Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malgosia74

malgosia74

#7119613 Napisano: 28.08.2023 17:47:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

(...)

Żeby swoje zaakceptowane zgłoszenie zobaczyć trzeba na liście dodanych miejsc odnaleźć swoje i kliknąć na nie wtedy pokaże się opis, jeśli pokaże się inny opis niż Twój musisz odnaleźć na liście druga taką samą nazwę lub taka dokładnie jak wpisała w zgłoszeniu. Ja tak miałam i szukałam na tej kilometrowej liście miejsc. Teraz niestety nie ma tej dodanej wczoraj, może jeszcze nie zaakceptowali...

Ale co tam za znaczenie mają "kilometry"? emotka Dajesz skrót Ctrl+F, wpisujesz nazwę miejsca (lub kawałek, gdy nie pamięta się dokładnie) i podświetlają się na liście wszystkie możliwości. Jeśli nie ma, to znaczy, że nie dodali jeszcze na mapie.

Nie zadziałało u mnie ctrl+f , serio, wtedy tak szukałam 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

malgosia74

#7119607 Napisano: 28.08.2023 17:27:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

kimberly napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

W kwestii konkursu Moya coś chyba odkryłam, albo to tylko u mnie występuje emotka ..
Wygrałam w 1 etapie i gdy wzięłam udział w 4 to nie otrzymałam potwierdzenia na maila, podobnie dziś u córki było, która wygrała w 3 etapie i dziś dodając zgłoszenie nie przyszło jej potwierdzenie na maila ... Czy ktoś z Was miała taką sytuację?

A w kwestii nagród - to wystarczy czekać aż przyślą skoro adres się podaje w formularzu zgłoszeniowym, skoro w mailu gratulacyjnym nie proszą o odesłanie żadnego oświadczenia ... Hmm, trochę ten regulamin niejasny jest ...

Tak, ja dzis:)

A widoczne jest Twoje miejsce na mapie, mojego nie dodali , może dużo zgłoszeń jest i trzeba poczekać dłużej

Ogólnie tego zgłoszenia co zostało nagrodzone nie mogę zobaczyć, bo teoretycznie w miejscu gdzie jest moja miejscowość pokazuje dwie pinezki (jak dodawalam nie bylo żadnej) - jak przybliżę kliknę tylko jedna jest i nie jest to moje zgłoszenie tylko ogólny opis miasta, a ja opisałam wieżę i dodałam jej zdjecia:)
Obawiam się, że teraz swojego zgłoszenia też nie zobaczę na mapie, bo dodałam Błędne Skały, widziałam, że już jest tam jedna pinezka ale jej treść to kilka bezsensu dla tematyki konkursu zdań, które nic ciekawego o tym miejscu nie mówią. Więc zrobiłam swoje zgłoszenie, w mojej opinii ciekawe i z zdjęciami. Chyba że ktoś zna sposób jak zobaczyć więcej niż jedno zgłoszenie na dane miejsce to niech da znać, bo chętnie bym moje zobaczyla a nie mogę:(

Żeby swoje zaakceptowane zgłoszenie zobaczyć trzeba na liście dodanych miejsc odnaleźć swoje i kliknąć na nie wtedy pokaże się opis, jeśli pokaże się inny opis niż Twój musisz odnaleźć na liście druga taką samą nazwę lub taka dokładnie jak wpisała w zgłoszeniu. Ja tak miałam i szukałam na tej kilometrowej liście miejsc. Teraz niestety nie ma tej dodanej wczoraj, może jeszcze nie zaakceptowali... Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7119571 Napisano: 28.08.2023 15:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

W kwestii konkursu Moya coś chyba odkryłam, albo to tylko u mnie występuje emotka ..
Wygrałam w 1 etapie i gdy wzięłam udział w 4 to nie otrzymałam potwierdzenia na maila, podobnie dziś u córki było, która wygrała w 3 etapie i dziś dodając zgłoszenie nie przyszło jej potwierdzenie na maila ... Czy ktoś z Was miała taką sytuację?

A w kwestii nagród - to wystarczy czekać aż przyślą skoro adres się podaje w formularzu zgłoszeniowym, skoro w mailu gratulacyjnym nie proszą o odesłanie żadnego oświadczenia ... Hmm, trochę ten regulamin niejasny jest ...

Tak, ja dzis:)

A widoczne jest Twoje miejsce na mapie, mojego nie dodali , może dużo zgłoszeń jest i trzeba poczekać dłużej Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7119447 Napisano: 27.08.2023 23:38:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

A w kwestii nagród - to wystarczy czekać aż przyślą skoro adres się podaje w formularzu zgłoszeniowym, skoro w mailu gratulacyjnym nie proszą o odesłanie żadnego oświadczenia ... Hmm, trochę ten regulamin niejasny jest ... Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7119355 Napisano: 27.08.2023 12:27:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kinder 🫡 to już wygrywasz 30 do 0 
Nie mam sposobu i chyba się poddaję, toż to istne fatality... 🤯 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7119078 Napisano: 25.08.2023 15:50:01 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
magie1982 napisał(a):

Bartosz2222 napisał(a):

Co mogli dziś nadać od they.pl. Czy ktoś wie co to może być?

Moya

Ja czekam na nagrodę z 1 etapu i nie mam jeszcze powiadomienia od they.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7118999 Napisano: 25.08.2023 11:13:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Czy udało się komuś wygrać w Moya dwa razy na te same dane ?

