Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika wrrrryyy

wrrrryyy

#4528909 Napisano: 13.07.2011 08:14:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Pochwalę empik (nie wiem, czy gdzieś było)
Był jakiś konkurs fotograficzny u nich. Wyniki nie spodobały się ludziom - pojawił się tekst na wykopie (i zainteresowanie nim!) odnośnie tych wyników i raz dwa empik się odezwał.
Wyniki zostały anulowane. Komisja sprawdzi, czy nagrodzone prace są zgodne z regulaminem.
Brawo za szybką reakcję.
My zaś już wiemy, że jak z agencją nie da się dogadać, trzeba tekst wykopać w świat emotka
I niech się dzieje wola nieba... emotka

Było, wczoraj wieczorem w wątku: Reklamacje wyników konkursów.
Ale faktycznie z tym wykopem to nie jest głupi pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4527383 Napisano: 12.07.2011 01:11:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Oto odpowiedz na wątpliwości osób, które zastanawiały się, dlaczego większość nagrodzonych zgłoszeń z Absolwenta była dokonana przez www.
Ktoś zapytał na FB, czy linki do prezentacji zamieszczone w formularzu będą brane pod uwagę, oto odpowiedz:

Nowy Absolwent: Są brane pod uwagę jak najbardziej, w pierwszym etapie też takie były emotka Trzeba mieć jednak na uwadze, że treści multimedialne nie są w żaden sposób faworyzowane - liczy się głównie jakość odpowiedzi, a nie forma, w jakiej została udzielona emotka

ale czy w regulaminie nie było mowy o określonej liczbie znaków emotka emotka emotka

poszerzanie wypowiedzi o treści zawarte w linku przekracza więc te granice

Sms ma techniczne ograniczenie do 160 znaków a w formularzu, nie było ograniczeń, można całą powieść zamieścić, lub film fabularny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4527363 Napisano: 12.07.2011 01:05:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
Oto odpowiedz na wątpliwości osób, które zastanawiały się, dlaczego większość nagrodzonych zgłoszeń z Absolwenta była dokonana przez www.
Ktoś zapytał na FB, czy linki do prezentacji zamieszczone w formularzu będą brane pod uwagę, oto odpowiedz:

Nowy Absolwent: Są brane pod uwagę jak najbardziej, w pierwszym etapie też takie były emotka Trzeba mieć jednak na uwadze, że treści multimedialne nie są w żaden sposób faworyzowane - liczy się głównie jakość odpowiedzi, a nie forma, w jakiej została udzielona emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4527280 Napisano: 12.07.2011 12:41:20 w Wkurza mnie...
Może nie chodzi o to czy te płytki są dobre, czy złe, tylko mama2006 nie chce wspierać gospodarki wykorzystującej małe dzieci do pracy. Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4527263 Napisano: 12.07.2011 12:36:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
frezja napisał(a):

moniau idz rób konkursy,bo przeoczysz cuś,a szkoda jakbyś cos przeoczyla emotka i nie podgladaj forum emotka

Oj tam, forum jest dla wszystkich, tych złych i tych dobrych, pracowitych i leniwych emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4526777 Napisano: 12.07.2011 09:33:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
malgorzatap napisał(a):

Wyczekujmy niedługo na Allegro bonu do IKEA, bo Panie i Panowie Monika U wygrała takowy bon emotka emotka

http://www.psotyf...atow_-_cykle_I-V.pdf

Jestem w szoku, że samym tekstem tylko ...(chyba)

Co za problem, przeciez mogła umieścic link do prezenctacji w formularzu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4525359 Napisano: 11.07.2011 05:49:06 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

Kamisiek nie wiem na co stać twoje dzieci:D ale mnie rozstroiły dziś w CH dwie panie, które robiły zakupy w hipermarkecie.

