Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No dokładnie, mi zresztą też nie chodziło o te sztućce, tylko się zirytowałam jak powiedziała że będą LOSOWAÆ Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tą znajomością konkursów i zasad pań w sklepach to są jaja. Pamiętam, jak jedną w Centrum uświadamiałam. Wrzuciłam kupon na samochód i miałam dostać gilowe przyrządy (dla pierwszych iluś tam osób co wrzucą kupon do skrzynki)a że wrzucając obił się o dno to byłam pewna że mi da te pożal się Boże drewniane sztućce. A ona na to nie, to dla pierwszych iluś tam osób które WYLOSUJEMY Ja jej na to, że nie ma racji, tak ze sztućcami jak i z tym, że to nie będzie losowanie a ona dalej w zaparte! Przyszła druga, potem kierowniczka, przeczytałam im regulamin ze zrozumieniem tłumacząc kolejne zdania, kolejka na pół sklepu no bo że niby mi się zachciało sztućców
O jak ja się wtedy wkurzyłam ale na koniec cała ekipa sklepu mi podziękowała za wyjaśnienia wręczając uroczyście komplet drewnianych sztućców Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo mało nagród, mogły się rozmyć po świecie....niekoniecznie po forum, chociaż sama we to nie wierzę Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jakaś duszyczka oferuje swoją pomoc z paragonem z tych w/w Może komuś zbywa a weny brak? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pewno gwiazdy wedlowskie z Intermarche, więcej rzeczy nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Temat był już wałkowany i to pewnie kilka razy. Nie analizując pod kątem uczciwości czy szczęścia najzwyczajniej w świecie ...odechciewa się grać (decyzję podjęłam podobnie jak przy Rginie i zamierzam się jej trzymać) Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale oprócz tych zwykłych zdrowych to też od czasu do czasu te złote oczywiście Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie dzisiaj sprawdzałam regulamin, dzisiaj wybierali ale mają czas na powiadamianie. A wysłałam 2 zgłoszenia dokładnie parę minut przed północą ostatniego dnia, wcześniej nie mogłam nic wymyślić Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby tak, ale ktoś tam wcześniej pisał że zapomniał o dopisku konkurs... a ja o mało nie wysłałam bez podania numeru telefonu Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, święte słowa . Ileż to razy zalewała mnie.... jak ktoś znajomy O znowu wygrałaś? A ja na to A Ty grałeś? Nie? No to na co liczysz? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje , pamiętaj wypełnić wszystko dobrze i najlepiej skseruj sobie wcześniej paragon (za dużo jest wart)
A z innej beczki - czy jest jakiś konkurs w Makro teraz bo jadę Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jaki jest ich następny bo z tego zamieszania i czekania się pogubiłam Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak sobie myślę, że skoro jednym mówią (w tym mi) a innym nie to może Ci inni mają lapka albo są w tzw. rezerwie lapka (pierwsze miejsca z listy) więc nie mogą mówić...to tak na podkarmienie nadziei tych co im nie powiedzieli Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z dopiskiem konkurs - uśmiechnięty powrót do szkoły Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam bo muszę i tak zaraz iść na pocztę i wysłałabym dzisiaj Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane