Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nastała jasność....wszystko wiadomo Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a rzeczowe wg jakiegoś rozdali czy nie (czy może jeszcze nie) Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o widzę, że Rzeszów faktycznie obstawiony, może załatwimy sobie wspólnymi petycjami żeby nasz rzeszowski Carrefour mógł brać udział w konkursach (nigdy go nie ma w załącznikach a wiem że inne takie małe są) Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojoj, a ja przeczytałam 10 głupich, upojnych.... już mi na wzrok siada przez te przepisy i krzyżówki
Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie i gdzie tu miejsce na najpełniejsze dodatki? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też wybitnie mam 3 i 0 motywacji - rodzina przejeżdżała koło Kauflanda to ich zmotywowałam do zakupów - jeden nawet wzięli z ziemi - na 80 zł ! Co za marnotrawstwo, ktoś mógł podzielić na 4 pomyślałam i zaraz sobie uświadomiłam, że jestem .....? konkursomaniakiem? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje czyli ja odkładam telefon Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi dzisiaj nic nie mówi a humor mam taki do...., że szkoda na mnie nagród rzeczowych bo pewnie nic mnie i tak nie ucieszy Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O Ty Jedna Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawno telefon? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pewno na koniec, przy okazji czytania te rzeczowe na bok i telefony na koniec, o my naiwni Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli koniec zbliża się dużymi krokami, ciekawe co z innymi nagrodami? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj miałam podobne palpitacje a okazało się że mBank dzwoni z zastrzeżonego z ofertą Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane