Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi osobiście jest tylko przykro, że zawsze się spinam z tymi 160 znakami a tu widzę że niepotrzebnie, co do hasła de gustibus non est....
dyskusja to dyskusja Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zwłaszcza te nasze Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pier....koszmar jakiś. Aż się grać odechciewa Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi też aż lepiej, bałam się że moja wzniosła poetyczna odpowiedź doceniona biżuterią była marniutka ale tu widzę, że jednak mogła konkurować o samochód albo raczej ....nie mogła?
Ale te 160 znaków to mnie nieźle wkur.... Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chusteczkę? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Identycznie, cudowny w kasę luty a potem niiiiiic, tylko realizacja wygranych ale i to się kończy.
A tu maj za pasem i wakacje
Narzekam nie po to aby coś wygrać, bo już nie wierzę, że to pomoże ale po to aby PONARZEKAÆ! Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weź kartkę i szybko wypisz 5 rzeczy, które są ok i za które powinnaś dziękować a potem te które cię wk....Rzuć to na szale i sprawdź, w którą stronę się wyginają. Czasem działa Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ach co to by była za kumulacja jakby wszystkie naraz szły Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ósemka to jak nic Ząb Mądrości i tej prawdy się trzymaj, nie każdy ma to szczęście dostąpić tego zaszczytu Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Głowy do góry - wszystko przed Wami, a my możemy tylko powiedzieć, że najlepsze to już za nami Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję wygranej i pomysłu, jeśli wygrana(y) jest na forum Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sa wyniki na stronie, oni chyba już dzwonili do głównych a z parasolami to trzeba się samemu znaleźć i odesłać im paragon(y) i oświadczenie ze strony. Tak było przy poprzednich nagrodach pocieszenia.
A tak przy okazji,mam z komórki 2 smaki,muszę dwa paragony czy jeden wystarczy, bo nie wiem czy się dogrzebie do tych smakowych nieopisanych paragonów? Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa dni temu? To jest dla mnie nadzieja, byłam tu akurat wczoraj czyli jutro....kto wie?
Nie zaszkodzi jednak ponarzekać jeszcze dzisiaj....o ja biedna nic nie wygrałam ostatnio, olaboga, o ja biedna Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Rzeszowie i bliższych i nawet dalszych okolicach nie ma NIC - żadnego sklepu
Jadę w maju w góry, to sobie użyję na sklepach małopolskich Wyświetl w wątku >>