Reklama na e-Konkursy.info

Wyższy Level z T-Mobile na kartę

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malgosia74

malgosia74

#7236641 Napisano: 22.01.2025 11:24:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Eventrak emotka  bożuuu ale totalna porażka ...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7236511 Napisano: 21.01.2025 20:17:11 w Czy informują/ informowali?
iwona0103 napisał(a):

Passa poinformowała wszystkich? Nie mam maila  a jestem na liście emotka

Może dziś tylko te najwyższe stopnie informowali?... Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

malgosia74

#7236504 Napisano: 21.01.2025 19:55:17 w Czy informują/ informowali?
wiolka252 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

A Stokrotka Lajkonik już było info?

Chyba nie tez czekam 😅

a to do kiedy mają czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7236502 Napisano: 21.01.2025 19:52:41 w Czy informują/ informowali?
A Stokrotka Lajkonik już było info? Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7236487 Napisano: 21.01.2025 18:50:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po tych wszystkich porażkach w konkursach Avanti i nie tylko z grudnia, gorzkich smutku chwilach jakiś cud się stał, w mailu "gratulacje" dziś odkryłam  emotka
Passa - zestaw obiadowo - kawowy emotka  emotka
Ale mam zaciesz emotka

Zaś w spamie znalazłam wczoraj 50zł do Biedry od Nofsza z piwa emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7235291 Napisano: 15.01.2025 22:00:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka   halo, halo... ja tu jestem ... i czekam nie- cierpliwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7234654 Napisano: 13.01.2025 20:21:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wątku mój wątku... cóżem ci uczynił emotka
niech coś wybuchnie albo co... bo chyba eksploduje z negatywnych emocji ...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7234277 Napisano: 11.01.2025 22:35:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
łoo raajuuu rufus to żeś pozamiatał emotka
Graty wielkie  emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7233726 Napisano: 09.01.2025 00:08:31 w Nasze wygrane w minionym roku
Ach, długo się zabierałam za to, potem byłam w stanie klikać Wam tylko wszędzie kciuki w górę w MDW...
No i miałam tutaj nic nie pisać,  ale... może jednak podsumuję i ja swój konkursowy rok z Wami  emotka
Narzekać nie mam na co, to był naprawdę dobry rok, odważę się napisać, że trochę lepszy od poprzedniego, aczkolwiek chciałoby się aby każdy konkurs, w którym biorę udział miał na finiszu nasze wspólne ulubione słowo "Gratulacje!"

Niestety nie spełniłam swoich marzeń jakie miałam co do nagród w 2024, ale naprawdę jestem dumna z siebie, że pomimo nieustannych  zmagań ze zdrowiem udało mi się coś tam w niektórych Agencjach więcej, w innych mniej "ugrać". 

Wzięłam udział ogólnie w 284 konkursach ( w tym loteriach ), chociaż jeszcze nie wszystkie, szczególnie te z grudnia są rozwiązane i czekam jeszcze z cichutką nadzieją na pozytywne dla mnie wyniki , to jak do tej pory w 105-ciu padła jakaś tam wygrana, a wartość tych nagród to około 68 tysięcy emotka  
Miło mi było niektórych z Was bliżej "poznać" w rozmowach na pw, jesteście naprawdę cudowną społecznością, ciepłą, pomocną i niejednokrotnie dodającą mi sił, wiary i nadziei... Po prostu bądźcie !!

