uKoIy&lr=galeria Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7105301 Napisano: 01.07.2023 22:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Nadal nie można wysłać zgłoszenia w Żywiec Zdrój C4 emotka U gdzie im napisać na temat zaistniałej sytuacji

U nich to standard w tych konkursach z wykorzystaniem strony www....niestety nie widzą różnicy pomiędzy godziną 23:59, a 00:00.

Pisz tutaj: uwagi.promocje@albedomarketing.pl

Bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7105296 Napisano: 01.07.2023 22:05:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nadal nie można wysłać zgłoszenia w Żywiec Zdrój C4 emotka  gdzie im napisać na temat zaistniałej sytuacji Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7105290 Napisano: 01.07.2023 21:20:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

Czy przychodzi Wam teraz zwrotka w konkursie "Czyste wakacje w Carrefour"?

Jeszcze chwilę temu byla Wyświetl w wątku >>
1 olivkap 0

malgosia74

#7105228 Napisano: 01.07.2023 13:22:49 w KLIKNIJCIE
malgosia74 napisał(a):

Będę prosić Was co dzień o +10 głosów emotka  
https://www.marze...uKoIy&lr=galeria

emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7105227 Napisano: 01.07.2023 13:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

dede napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ostin789 napisał(a):

Ciekawa jestem czy oni sa w stanie jakkolwiek udowodnić sztuczne nabijanie głosów czy jedyne co mogli zrobić to tą blokade na 10 szt.

Ale co to znaczy sztuczne nabija nie głosów? Umówmy się... ze spontanicznym głosowaniem internautów na najlepszą pracę nie ma to nic wspólnego. Wszystkie prace, które mają dużo polubień to prace, których autorzy o te głosy gdzieś poprosili. Czy to rodzinę, czy znajomych czy obcych...

To chyba w na każdym forum proszą o te głosy bo tak naprawdę mało komu chciałoby się klikać ot tak 10 razy i to jeszcze codziennie. Musieliby cały czas o te głosy prosić i przypominać. W sumie jeśli naprawdę tak to wygląda to ten ipad powinni dostać bo ja przyznam szczerze jak zobaczyłam te skoki głosów to straciłam motywację.

Oczywiście, że tak.  Nagrody powinna przyznać komisja. To nie te czasy, żeby internauci głosowali. Prawda jest taka, że nie wygrają prace najlepsze, a takie, których autorzy się o głosy sami postarają.

Oczywiście, że da się to udowodnić. W konkursach na głosy brałam udział dwa razy. Za pierwszym razem nie doczytałam że będzie głosowanie i żałowałam, ze wziełam w tym udział, jak się okazało po skargach organizator prześwietlił głosy (IP - przy zmiennym jest z tego co kojarzę i tak podobne, do tego z jakich urządzeń były oddane głosy, wszystko się da). Drugi konkurs też skargi, ale chyba nie chciało im się tak wnikliwie sprawdzać, sporo osób poleciało w rankingu, co z tego ja na starcie zrezygnowałam z walki o głosy. Głosy można kupić, można zmieniać IP i dziwię się, że agencje dalej robią takie akcje, aż szkoda że tyle głównych przyznanych zostanie przez takie "głosowanie". Przy okazji gratulacje dla Was bo prace są świetne!

A ja zbieram głosy po wszystkich co tylko mogę i jak pomyślę że to tak przez kolejne 2 tygodnie to będzie ban od niektórych za spam  🫣
A że trochę już uzbierałam to zepnę poślady i spróbuję zawalczyć skoro już się do finału zakwalifikowało bo byłoby szkoda ... A gdyby potem jednak weryfikowali te sztucznie nabijane głosy to szansa na wejście do tej 30-tki się przybliży 🙃 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7105160 Napisano: 01.07.2023 00:10:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dawno nie zafundowałam sobie takiego maratonu zgłoszeń - t-mobile, axe, nuii lewiatan, lenor rossman, shell mirinda, elmex, lovela c4, a wszystko to poprzeplatane zgłoszeniami na kończące się loterie emotka Mam dość na kolejny miesiąc emotka  Może się kiedyś nauczę nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę emotka

zaliczyłam podobny maraton, ale zapomniałam o t-mobile emotka  no cóż...

Nie przejmuj się, na pewno zaraz wskoczy podobny konkurs z orange i znowu będziemy mogły odłożyć go na ostatnią chwilę emotka

zbieranie głosów w Rafaello to bieżace wyzwanie roku emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7105158 Napisano: 01.07.2023 00:04:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dawno nie zafundowałam sobie takiego maratonu zgłoszeń - t-mobile, axe, nuii lewiatan, lenor rossman, shell mirinda, elmex, lovela c4, a wszystko to poprzeplatane zgłoszeniami na kończące się loterie emotka Mam dość na kolejny miesiąc emotka  Może się kiedyś nauczę nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę emotka

zaliczyłam podobny maraton, ale zapomniałam o t-mobile emotka  no cóż... Wyświetl w wątku >>