Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
wrrrryyy
Postów 871
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fuuuj, e-kupon Odpuszczam, ale za link dziękuje. Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Adidas juz jest dodany do bazy, ale Vizira brak Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli się nie myle to chodzi o Bricomarche.
Szukam regulaminu do konkursu Vizir w Leclerc, może ktoś namierzył Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Carrefour Olay podawało się miasto i ulice sklepu, wiec musiz chyba mieś paragon z konkretnego sklepu. Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Joanka nie daj się namówić i nie publikuj hasła. Ci, którzy się skusili i pochwalili się zwycięskim hasłem, szybko tego pożałowali, gdy przeczytali swoje hasło zgłoszone przez „życzliwych” do innych konkursów Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dałem kropke i tez nie mam zwrotki Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej nie. Ja wygrałem grając na początku i na końcu Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro tak, to mam apel: Lenie weźcie się do roboty Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przez chwile tez dałem sie nabrać, ale jak ziolko zaczęła opowiadać historie tej wygranej z tym dzwonieniem i oddzwanianiem, to byłem pewny, że to ściema. Bo nie od dziś wiadomo, że jak kobieta kłamie, to dorzuca dużo nieistotnych szczegółów Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A miały być sms-y. Dzwine, bo to kolejny dziś konkurs, w którym powiadamiają telefonicznie, zamiast, tak jak wskazane w regulaminach, sms-em Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ile Wam wyszło Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zajeło mi to kilka sekund a już widze kilkanaście nie ponumerowanych drzew Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od pierwszego października przesyłki o gabarycie B, są awizowane z marszu, bez próby doręczenia. Dotyczy to również listów poleconych. Wiec jeśli list ma wymiary większe niż: grubość 20 mm lub długość 325 mm, lub szerokość 230 mm, to zostawiają awizo. Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta sama sesja zdjęciowa Na Wielkanoc będzie następna Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Etam konkurencja, coraz więcej jest cwaniaków i kombinatorów w tym biznesie Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie ma innego wyjścia, to musi być BAM. Pozostałe konkursy zostały wykluczone, np. przez osoby, które dostały takiego sms-a a zgłosiły się tylko do BAM.
Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czego sie czepili? Może nie miał karty Makro. Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam taką samą sytuacje, starter Orange kupiony w grudniu. Zaraz po włożeniu startera do telefonu było kilka wiadomości głosowych, wszystkie z banków i innych instytucji, informujące o zadłużeniu poprzedniego właściciela.
Już nawet go nie sprawdzam, bo zawsze jest kilka nieodebranych połaczneń i sms-ów.
Orange porostu za szybko ponownie wpuszcza numery do obiegu Wyświetl w wątku >>