Jakie były moje nagrody...
Te największe to bony do Dino 10k z loterii Namysłowa, na początku roku voucher na 7k - zrealizowany na wycieczkę do Włoch z kawy Segafredo, 5k- voucher do Spa od Silana, z końcem roku jak i niektórym z Was wpadło 8k - od Żabki.
Było mnóstwo nagród AGD, audio i różne potrzebne w domu drobiazgi, niczego nie sprzedałam w tym roku, bo akurat gram o to czego potrzebuję.
Czasem udało mi pomóc niektórym z Was czy to podpowiedzią w jakimś konkursie, czy zagraniem o coś co Wy nie mogliście sami trafić, lubię pomagać, zresztą znacie mnie i wiecie jaka jestem od prawie 14 lat, matko jak to zleciało emotka
Trochę kosmetyków, chemii domowej i słodyczy. Mnóstwo bonów, gotówki w formie przelewów na konto, blików itp. Wszystko to odciążyło konto osobiste od wydatków na różne cele, wspomogło budżet domowy i oczywiście wydatki na cele konkursowe, ale przede wszystkim wygrana gotówka, która wpływała na konto przeznaczana była i jest na ciągłą walkę z choróbskiem. Cóż, życie...

Dużym rozczarowaniem i klęską pomimo mojej kreatywności i dużego wkładu w ten konkurs w każdym etapie był ten Kauflandowy... było ogrom nagród ogromnej wartości w wielu etapach, a mi wpadło tylko 100zł emotka  Bywa... raz na wozie , raz pod, ale odechciało mi się na czas jakiś tworzyć...

No i chciałabym bardzo odczarować niektóre Agencje, nie mam pomysłów już jak... Przyznaję bez bicia, że w niektórych konkursach po prostu przestałam brać udział ze względu na zerową skuteczność... 

Podziwiam Was za Waszą kreatywność i niesamowite, spektakularne wygrane, zawsze kibicuję i gratuluję Wam szczerze. 
Ja już czasem myślę żeby tym rzucić, że już się wypaliłam, że się nie nadaję, bo są lepsi ode mnie, że czas odpocząć i bla bla bla, a potem robię kolejny konkursowy zakup i tak w kółko... Pasja i nałóg- 2 w 1 ...

Chciałabym aby zdrowie pozwoliło mi w tym nowym roku na branie udział we wszystkich konkursach, które wpadną mi w oko, abym mogła mieć szansę zagrać o nagrody, które będą spełnieniem moich marzeń, abym miała siłę i moc nie poddawać się, bo zawsze radość z wygranej jest bezcenna! 
Pomagajmy sobie i bądźmy dla siebie mili, bezinteresowność, szczerość i uczynność to najcenniejsze jest w człowieku, a dobro czynione zawsze ze zdwojoną siłą powraca ...

Życzę Wam Kochani szczerze z głębi serca wygranych o jakich marzycie, no i sobie też  emotka
Dbajcie o siebie!! Badajcie się!! Dbajcie o zdrowie!! Tego w żadnym konkursie nie da się wygrać!! ... 
Pozdrawiam ciepło, M. Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7233723 Napisano: 08.01.2025 23:00:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję wszystkim szczęśliwcom emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7233722 Napisano: 08.01.2025 22:59:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z nowym rokiem prywatnie - dramat ... emotka
Zdrowotnie - podwójny dramat... emotka
Konkursowo - potrójny dramat... emotka

Pocieszam się jedynie tym, że te wyniki dotyczą konkursów, w których wzięłam udział w grudniu... 
Co nie zmienia faktu, że dramat i tak dramatem pozostaje... emotka  help... Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7233721 Napisano: 08.01.2025 22:53:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy ktoś wie co takiego może dostarczać UPS do Ergo Marketing?

Kieliszki ferrero

dziękuję za odpowiedź Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7233719 Napisano: 08.01.2025 22:48:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie co takiego może dostarczać UPS do Ergo Marketing? Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7233002 Napisano: 05.01.2025 14:32:39 w Avanti
mixik napisał(a):

Czy inni laureaci z Itm też mieli link do dziwnego spolszczonego formularza laureata? Takie kwiatki jak "Duńczyk laureat" zamiast dane laureata np?

chyba tak, ja z Dino też taki formularz miałam Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

malgosia74

#7232953 Napisano: 04.01.2025 18:52:59 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Planuję zakup narożnika, ktory ma byc jednoczesnie kanapa i lozkiem do spania. Budzet ograniczony, ale nie celuje w najtansza oferte, ale tez nie takie za 10 tys. Jaka firme mozecie polecic albo zdecydowanie odrzucic? Agata meble ma swoja grupe antyfanow i nie wiem czy to wiarygodne wpisy czy konkurencja.

Mysle o firmach:
Komfort
Agata meble
Brw
Bodzio
Abra meble
Ikea

Moze znacie inne, dobre jakosciowo firmy, ktore robia porzadny produkt, na kilka lat?

Osobiście mogę polecić coś takiego co służy mi juz ponad 4 lata , nie zajmuje w dzień dużo miejsca, a na noc się łatwo rozkłada, możesz złożyć z prześcieradłem nawet i cienką kołdrą czy kocem  emotka   nie ma pojemnika na pościel więc jedynie poduszki trzeba gdzieś umieścić. Mimo to jest funkcjonalna i jestem z niej zadowolona, to jest obecnie w Agacie, a kupowałam w Komforcie i mogłam wybrać rodzaj materaca i rodzaj tkaniny, płaciłam wtedy niecałe 4k
  https://www.agata...BwE&gclsrc=aw.ds Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7232723 Napisano: 02.01.2025 22:42:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
emotka Oh jak ja Wam wszystkim gratuluję wystrzałowego zakończenia starego roku jak bombastycznego rozpoczęcia nowego roku🏆🧨🎇🥳🍾
Niech się Wam darzy emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7232654 Napisano: 02.01.2025 17:19:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Avanti emotka  doceniło emotka skromny bonik do Dino na 100 zł na 100% z 21.12 bo tylko wtedy wysłałam jedno zgłoszenie  emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7232484 Napisano: 01.01.2025 22:09:38 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mima napisał(a):

gregory napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mima napisał(a):

Czy kojarzycie jak z wynikami konkursu Jacobs w IM, który zakończył się 24.12? Kiedy miały być wyniki? Bo chyba jeszcze nikt się nie chwalił?

Pytasz o Jacobs w Intermarche?

Jeszcze mają czas dobry tydzien

Tak Jacobs W Intermarche. Dzięki za odpowiedź. Starałam się fajną odpowiedź wymyślić i w mojej skromnej ocenie wyszło całkiem....tylko,że nie ja to oceniam 😆no ale nadzieje jakieś tam mam.

Przecież on się skończył 29.12 emotka

A w temacie konkursu Jacobsa w Lidlu, tam się prace wysyłało mailem to jak długie prace pisaliście?

ja mam 630zn

Ekhem.. Coś czuję że nawet nie zabiorą się za czytanie moich wypocin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7232439 Napisano: 01.01.2025 17:44:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

Straszna konkursowa nuda. nawet nie ma na co wymyslać odpowiedzi...

Przed chwilą to samo mówiłam do męża, że jakoś mi łyso, nima ani jednego zaległego paragonu, nima co pisać, czuje się jakoś jak nie ja .. 😱 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7232392 Napisano: 01.01.2025 12:35:14 w Czy informują/ informowali?
ZetZ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mima napisał(a):

gregory napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mima napisał(a):

Czy kojarzycie jak z wynikami konkursu Jacobs w IM, który zakończył się 24.12? Kiedy miały być wyniki? Bo chyba jeszcze nikt się nie chwalił?

Pytasz o Jacobs w Intermarche?

Jeszcze mają czas dobry tydzien

Tak Jacobs W Intermarche. Dzięki za odpowiedź. Starałam się fajną odpowiedź wymyślić i w mojej skromnej ocenie wyszło całkiem....tylko,że nie ja to oceniam 😆no ale nadzieje jakieś tam mam.

Przecież on się skończył 29.12 emotka

A w temacie konkursu Jacobsa w Lidlu, tam się prace wysyłało mailem to jak długie prace pisaliście?

500 znaków... tyle mi się udało wykrzesać z gasnącego w 2024r. zapału emotka

A to mnie chyba za bardzo fantazja poniosła 😆 zobaczymy co z tego wyniknie, czy będzie im się chciało to czytać 🙃 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0