Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
serene
Postów 751
Data rejestracji 25.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewentualnie wymienię Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
SPRZEDAM DWA BILETY - PROPOZYCJE NA PRV. Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przecież tydzień temu wyniki muffinkowe były dopiero w środę- myślę, że teraz wcześniej na pewno nie będzie. Najwcześniej w środę wyślą smski....
tfu tfu, zapomniałam o meczu! rzeczywiście, jeśli mecz jest tuż tuż, to muszę do jutra smsy wysłać Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mąż wygrał miffinki i od niego nic takiego nie chcieli .
Swoją drogą, dziwnie weryfikuję- od niektórych oprócz danych osobowych nic nie chcieli, od niektórych tak.... Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cudaczek121- nie martw się, dopóki nie zadzwonią to masz spokojnie czas, aby przygotować ten formularz. Rower na pewno nie odjedzie . Do mnie też jeszcze nie dzwonili-na wszelki wypadek wysłałam im dane mailem, ale myślę, że w poniedziałek do nas zadzwonią .
O ile się nie mylę to 4/5 rowerów z I tury trafiło do forumowiczów Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ktoś ma szczęście to i jeden sms wystarczy
mi akurat kończyły się kapsułki Dolce Gusto więc zrobiłam spory zapas, ale znając moje szczęście w loteriach - pożytku wielkiego (czyt. boniku) nie będzie
a tak wogóle, to najgorsze jest to, że w moim Kauflandzie, tuż przed wejściem stoi taki ogrooomniasty baner z informacją o loterii- jest tak ustawiony, że nie sposób go nie zauważyć, bo prawie na niego wpadłam Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też jest żal samej siebie, że miałam nadzieję---ale teraz obiecuję- nigdy więcej RMF!!!!Na psy zeszli i tyle Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zwycięskie hasła z Muffinek:):):)
Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki serdeczne Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja pytam się o nestle ? Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na górze czy na dole
Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba mieć nadzieję, ja gram codziennie i nic i zawsze liczę ,że coś będzie- a nóż się uda
Ps. Ziolko-laseczka z Ciebie Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy w przypadku wygranej trzeba wysyłać wszystkie paragony wcześniejsze -wysyłane z wygranego konta? Wyświetl w wątku >>
serene
Postów 751
Punkty karne 0
Konkursy dodane