Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika frodo

frodo

#5602855 Napisano: 05.03.2013 16:43:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

frodo

#5602083 Napisano: 04.03.2013 21:00:02 w skojarzenia
komornik - zajęcie Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5601572 Napisano: 04.03.2013 13:37:24 w Wkurza mnie...
enfamka napisał(a):

frodo napisał(a):

dochaaa napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Gorzej jak za 20 lat się obudzi z ręką w nocniku, samotna, zgorzkniała, bez znajomych i przyjaciół. Dla mnie porażka ten facet z tego co relacjonujesz. Lepiej żeby teraz to się rozpadło, najpierw takie kłótnie, a potem będzie coraz gorzej aż pewnego dnia podniesie na nią rękę. Niech się lepiej weźmie on za siebie, bo opcja bez wykształcenia = robol = alkohol = awantury = mordobicie w wielu przypadkach.

Podejrzewam ze tak wlasnie bedzie.... Pewnego dnia sie obudzi zobaczy jaki z niego tyran (innego slowa ie potrafie na niego znalezc) zobaczy ze zostala calkiem sama bo on odcial ja od znajomych...postanowi odejsc on jej np nie pozwoli... naprawde strach myslec co to bedzie dalej emotka Ja jej nie zycze zle, chcialabym aby byla szczesliwa (za kazdym razem podkresla ze tak jest) i miala normalnego faceta... znamy sie od gimnazjum i mamy wiele wspolych przezyc... ALE jednak chcialabym aby szlak trafil caly ten zwiazek emotka przeciez nie przezyje jej zycia za nia... Akurat opcja z praca juz sie poprawila, on chodzi do pracy, ona siedzi w domu.. Pamietam taka sytuacje jak raz przyjechali do mnie w odwiedziny ( z jego obecnosci nie bylam zadowolona emotka nie moglam go za drzwi wystawic, a on jej generalnie nie pozwala nigdzie jezdzic bez niego)to nie dosc ze zdarzyli sie poklocic 3 razy to jeszcze jak dowiedzieli sie ze gram w konkursy i udaje mi sie troche ugrac on rzucil haslem : "No to teraz juz wiesz co bedziesz w domu robic" Po kilku godzinach od ich wyjscia wchodze na Fb i co widze? Ze ona polubila x stron, skorzystala z x aplikacji i zostawila mi wiadomosc czy moglabym jej napisac skad wiem o tych wszystkich konkursach jakie sie na FB odbywaja bo ona tez chce grac... Raczej nie wygadalo to na to ze sama podjela taka decyzje emotka

Wiesz co, trochę to śmieszne, że ona tak daje sobą manipulować... jakby była ubezwłasnowolniona. Najwyraźniej koleś trafił na podatny grunt. Szkoda mi jej. Ale nic z tym nie zrobisz, dopóki sama nie będzie chciała.

jest zakochana i nie widzi tego co złe, to nornmalne, ktoś z boku widzi obiektywnie, a ona nie może, trzeba czasu aby przejrzała na oczy...choć czasem jest troszkę za pozno niestety...

Tak to niestety jest...
Często są takie sytuacje, że kobiety przychodzą składać skargi na swoich mężów na policję, że oni je biją. Przy pytaniu: kiedy pierwszy raz mąż panią uderzył? Pada odpowiedź: jeszcze przed ślubem... Nic dodać nic ująć! Pozostaje pytanie: Po co w takim razie wychodziły na takiego faceta za mąż emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5601559 Napisano: 04.03.2013 13:28:30 w Wkurza mnie...
dochaaa napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Gorzej jak za 20 lat się obudzi z ręką w nocniku, samotna, zgorzkniała, bez znajomych i przyjaciół. Dla mnie porażka ten facet z tego co relacjonujesz. Lepiej żeby teraz to się rozpadło, najpierw takie kłótnie, a potem będzie coraz gorzej aż pewnego dnia podniesie na nią rękę. Niech się lepiej weźmie on za siebie, bo opcja bez wykształcenia = robol = alkohol = awantury = mordobicie w wielu przypadkach.

