Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
wrrrryyy
Postów 871
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I pewnie nie zmienią swojego nastawienia, bo zawsze są chętni by u nich zagrać.
Może czas przestać się odgrażać, tylko po prostu olać konkursy organizowane przez tę „agencje”. Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W moim przypadku wszystko jest OK.
Grałem tylko w C4 i jestem na liście Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrzuciłem dwa kupony, chciałem dorzucić jeszcze kilka, ale odpuściłem, gdy zobaczyłem diody. W sumie w Poznaniu zwycięzca jest oczywisty Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, że wygodniej. Przynajmniej żaden kabelek się nierozłączny przy wciskaniu dzieła przez maleńką szparkę a organizator będzie mógł się zachwycać wybitnym hasłem reklamowym, wśród dźwięków pięknej muzyki i migających światełek.
A na poważnie, zawsze mnie dziwi, że organizatorzy nie pogonią takich kombinatorów a jeszcze dają im główne nagrody Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla chcącego nic trudnego. W grudniu zakończył się konkurs poznańskiego pasażu na hasło reklamowe. Urna przezroczysta, zaplombowana zamkiem szyfrowym, otwór wielkości ok. 10cm x 5mm - dostosowany do wielkości kuponu konkursowego. A w środku widać wielkie kartki świąteczne z wystającymi diodami, jakieś torebki jak na prezenty itp. Ktoś się nieźle napracował, by upchać takie ustrojstwa, przez małą szparkę.
A ciekawe ile takich prac trafiło bezpośrednio do biura organizatora Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moze masz główną Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...31851,wiadomosc.html
Jak facet miał problem, to w ostateczności mógł w zaciszu swojego domu strzelić sobie w łeb. ALE NIE. Baran musiał wparować do podstawówki i zabrać ze sobą tyle niewinnych dzieci. Każdy zaraz pajaca będzie znał z imienia i z nazwiska a te dzieci zasilą jedynie statystykę ofiar szaleńców.
Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy