Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malgosia74
Postów 2044
Data rejestracji 11.01.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wooow🥳 Ale mega Radosc niesamowita Pierwsze z marzeń spełnione tuż na początku roku Wyświetl w wątku >>
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Juppi🥳 jest i moja pompa z Gellwe
💯 na rozpoczęcie konkursowego 2024 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zawsze ciężko mi się pozbierać do napisania podsumowania konkursowego roku, poprzednio pisałam tu w lutym chyba i już wtedy miałam dobry start na 2023 rok, bo były to wygrane wartości ponad 10tys
Były chwile wielkiej radości, nerwów, upadków i wzlotów, ogromnych nadziei i wielkich rozczarowań po włożeniu maksimum kreatywności w prace konkursowe. Były chwile bezsilności, zdrowotnego dołka i niemocy, chciałoby się wiele, ale siła wyższa mówi stop... No ale koniec tych smutów...Wierzę że będzie dobrze!
Ogólnie rok 2023 uważam za udany konkursowo
Konkursy to moja pasja, od 13 lat jestem z Wami i czerpię radosć z każdej wygranej, ja uwielbiam TO Forum, podziwiam Was, Wasze Mega wygrane, Waszą Moc, Kreatywność i siłę przebicia, zawsze cieszę się Waszym szczęściem
Osobiście cieszę się że systematycznie prowadziałam moja tabelę, statystyki, terminy, nr paragonów, regulaminy itp.
Wzięłam udział w 250 konkursach, z czego wygranych było tylko 73, ale one przyniosły mi 128 nagród wartości ponad 56 tys
W tym były jedna główna, która przyprawiła mnie o szybsze bicie serca - 10.000 - rezerwa w Loterii od Smolara
Sporo nagród 2 stopnia w postaci sprzętu AGD, także smartfony, smartwatche, głośniki, mnóstwo bonów, voucherów i kart z kasą, a to mi baaardzo ratuje budżet domowy Poza tym kosmetyki, chemia, słodycze itp., wszytko to czym dzieliłam się radością po wygranej w MDW przez cały rok.
Nie biorę udziału w każdym konkursie, wybieram te z których zakupy są mi przydatne, a wygranie nagród w takich akcjach spełni marzenia moje lub rodziny.
Bramki- czasem się otwierały co bardzo cieszy, szkoda że nie z głównymi nagrodami, ale niech się otwierają nadal z czymkolwiek
Agencje- są takie, które dla mnie sa nie do rozgryzienia, takie które przestały mnie rozumieć i takie, które dały w tym roku coś lecz też nie zawsze i nie główne
Najzabawniejszą zaskakującą wygraną była karta paliwowa Orlen na mega kwotę ... 20zł Zachowałam sobie na pamiątkę, może kiedyś będzie mieć "wielką wartość"
Nie spełniłam swoich marzeń i planów na wygranie nagród- rzeczy, które chciałabym mieć, takie jak thermomix, nowy laptop, wypasiony voucher wakacyjny, no i samochód- cel każdego konkursowicza Zatem plany te przechodzą na rok 2024.
Dziękuję Wam za słowa wsparcia, za współprace i pomoc, za bezintresowność i serdeczność, to bardzo podnosi na duchu i trzyma w ryzach pewne wartości ( szczególnie wtedy gdy niemoc zdrowotna sięga niemal dna)
Życzę Wam i sobie aby Nowy Rok Konkursowy był tym NAJ i żeby spełniły się nasze NAJwiększe Marzenia o NAJwiększych Wygranych, ale przede wszystkim abyśmy byli zdrowi i darzyli się szacunkiem
I niech się turla !!! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A teraz się rozpisałam chyba za bardzo ale przeszło więc zobaczymy czy nie przesadziłam 😂 Wyświetl w wątku >>
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kolejny już- 6ty zestaw kosmetyków w całym konkursie, były jeszcze 3 karty Allegro, a słuchawek ani widu ani słychu 🤷 Wyświetl w wątku >>
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2044
Punkty karne 1
Konkursy dodane
C84XVVW2TF98 Wyświetl w wątku >>
malgosia74