Podejrzewam ze tak wlasnie bedzie.... Pewnego dnia sie obudzi zobaczy jaki z niego tyran (innego slowa ie potrafie na niego znalezc) zobaczy ze zostala calkiem sama bo on odcial ja od znajomych...postanowi odejsc on jej np nie pozwoli... naprawde strach myslec co to bedzie dalej emotka Ja jej nie zycze zle, chcialabym aby byla szczesliwa (za kazdym razem podkresla ze tak jest) i miala normalnego faceta... znamy sie od gimnazjum i mamy wiele wspolych przezyc... ALE jednak chcialabym aby szlak trafil caly ten zwiazek emotka przeciez nie przezyje jej zycia za nia... Akurat opcja z praca juz sie poprawila, on chodzi do pracy, ona siedzi w domu.. Pamietam taka sytuacje jak raz przyjechali do mnie w odwiedziny ( z jego obecnosci nie bylam zadowolona emotka nie moglam go za drzwi wystawic, a on jej generalnie nie pozwala nigdzie jezdzic bez niego)to nie dosc ze zdarzyli sie poklocic 3 razy to jeszcze jak dowiedzieli sie ze gram w konkursy i udaje mi sie troche ugrac on rzucil haslem : "No to teraz juz wiesz co bedziesz w domu robic" Po kilku godzinach od ich wyjscia wchodze na Fb i co widze? Ze ona polubila x stron, skorzystala z x aplikacji i zostawila mi wiadomosc czy moglabym jej napisac skad wiem o tych wszystkich konkursach jakie sie na FB odbywaja bo ona tez chce grac... Raczej nie wygadalo to na to ze sama podjela taka decyzje emotka

Wiesz co, trochę to śmieszne, że ona tak daje sobą manipulować... jakby była ubezwłasnowolniona. Najwyraźniej koleś trafił na podatny grunt. Szkoda mi jej. Ale nic z tym nie zrobisz, dopóki sama nie będzie chciała. Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5601447 Napisano: 04.03.2013 11:57:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jenny21 napisał(a):

Czy ktos ma jakies info o wygranej z Superpharm - konkurs Piekno Dnia Zakochanych? Do 7 marca maja informowac

Ja nie, ale dzisiaj dopiero 4 marzec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5601443 Napisano: 04.03.2013 11:53:16 w Wkurza mnie...
dochaaa napisał(a):

frodo napisał(a):

dochaaa napisał(a):

facet "narzeczony" mojej dobrej znajomej juz po raz n-ty emotka palantowi sie wydaje ze skoro ona jest pod jego dyktandem mnie rowiez moze "do pionu" postawic emotka ja juz nie wiem za kogo on sie uwaza... emotka

No cóż... moja znajoma poweidziłaby: "stary, zgorzkniały psychol" emotka

najlepsze jest to ze on nie jest stary... ja wraz z ta znajoma mamy po 21 lat, on ma 20 ... mowie Wam gorszej osoby w moim zyciu jeszcze nie mialam okazji poznac... od samego poczatku byly z nim problemy, wieczie mial o cos pretensje do kazdego emotka a jako ze ja sobie nie dam w kasze dmuchac i mowie to co mysle to sie zaczelo... ze jestem ta zla i niedobra ze kazda klotnia jaka sie miedzy nimi odbywa to moja wina i zeby ona najlepeij ze mna kontakt zerwala bo on sobie tego nie zyczy emotka (gdzie odkad ona z nim jest mamy bardzo rzadki bo on go utrudnia) emotka az rece opadaja....

Skoro on jest takim despotą mając dopiero 20 lat, to strach myśleć co będzie za 10 czy 20 lat emotka . Ja osobiście radziłabym koleżance uciekać gdzie pieprz rośnie - nich znajdzie sobie wesołego, pogodnego chłopaka, bo jak zwiąże się wiecznie nie zadowolonym z życie tyranem to tylko będzie cierpieć... Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5601327 Napisano: 04.03.2013 10:23:14 w skojarzenia
szczepionka - wirus Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5601253 Napisano: 04.03.2013 08:54:49 w Wkurza mnie...
dochaaa napisał(a):

facet "narzeczony" mojej dobrej znajomej juz po raz n-ty emotka palantowi sie wydaje ze skoro ona jest pod jego dyktandem mnie rowiez moze "do pionu" postawic emotka ja juz nie wiem za kogo on sie uwaza... emotka

No cóż... moja znajoma poweidziłaby: "stary, zgorzkniały psychol" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5601121 Napisano: 03.03.2013 22:07:25 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

frodo napisał(a):

awi napisał(a):

frodo napisał(a):

Wkurza mnie i to strasznie smród w komunikacji miejskiej. Zadziwia mnie to i jednocześnie przeraża! Dlaczego od niektórych ludzi tak śmierdzi??? NIe myją się, czy co? emotka emotka emotka emotka

Zapytaj ich...

