Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie, a już się boję co z tym zrobię Podobno mają "przychodzić" paczkomatami Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...jak już połowę zalejemy i zjemy. Zadzwonią o paragon z pytaniem o zdrowie Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to kolejnych 100 lat ...kończenia 18 lat Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prezent dziewczynie/żonie/mamie/teściowej/siostrze/kuzynce/KOLEŻANCE Z FORUM
Tyle możliwości, nic tylko grać Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno dawali dwa terminy do wyboru, ale na miejscu (wtedy wygrałam i tam byłam) Pani sprzątająca nam mówiła, ze część osób przekładała na zupełnie inne terminy (choroby dzieci). Trzeba zadzwonić potem bezpośrednio do hotelu nawet jak się znajoma zdecyduje teraz na jakiś termin (tak dla formalności) Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę że nie, chwilę trwa ta rozmowa, dane osobowe, adres, dyktowanie co i jak i kiedy. Przy okazji dziękuję, paragon doszedł, oby był szczęśliwy Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba od dzisiaj sa te zupy Amino "trzy po trzy" Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cos widzę, ze bez trudu możemy się tam spotkać Rozpoznamy się po paragonach. Ten Inter jest od kilku miesięcy i nawet przynosi szczęście Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest na 100%, duży i przestronny Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Krótko trwał czas mojego pogodzenia się z Rossnetem, znowu się obrażam Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wasi zmotoryzowani, mój to na pewno piechotą wlecze ten ekspres na plecach i co chwila przystaje klnąc pod nosem Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana ja ciągle czekam, dziś to już nawet zapomniałam że czekam Wyświetl w wątku >>
bartula
Postów 1447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygląda na to, że trzeba ubrać niedźwiedzia w skórę, która już została lekko "podzielona" Wyświetl w wątku >>