Otóż w wózkach siedziały 2 na oko 2,5 letnie dziewczynki, które z nudów urządziły sobie zabawę w to, kto się głośniej będzie wydzierał. Darły się te dzieci jak głupie a mamusie zadowolone, że laski mają zajęcie, prowadziły ożywioną konwersację. Kiedy zwróciłam im uwagę, powiedziały kilka cierpkich słów o tym, że to tylko dzieci i że się bawią, co mi to przeszkadza.

Przeszkadzało, nawet córa lat 4 zatykała uszy i mówiła o tym, jakie te małe są niegrzeczne.

Ja pod oknem mam pisakownice i regularnie widziałem /słyszałem taki obrazek, gdzie mamusie spokojnie rozmawiają a dzieci robią zawody, które głośniej się wydrze. Kiedyś strasznie się tym wkurzałem, teraz zamykam dźwiękoszczelne okna i mam spokój. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4520279 Napisano: 09.07.2011 08:47:28 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

dzięki to dobrze emotka

Wisisz komuś stary milion emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4520274 Napisano: 09.07.2011 08:44:17 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

że mnie głowa boli i od paru dni nic nie idzie po mojej myśli

kto mi powie ile to jest milion zł na nowe?
10tyś czy 100tyś czy ile?

100zł. Denominacja: 10000zł = 1zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4520022 Napisano: 08.07.2011 10:17:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
malenka89 napisał(a):

nie ma to jak jeździć na wakacje z fotografem, z produktami do następnych konkursów (bo i w Turka miała ze sobą emotka ) itd emotka

Zdjęcia z Turkiem nie były chyba z wakacji. Może się mylę, ale odniosłem wrażenie, że były chyba robione na jakimś trawniku, czyli mogła je zrobić w ogrodzie swojej rezydencji. Poza tym bohaterka na zdjęciach z Turkiem była znacznie okazalsza, niż na tych z plaży. Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4518959 Napisano: 08.07.2011 01:59:04 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Ludzie konkursy to nie najważniejsza rzecz na świecie, ja gram zazwyczaj w gwarantowane, drobiazgi mnie cieszą, ale jak czytam, jak ludzie angażują się w to, to jestem przerażona, konkursy to nie powód do stresu emotka emotka

Dla wielu konkursy to praca i jesli nie wygrywają to nie zarabiają, dlatego niektórym szajba odbija emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4518680 Napisano: 08.07.2011 12:21:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
ciasssteczko napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jeśli chodzi o te wszystkie prezentacje, to czy ktoś jest zorientowany, jak wygląda sprawa praw autorskich do piosenek, użytych w takich zgłoszeniach emotka

trzeba mieć wykupioną licencję na użycie, zwłaszcza, że to cel komeryjny

Może ktoś się orientuje ile kosztuje taka licencja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4518661 Napisano: 08.07.2011 12:13:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
Jeśli chodzi o te wszystkie prezentacje, to czy ktoś jest zorientowany, jak wygląda sprawa praw autorskich do piosenek, użytych w takich zgłoszeniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4518567 Napisano: 08.07.2011 11:39:55 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

wkurza mnie moja kotka! nie dość że zaciążyła mimo zastrzyku, nie dosć ze pierwsze kocię urodziła w łóżku syna (przylazła w nocy do niego i myk do łóżka), nie dość ze jaśnie pani zanosimy do legowiska (wysciełana budka, umieszczona pod zadaszeniem, na wysokości ok 1 metra, osłonięta od wiatru) mleko podgrzewane z dodatkiem skondensowanego i puszeczki,
to jeszcze cholera jedna dzień w dzień robi nam taki numer że bierze w mordkę po kociaku(tygodnia nie mają) i przynosi nam do domu próbując sobie tu rządzić spanko!
Szkoda mi tych bidnych miauczących maluchów, jednego nazwaliśmy Wojtek, po Cejrowskim, taki z niego podróżnik!

