Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malgosia74

malgosia74

#7111710 Napisano: 26.07.2023 12:25:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Smolar Dino dzienna  100 zł z niedzieli 😁 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7111558 Napisano: 25.07.2023 19:51:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
adamo86 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

Hej. Czy leżaki od studio rec Stokrotka już były wysyłane?  Nie mam ostatnio czasu głębiej poszukać, bo jeżdżę na jagody i z tego też względu wysłałem protokół z 1-dniowym opóźnieniem.

Ja mam dzisiaj odebrany przez kuriera DPD - od wczoraj był w apce.

Ja czekam na Go Pro z tej loterii🙂 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7111546 Napisano: 25.07.2023 18:47:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Rozczarowanie wielkie z powodu multi przegranych w konkursach Milki przede wszystkim, no i Rio Mare nic nie dało wcale, ehhh
Passo wróć do mnie proszę... Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7111535 Napisano: 25.07.2023 17:37:29 w Zdjęcia naszych wygranych

Pralka z E 😍Wymarzona nagroda 🏆 Bo u mnie zdecydowanie każdy sprzęt który czeka na wymianę do momentu aż uda się wygrać ten nowy nie musząc nadwerężać skromnego budżetu domowego 😀 Pralka dziś dotarła dziś już prała i działa świetnie, jestem mega zadowolona 😊 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7110997 Napisano: 24.07.2023 11:53:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

Ale niespodzianka w ten upalny poniedziałek 😁 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7110654 Napisano: 21.07.2023 17:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Jak myślicie dlaczego zniknęła galeria prac w konkursie Raffaello?? 

Ktoś dostał info o wygranej głównej nagrodzie?

Z tego co wiem, to dzwonili we wtorek.

No tak, świetnie rozwiązali wszelkie problemy, cóż... Dziękuję za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7110652 Napisano: 21.07.2023 17:52:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak myślicie dlaczego zniknęła galeria prac w konkursie Raffaello?? 

Ktoś dostał info o wygranej głównej nagrodzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7110298 Napisano: 20.07.2023 11:41:47 w Czy informują/ informowali?
Z Orbit za 2 tydzień informowali i wszystko już poszło? 😳 Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7110256 Napisano: 20.07.2023 09:54:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jakaś dziwna cisza nastała wszędzie i w każdym aspekcie... emotka  ehhh... Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7109339 Napisano: 17.07.2023 10:16:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

malgosia74

#7108833 Napisano: 14.07.2023 13:21:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coś z C4- Żywiec Zdrój od Albedo- sprawdzone w podpiętych wynikach, pewnie stówka 🙃 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7108112 Napisano: 12.07.2023 20:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

To był rysunek wykonany własnoręcznie przez syna, praca malowana zresztą flamastrami która mi zostawił i mam ją przed sobą, a w galerii widnieje kolorowanka wydrukowana z neta ta z muszlą, nawet kontury z drukarki widać, poza tym grafika samochodu obok leży pralina, nic nie ma wspólnego z rysunkiem bynajmniej.
Jest też przez prawnika określone co to plagiat a co praca inspirowaną, zachęcam do lektury i zagłębienie się w to jeśli ktoś ma faktycznie ból d... polecam świetna maść...emotka
Co do głosów to czy te 20 tys pochodzą na pewno z uczciwego mozolnego głosowania? Nie sądzę..
Moje codzienne posty na FB jak i moich znajomych oraz PW na Messenger ci dzień kipiało od żebrania o głosy. Więc nie było u mnie żadnego oszustwa przynajmniej z tego co ja wiem, bo konkurencja potrafi po trupach do celu.
Sprytny donos a wcześniej zrobienie komuś "przysługi" nabiciem głosów... Dziękuję... Wyrzucona  praca nie dostaje zapewne NIC... 
Organizator nie raczy odpowiedzieć na maila.. żałosne...
Życzę tym osobom aby te nagrody wygrane w tym konkursie przypominały im długi czas  jakim sposobem je wygrali... Tyle w temacie.

Czyli organizator nawet nie raczył poinformować i podać powodu? Jeśli powodem miałby być rzekomy plagiat to powini to umotywować i podać źródło "inspiracji". Jeśli chodzi o głosy to prawda jest taka, że wszystkie prace z ilością kilkanastu tysięcy głosów mają je dlatego, że autorzy o nie w jakiś sposób zabiegali i tyle. Więc przykra sytuacja...