Nie pocieszę Cię, będzie śmierdzieć bardziej emotka

No tak... - będzie coraz cieplej emotka

no co wy, sobota już za 6 dni emotka

Paradoksalnie najgorzej śmierdzi w poniedziałki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5600953 Napisano: 03.03.2013 18:59:59 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

frodo napisał(a):

Wkurza mnie i to strasznie smród w komunikacji miejskiej. Zadziwia mnie to i jednocześnie przeraża! Dlaczego od niektórych ludzi tak śmierdzi??? NIe myją się, czy co? emotka emotka emotka emotka

Zapytaj ich...

Nie pocieszę Cię, będzie śmierdzieć bardziej emotka

No tak... - będzie coraz cieplej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5600921 Napisano: 03.03.2013 18:24:19 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie i to strasznie smród w komunikacji miejskiej. Zadziwia mnie to i jednocześnie przeraża! Dlaczego od niektórych ludzi tak śmierdzi??? NIe myją się, czy co? emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5600382 Napisano: 02.03.2013 22:38:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bielenda - olejek arganowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5598732 Napisano: 28.02.2013 23:06:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
puma941 napisał(a):

Witam, czy czeka ktoś jeszcze na Łakotkowy ślizgacz z końca stycznia? emotka

Tak, z 22 stycznia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5598703 Napisano: 28.02.2013 22:48:18 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie jedna z pań sprzątających nasze biuro.Opowiadała wszystkim wokół-pracownikom naszego biura,swojej koleżance, z którą na zmianę sprzątała i szefowi,że ma raka i już żegna się z życiem powoli,bo zostało jej kilka miesięcy.A dziś jej zmienniczka nam opowiada,że ta pani odeszła.No to mówimy szkoda kobiety,że tak szybko ją choroba zabrała.Na co tamta odpowiada,że jej koleżanka wszystkich oszukiwała, bo żadnego raka nie było,tylko brała lewe zwolnienia,bo była nałogową alkoholiczką emotka Ja wiem,że alkoholizm to jest ciężka choroba,ale dla mnie to niepojęte jak można ludziom mówić,że się niedługo umrze na raka emotka To trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem-wszyscy się martwili i jej współczuli,a ona w tym czasie piła emotka

U mnie pracy też jest taka jedna pani - nałogowa alkoholiczka. Ona natomiast wszystkim opowiadała, że jej mama ma raka i już ma przerzuty praktycznie wszędzie (do jelit, kości itd.), i że zostały jej jakieś dwa tyg. życia (niknie w czach). Szydło wyszło z worka jak jej mama zadzwoniła do pracy i zaczęła prosić żeby jej córki nie zwalniali i żeby kazali jej się zaszyć, bo ona już nie ma siły walczyć z jej nałogiem. Do tego powiedziała, że czuje się świetnie (żyje do dzisiaj). Także myślę, że to jest normalne u alkoholików - nałogowi alkoholicy są jednocześnie nałogowymi kłamcami. I większe nieszczęście wymyślą tym dłużej bezkarnie mogą pić. Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5597471 Napisano: 27.02.2013 20:57:05 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

frodo napisał(a):

izak1000 napisał(a):

na pewno będzie nowy konkursik na powitanie wiosny pt: Twoje wiosenne marzenia" emotka emotka emotka

Tylko ciekawe kiedy emotka Jak na razie wszędzie konkursowa posucha emotka

pewnie za tydzień, żebyśmy mogli wydac zaraz boniki które nam w poniedziałek dotrą emotka

Oby to były prorocze słowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5596844 Napisano: 27.02.2013 10:51:28 w Kaufland konkursy
izak1000 napisał(a):

na pewno będzie nowy konkursik na powitanie wiosny pt: Twoje wiosenne marzenia" emotka emotka emotka

Tylko ciekawe kiedy emotka Jak na razie wszędzie konkursowa posucha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5596819 Napisano: 27.02.2013 10:25:19 w skojarzenia
0 0

frodo

#5595945 Napisano: 26.02.2013 12:49:18 w Biedronka
magdax78 napisał(a):

doczytalam ze to jakos 1 produkt jest traktowane emotka w takim wypadku czy moge dokupic inney prodkt E czy obydwa produkty musza byc na 1 paragonie?

Na jednym, niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5595702 Napisano: 26.02.2013 09:34:28 w skojarzenia
pieniądze - zakupy Wyświetl w wątku >>
0 0

frodo

#5595689 Napisano: 26.02.2013 09:18:51 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

frodo napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

też już się nie mogę doczekać boników

A ja nie mogę już się doczekać nowego konkursiku emotka

U mnie i to i to emotka Na bonik czekam dwudziestozłotowy, na konkurs - wypasiony emotka

Na bonik-stóweczkę też czekam z utęsknieniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0