Może kocia mama stwierdziła, że dla maluchów jest za zimno w tej budce. Kocury lubią ciepełko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4514341 Napisano: 07.07.2011 10:04:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
brunetka napisał(a):

Odezwał się już do kogoś Absolwent lub Magnefar ?
Dziś mają powiadamiać laureatów ...

Cisza, ale dzień jeszcze się nie skończył emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4514287 Napisano: 07.07.2011 09:47:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
Odnośnie smiejżelków, cytac z FB:
Han Bright Witamy, podczas publikacji ostatecznej listy wkradł się mały błąd. Jeszcze dziś zostanie naprawiony. Na przyszłość zapraszamy na mail kontaktowy poświęcony konkursom, gdzie odpisujemy dużo szybciej zespol@hanbright.com Pozdrawiamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4512646 Napisano: 06.07.2011 06:13:17 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

wkurza mnie lenor w mdw emotka emotka

Po karniaku im, co będą się cenzuraralami chwalić emotka

A na poważnie, gdyby nie te Lenory, torby z Wawel, jakieś koszulki i inne pierdoły, wątek MDW powoli by się zwinął, bo mało kto chwali się czymś cenniejszym i niepowtarzalnym.
Większość ma dużo instynktu samozachowawczego i woli nie ryzykować, że zostanie zlinczowana.
Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4511112 Napisano: 06.07.2011 12:21:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
malenka89 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Dla tych, którzy czekali na potwierdzenie przeczytania maila z Magnefara mogą się już nie doczekać emotka
Dzwoniłam oczywiście nie połaczyli mnie z osobą zajmującą się konkursem, a jak już w końcu się zlitowali to nikt nie odbierał emotka Pani z recepcji powiedziała tylko, że konkurs już jest zamknięty, a jak powiedziałam jej, że napewno kilku zgłoszeń nawet nie przeczytali to powiedziała tylko, że i tak już nic z tym nie zrobię bo laureaci wybrani emotka

A mam pewność, że nie przeczytali bo specjalnie dołączyłam link i wiem, że nie otworzyli go emotka

A mieli obowiązek otwierać linki dołączone do e-maila?
Może zapoznali się z odpowiedzią na pytanie i poszli dalej.

dopisałam im, że zdjęciami mają się nie sugerować, aczkolwiek napewno jakby otworzyli tego maila to z samej ciekawości zerkneliby tam...

zresztą Pani z recepcji jakoś nie kryła tego faktu i nie próbowała się tłumaczyć emotka

Może podziałała akcja z forum, by agencje trzymały się regulaminów i nie zwracały uwagi na dodatki i ozdobniki.

Skora sama im napisałaś, by się nie sugerowali zdjęciami, to tylko posłuchali.
Nie każdy jest tak ciekawy by zaglądać w każdy link, który dostaje.
Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4511082 Napisano: 06.07.2011 12:14:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
malenka89 napisał(a):

Dla tych, którzy czekali na potwierdzenie przeczytania maila z Magnefara mogą się już nie doczekać emotka
Dzwoniłam oczywiście nie połaczyli mnie z osobą zajmującą się konkursem, a jak już w końcu się zlitowali to nikt nie odbierał emotka Pani z recepcji powiedziała tylko, że konkurs już jest zamknięty, a jak powiedziałam jej, że napewno kilku zgłoszeń nawet nie przeczytali to powiedziała tylko, że i tak już nic z tym nie zrobię bo laureaci wybrani emotka

A mam pewność, że nie przeczytali bo specjalnie dołączyłam link i wiem, że nie otworzyli go emotka

A mieli obowiązek otwierać linki dołączone do e-maila?
Może zapoznali się z odpowiedzią na pytanie i poszli dalej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

wrrrryyy

#4510692 Napisano: 06.07.2011 10:55:11 w TESCO konkursy
kammaro napisał(a):

Ale wczoraj przed 22 dwie osoby pisały o Olay emotka

Pisały o Olay Real a my czekamy na Olay Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0