Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, no i o to chodziło, teraz zero złudzeń, zajmujemy się myśleniem o czymś innym.
Gratuluję Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do zestawów chyba nie, bo nie mam takiej informacji a zestaw mam a co do głównej to nie wiem...niestety Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dałam się wciągnąć, że niby przygotują wstępną analizę czy firma może liczyć na dotacje unijne czy nie. Niechętnie ale się zgodziłam, a niech przygotują i jeszcze głupia dałam namiary i dzisiaj przyszła niby analiza, pożal się Boże, parę zdań i FAKTURA na prawie 400 zl. z terminem płatności za parę dni !!!!!!!!
Co za dzień, ryczeć mi się chce i tyle Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję:) Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
opóźnienia niestety nie muszą wynikać z wnikliwego czytania tekstów Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wow, to już wszystko JASNE....widzę ciemność, widzę ciemność Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super uczucie jak marzenia się spełniają, teraz powinnaś opić to ....kawą Tchibo Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miłej niedzieli życzę Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula myślę,że jednak trochę się mylisz gdyby odznaczali osoby pod względem tej,temu już wystarczyto ja i większość rossnetomaniczek z forum nie wygrałoby już chyba nic na rossnecie przez kilka dobrych miesięcy
bartula myślę,że jednak trochę się mylisz gdyby odznaczali osoby pod względem tej,temu już wystarczyto ja i większość rossnetomaniczek z forum nie wygrałoby już chyba nic na rossnecie przez kilka dobrych miesięcy
ja to mówię pół żartem, też tam sporo wygrałam i może dlatego gdy dłuższy czas nic nie ma to sobie to tak tłumaczę i się obrażam Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w ogóle mam wrażenie że oni to trochę jak Wedel, nie wszystko czytają. Jest etap, że powygrywam a potem nic bardzo długo, tak jakby mnie odznaczyli, że narazie mi powinno wystarczyć. A może tak sobie tłumaczę to że nie wygrywam? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o kurcze, ja w ogóle nie doczytałam, że to męski i brałam udział
mam fazy na konkursy Rossmana i wczoraj takowa była, wysłałam na wszystkie co nie trzeba było nic kupować, tak z biegu. Po takiej fazie jak nic nie wygram to obrażam się na jakiś czas, potem mi przechodzi i znowu sruuu kilka konkursów naraz Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
problem stary jak świat. Mój mąż bardzo długo się z nimi kłócił i pertraktował. Po jakimś czasie chyba zapalała się im czerwona lampka jak dzwonił, bo w końcu przekierowali go wyżej i wtedy coś tam utargował, ale trzeba mieć dużo cierpliwości (bazują na tym, że wielu sobie wcześniej czy później odpuści) Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co to za Agencja? Chyba wcześniej się z nią nie zetknęłam. Robili już coś, co mogłabym, pamiętać ze swojej niezbyt długiej kariery konkursowej? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdzie Ty jeździsz tym TIRem?
Gratulacje Wyświetl w wątku >>