Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
wrrrryyy
Postów 871
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety cisza Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obstawiam, ze powiedzą: Laureaci zostali juz poinformowani Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki miały być do 11.06, wiec... czekamy Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam, oj tam, zawsze możesz po mężu pojeździć Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może mi się wydaje, ale TQG daje coraz gorsze nagrody.
Może zleceniodawcy poznali się na tej beznadziejnej agecji Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie wystarczy info, ze konkurs robi TQG i mówie: no, no, no
Knkurencja pomniejsza sie o jedną osobe Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W TVN24 przed chwilą omawiali dwa przypadki, wyżej wymienionego Pana z klubu nocnego oraz Pani, która poszła do centrum handlowego na zakupy, ponoć na chwile, i zostawiła 8-miesięczne bobo w aucie. Jakaś kobieta w ostateczności wybiła szybę w aucie i wyciągnęła rozpłakanego bobasa. Mamusia oczywiście zjawiła się po chwili, po kilku nawoływaniach przez megafony i przyjeździe pogotowia.
Wiec całkowicie popieram delfinke, powinni wprowadzić egzaminy na rodziców Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nigdy nie grałem w Groszku a spam z wyżej wymienionych konkursów i tak dostaje Niestety wiele agencji handluje danymi Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdyby za kierownicą siedział pijany facet, to by było OK Picie i prowadzenie samochodu jest nie dopuszczalne, niezależnie od płci. Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak chciałem pojsc w procesji Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No kurcze, super Wczoraj byłem w kilku sklepach i nigdzie nie było żadnej kartki, że dziś nieczynne. To samo w telewizji, cały dzień TV24 wczoraj tylko piep… o konwencji PO i PIS Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś w Smolar wygrałem dużą nagrodę (gabarytowo i wartościowo), również z odbiorem w sklepie. Wszystko umówione na konkretną godzinę, łącznie z ściskaniem łapy przez przedstawiciela i fotką ku pamięci. Stawiłem się na miejsce, ale oczywiście przedstawiciel nie dojechał, kierownika sklepu już nie było a nagrodę pokwitował mi kierownik ochrony Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Play jest bardzo nieprzyjazny dla konkursowiczów Ja mam kilka starterów, ale juz dawno odpuściłem sobie zabawę z tą siecią Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ładnie, najpierw się umawia a potem nie odbiera Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak znam życie Pan powie, że laureaci zostali już poinformowani Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtedy nie będą mieć zleceń Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest jeszcze promocja Zelmera, ale chyba ogólnopolska.
http://www.podkrecswojstyl.pl/ Wyświetl w wątku >>