Spróbowałam w poprzednim etapie, zobaczymy w przyszły czwartek jak będzie lista nagrodzonych czy się da cokolwiek na te same dane. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

malgosia74

#7118915 Napisano: 24.08.2023 21:56:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
MOYA - chyba🤔 prawdopodobnie🤪 ROWER u męża 😇🤩 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7118846 Napisano: 24.08.2023 16:43:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś jeszcze czeka na butelkę Chivas Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7118378 Napisano: 22.08.2023 22:13:21 w Zdjęcia naszych wygranych
peterpanek napisał(a):

[quote=nataszka]Doda ktoś zdjęcie grilla z Albedo Chorten 🌹🤗😎👍

Proszę uprzejmie:

Albedo oszukało na wartości chyba i podatku, bo według oznaczeń z pudełka jest to ten model: https://www.media...-polka-ruszt-48x28cm o wartości 150 a nie 50 zł emotka

Do mnie i do córki dotarły identyczne modele prostokątne LUND 99585 emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7118374 Napisano: 22.08.2023 22:06:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):Wooow Metaxa - II stopień - Głośnik Bose    Nadal marzę o voucherku ... dokądkolwiek

Głośnik czy hamak? emotka

Flaszka  emotka  a głośnik był w poprzednim konkursie Metaxy gdzie zakup był w Żabce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7118372 Napisano: 22.08.2023 22:05:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

Metaxa, wszystkie maile i nazwiska mają taką samą ilość wygwiazdkowanych liter, więc jak stwierdza że, że to wy?

Przypuszczenie emotka  u mnie w Cointreau się sprawdziło, ale nie ma 100% pewności emotka

u mnie się zgadza adres mailowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7118369 Napisano: 22.08.2023 21:59:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
malgosia74 napisał(a):

Wooow Metaxa - II stopień - Głośnik Bose  emotka  
Nadal marzę o voucherku ... dokądkolwiek emotka

Łomatko emotka  przepraszam ... weszłam w wyniki poprzedniego konkursu Metaxy z Żabki emotka
 Mam w takim razie butelkę Metaxy Orange emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7118358 Napisano: 22.08.2023 21:38:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wooow Metaxa - II stopień - Głośnik Bose  emotka  
Nadal marzę o voucherku ... dokądkolwiek emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7118178 Napisano: 22.08.2023 12:37:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ale superemotka  Jednak córka dostała email od MOYA - aparat Canon emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7117796 Napisano: 20.08.2023 22:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pytanko emotka
jak to jest z tą Moya?
zakupy na Caffe Moya 15 zł a w sklepie 20 zł

co to ta Caffe Moya? to jakaś inna stacja czy np. jak kupię kawę i hot doga i wyjdzie 15 zł, to to się liczy? Czy chipsy za 28 zł się liczą do tego za 20 zł? Jak na złość ostatnio mało jeżdżę autem i to 25litrów to ciężko zatankować emotka

Ja kupowałam w sklepie ich wafelki familijne ,coca cole,fajki,kawy 2 ,jakieś ciastka dla dzieciaków. Miałam paragon na ponad 70 zł i wygrałam . To znaczy się można wszystko kupić co jest na sklepie ,aby suma się zgadzała

potwierdzam emotka  ja zakupiłam raz paliwo, a drugi raz hotdoga i zapiekankę, ale jesli chodzi o caffe moya to dosłownie o każdy asortyment chodzi, który kupujesz na tej stacji emotka  
Ja dzis się martwię dlaczego nie przychodzi od razu potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia na adres mailowy, tylko podziękowanie na stronie było... ;/

Czy przychodza Wam potwierdzenia na maila?

Tak przyszło od razu emotka

u mnie nadal brak, nie wiem czy moge drugi raz spróbować dodać to samo miejsce ...

jak nie dostałam tego potwierdzenia pomimo podziękowania na stronie konkursu to myślicie że zgłoszenie do nich dotarło? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7117792 Napisano: 20.08.2023 22:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pytanko emotka
jak to jest z tą Moya?

co to ta Caffe Moya? to jakaś inna stacja czy np. jak kupię kawę i hot doga i wyjdzie 15 zł, to to się liczy? Czy chipsy za 28 zł się liczą do tego za 20 zł? Jak na złość ostatnio mało jeżdżę autem i to 25litrów to ciężko zatankować emotka

Ja kupowałam w sklepie ich wafelki familijne ,coca cole,fajki,kawy 2 ,jakieś ciastka dla dzieciaków. Miałam paragon na ponad 70 zł i wygrałam . To znaczy się można wszystko kupić co jest na sklepie ,aby suma się zgadzała

potwierdzam emotka  ja zakupiłam raz paliwo, a drugi raz hotdoga i zapiekankę, ale jesli chodzi o caffe moya to dosłownie o każdy asortyment chodzi, który kupujesz na tej stacji emotka  
Ja dzis się martwię dlaczego nie przychodzi od razu potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia na adres mailowy, tylko podziękowanie na stronie było... ;/

Czy przychodza Wam potwierdzenia na maila?

Tak przyszło od razu emotka

u mnie nadal brak, nie wiem czy moge drugi raz spróbować dodać to samo miejsce ... Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7117781 Napisano: 20.08.2023 21:31:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pytanko emotka
jak to jest z tą Moya?

Czy przychodza Wam potwierdzenia na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7117777 Napisano: 20.08.2023 21:17:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pytanko emotka
jak to jest z tą Moya?

Ja dzis się martwię dlaczego nie przychodzi od razu potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia na adres mailowy, tylko podziękowanie na stronie było... ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7117431 Napisano: 18.08.2023 15:39:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw patelni Ingenio z Kujawskiego w Żabce- Streetcom - ale się cieszę bo właśnie miałam kupować emotka emotka Wyświetl w wątku >>