Podano w mailu tylko odnośniki do złamanych punktów regulaminu ( trzeba nieźle przeszukać cały reg żeby odnaleźć je)  i finito, bez dowodów, bez odpowiedzi na wymalowanego na pierdyliard znaków maila zgodnego z prawdą. 
Nie ubolewam już nad tym, trudno, wygrac uczciwie wyborem Jury nagrodę jest większa sztuka niż nabiciem głosów, co to za satysfakcja? ... Dla mnie ż e n u a

No ok, ale w takim razie mail informujący o dyskwalifikacji był i rozumiem, że powołują się punkty dotyczące praw autorskich? Sama w poście sugerujesz, że praca była mocno inspirowana czymś innym, więc rozumiem, że ta tancerka to nie jest "projekt z głowy" tylko mocno inspirowany jakąś praca z neta? I tutaj granica jest bardzo cienka między inspiracją a plagiatem. Dodatkowo możesz kopiować czyjś rysunek czy obraz, ale nie możesz się podpisywać jako autor tej pracy a jedynie jako wykonawca kopii. A warunkiem było posiadanie pełni praw autorskich do wykonanej pracy. 
Zarzucasz też, że jedna z prac jest kolorowanką? Znalazłaś ją w necie? Bo ja się nie mogę dopatrzeć tych konturów z drukarki emotka
I kim są te osoby - "Życzę tym osobom"? Cała 30 która wygra ipady?

Nie, mam na myśli te które lubią innym wchodzić w życie z butami Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7108087 Napisano: 12.07.2023 20:27:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

To był rysunek wykonany własnoręcznie przez syna, praca malowana zresztą flamastrami która mi zostawił i mam ją przed sobą, a w galerii widnieje kolorowanka wydrukowana z neta ta z muszlą, nawet kontury z drukarki widać, poza tym grafika samochodu obok leży pralina, nic nie ma wspólnego z rysunkiem bynajmniej.
Jest też przez prawnika określone co to plagiat a co praca inspirowaną, zachęcam do lektury i zagłębienie się w to jeśli ktoś ma faktycznie ból d... polecam świetna maść...emotka
Co do głosów to czy te 20 tys pochodzą na pewno z uczciwego mozolnego głosowania? Nie sądzę..
Moje codzienne posty na FB jak i moich znajomych oraz PW na Messenger ci dzień kipiało od żebrania o głosy. Więc nie było u mnie żadnego oszustwa przynajmniej z tego co ja wiem, bo konkurencja potrafi po trupach do celu.
Sprytny donos a wcześniej zrobienie komuś "przysługi" nabiciem głosów... Dziękuję... Wyrzucona  praca nie dostaje zapewne NIC... 
Życzę tym osobom aby te nagrody wygrane w tym konkursie przypominały im długi czas  jakim sposobem je wygrali... Tyle w temacie.

Czyli organizator nawet nie raczył poinformować i podać powodu? Jeśli powodem miałby być rzekomy plagiat to powini to umotywować i podać źródło "inspiracji". Jeśli chodzi o głosy to prawda jest taka, że wszystkie prace z ilością kilkanastu tysięcy głosów mają je dlatego, że autorzy o nie w jakiś sposób zabiegali i tyle. Więc przykra sytuacja...

Podano w mailu tylko odnośniki do złamanych punktów regulaminu ( trzeba nieźle przeszukać cały reg żeby odnaleźć je)  i finito, bez dowodów, bez odpowiedzi na wymalowanego na pierdyliard znaków maila zgodnego z prawdą. 
Nie ubolewam już nad tym, trudno, wygrac uczciwie wyborem Jury nagrodę jest większa sztuka niż nabiciem głosów, co to za satysfakcja? ... Dla mnie ż e n u a Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7108068 Napisano: 12.07.2023 20:05:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Życzę tym osobom aby te nagrody wygrane w tym konkursie przypominały im długi czas  jakim sposobem je wygrali... Tyle w temacie. Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7108015 Napisano: 12.07.2023 18:51:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
malgosia74 napisał(a):

O 18.01 mail o wygranym rocznym zapasie gum Orbit  emotka

I u córki też emotka emotka
Się nam będzie nieźle żu(y)ło  emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7108014 Napisano: 12.07.2023 18:46:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
O 18.01 mail o wygranym rocznym zapasie gum Orbit  emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7108002 Napisano: 12.07.2023 18:11:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Agusia szczere Gratulacje 🏆emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusia369 0

malgosia74

#7107673 Napisano: 11.07.2023 17:23:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

malgosia74

#7107596 Napisano: 11.07.2023 13:51:16 w moje dzisiejsze wygrane :)

malgosia74

#7107478 Napisano: 10.07.2023 22:50:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Studio Rec emotka  - Żywiec Latem - II stopień Go Pro 11 emotka Wyświetl w wątku >>