Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wszystko dzięki przemiłej Pani z Agencji, która mi pomogła rozwikłać ten problem Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Propozycja nie do odrzucenia
Mam chyba kupioną niedobrą pastę BAM na konkurs, który trwa do dzisiaj. Na szczęście mąż dokupił do tej pasty Lenor na jednym paragonie, więc przez przypadek zrobił się z tego paragon na Wakacje(tam trzeba byle jaką pastę BAM).
Czy ktoś chce się wymienić paragonami, daję na Wakacje a chcę Blend-a-med.
Dzisiaj ostatni dzień konk a chce uczciwie wziąć w nim udział wiedząc że mam paragon
....ewentualnie odkupie paragon na BAM właściwą Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan pisała ze już ma, u mnie tez cisza.... Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To dokładnie tak jak ja, pierwszy raz grałam i pierwszy rz wygrałam i to od razu z grubej rury i na tym szczęście się kończy a zaczyna górka.
Dzwoniłam narazie do Agencji, bardzo miła Pani powiedziała ze będzie to wyjaśniać i mam czekać na maila Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Du....z zakupów na Święta
Gdzie mam z tym dzwonić? Do ABC czy do Agencji? Miał ktoś taką sytuację?
To mój pierwszy konkurs w ABC, tak fajna nagroda (500zł!) i .......
Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodam jeszcze od siebie Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję
czyli następna porażka Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, po ostatnim genialnym swoją drogą haśle o wyjeździe do mamy, mnóstwo osób się zainspirowało tematem żony....między innymi dlatego nie lubię jak podają wygrane hasła Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z karnawałowego dzisiaj przychodziły - listonosz potwierdzenie Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie,jak to jest? Dawniej to było czytelniejsze, dzwonili po kolei, człowiek wiedział na co może czy nie może już liczyć, czekać czy nie czekać a teraz....ale marudzę ale brak wygranych doprowadza mnie do .... Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, odebrałaś resztki nadziei....wysłałam ostatniego dnia, wprawdzie byle co i na nic nie liczę ale.... Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idealnie, oby każdy tak robił Gratulacje Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z Palette to wszystko zrobiło się lekko nieprzewidywalne, nie tak jak w początkowych tygodniach
wygląda na to że cisza Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie mam takie samo odczucie, więc prośba jeśli do kogoś zadzwonią proszę się chwalić, żebyśmy nie myśleli że coś nie tak się porobiło z tym konkursem (ja już tak myślę) Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
który na dodatek nijak mógł się zmieścić na tym kuponie, za mało było miejsca Wyświetl w wątku >>