Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz brak pomysłów a dwa zaczynam mieć nieodparte wrażenie, że oni nie czytają wszystkich prac!!
Patrząc na wyniki widać, że 5/10 jest z ostatniego dnia albo na odwrót z pierwszego. Przeanalizowałam to teraz i w ogóle przez pierwsze tygodnie to nawet 90% było z ostatniego.
Nie piszę tego z zawiści, bo ja już swoje kino wygrałam, nawet zdążyłam go sprzedać i kupić za to tv ale po prostu nie wydaje mi się aby najlepsze 50-70% prac było w jednym dniu tygodnia. Po prostu czytają, owszem wybierają dobre ale jak mają 10 to chyba już dalej nie czytają. Nie można by zrobić selekcji, wybrać te niechby 50 najlepszych i potem z nich 10?
A wymyślam dalej, czemu nie i fakt....pomysłów brak Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja kochana psina na pewno teraz pomoże mojemu szczęściu
Dziękuję zdolnabestia, naprawdę z Ciebie Zdolna i Kochana Bestia Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nieaktualne,odezwało się do mnie kilka dobrych duszyczek Dziękuję Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, ja tez i wątpię czy on mi się przyda do czegoś innego Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja to mnie wkurza cały dzień - łazi małpa za mną jak cień Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie wkurza mnie, że nie potrafię sobie zrobić Avatarka, prosiłam o pomoc tydzień temu w odpowiednim dziale i nic
Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tam było bardzo mało nagród (7?), nawet jak 3-4 wpadły na forum to może nikt jeszcze (albo już) się nie pochwalił, czas pozwolić nadziei umrzeć Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spadam już, ale jeszcze jedno mi przychodzi do głowy - może masz teraz stresujący czas - spróbuj kupić jakieś leki ziołowe uspokajające. Z własnego doświadczenia wiem, że brzuch niestety lubi emocje i potrafi to bardzo długo okazywać
Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób badanie krwi z rozmazem, córka tak miała, codzienne bóle brzucha bez poowdu - z badania wyszła ogrooomna ilość kwasochłonnych (że niby robaki, jak to u dzieci), okazało się że nie robaki tylko bardzo silna alergia na mleko. Dotąd piła i nagle organizm się zbuntował.
Będzie dobrze, ale ogólne wyniki trzeba zrobić Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja do dzisiaj nie mam zwrotki z playa, niby pisze, że do 24 godzin i raport był że dostarczony ale....nie mam pojęcia co z tym robić. Można gdzieś zadzwonić czy dotarło? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wytłumaczyli to na facebooku Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś gdzieś pisał na forum o takiej sytuacji, nie pamiętam gdzie i chyba właśnie chcieli
na logikę biorąc nie powinni chcieć Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam dokładnie to samo Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak schowam, to jeszcze złośliwie mi się gdzieś zapodzieje Jak zwykle wena mnie dopadnie przed samą północą - kiedyś się przeliczę i nie zdążę Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre, nie ma to jak właściwa motywacja
A fakt faktem wymyśliłam mistrzostwo, Smako_Łyka a Kamis leży (pustka w głowie) i patrzy się na mnie bezczelnie, jakby chciał powiedzieć daj sobie spokój, ze mną nie wygrasz Wyświetl w wątku >>