Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno niedużo, jak zwykle w takich konkursach. Komu by się chciało
Na poważnie to ja chcę, ale jeszcze zdjęcie nie zrobiona, chociaż woda już wypita Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mojego męża też, cud jakiś Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też tak samo ale się tym nie przejmuję, niech sobie sprawdzą, a zresztą jak już wygramy to pojedziemy potwierdzić, a co Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję, najlepiej zapomnieć i tyle Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pierwszy (i ostatni zresztą) raz czekam na wyniki....łudząc się, że moje kupony dotarły do Szanownej Komisji Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można tylko w treści maila napisać - specjalnie dopytywałam o to Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no widzisz, warto czekać do końca Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O kurcze, faktycznie się czepiasz, dopiero teraz zauważyłam Oczywiście że mi chodziło o to, że skoro z forum to może przeczyta moje szczere gratulacje. Nawet nie wiem jaki nick.
No ale dzisiaj i tak mi nic nie popsuje humoru
Jeszcze raz gratuluje i tym z forum i tym spoza... Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóżeś taki szoknięty? Nie jadłeś nigdy pasty o smaku owocowym zagryzanej klockami Lego? Żałuj Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, ja durna Zobaczyłam tylko Przyjemność wyrwaną z kontekstu, nie ogarnęłam całego zdania, a nawet gdybym ogarnęła to i tak bym pewnie nie sKUMAŁA Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żabko kochana - nie kumam Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpowiedzieli Ci w Dyskusjach - do 19.07. mają czas Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne to Venus
Jak wysyłacie sms na Przyjemność, w regulaminie raz pisze, że zacząć od przyjemność a w drugim miejscu, że nie liczą się smsy bez początku Palmolive Kiedy jest dobra zwrotka? Z góry dziękuję za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję skoro mówicie że to z forum Wyświetl w wątku >>