Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
chasia
Postów 503
Data rejestracji 06.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdemu może sie zdarzyć. Znam ten ból, bo mnie często dopada konkursowa skleroza.
Przynajmniej osoby, które “pogubiły” paragony, będą miały się gdzie poratować.
Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
Z takim tempem to napewno nie zdążą obdzwonić wszystkich w regulaminowym terminie
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, wygrałam parasol. Kobietka miała moje dane, ale poprosiła bym jeszcze raz jej wszystko podała: imię, nazwisko i adres. Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie wiem które wygrało, bo wysłałam kilka. Ale wszystkie naiwnie zaczynalam od słów: Przyjemność dla mnie to... i się udało
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uszy do góry. Zostały jeszcze perfumy
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasami świnki robią takie zastrzeżenie. Już nie pamiętam w jakim konkursie to było, ale tam tez było auto do wygrania i w regulaminie było info, że nie można sprzedaż samochodu przez rok.
martul - gratulacje
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To prywatny zakład mojej siostry:)))
http://img113.ima...?image=dupciafd3.jpg
http://img152.ima...image=dupcia2ny0.jpg Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie tez nie dzwonili
Nie bede sie upominac o ten zakichany bon. Niech go sobie w d... wsadzą. Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie o to chodzi, by zapomniec
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest info, ze to rower Kross Hexagon v3 o wartości jednostkowej 850 zł
Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.carref...y/regulamin-loterii/ Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Np. klientka kupuje sukienkę. Zakłada ją na randkę, po czym pisze, że chce ją oddać. Bo, mimo iż, jak pisze w e-mailu, jest całkowicie zgodna z opisem w aukcji to nie spełnia jej oczekiwań, bo ten kolorek jednak jej nie pasuje.
Ty jej odmawiasz a ona wystawia Ci negatywa i pisze bzdury w komentarzu, że kiecka stara, śmierdząca i robiona na drutach ze sznurka do snopowiązałki. A ty nie masz pola do manewru, bo wystawiałeś jej pozytywa po wpłacie kasy.
Jak najbardziej każdy klient ma prawo do reklamacji, gdy towar nie jest zgodny z opisem. Ale bezpodstawny zwrot towaru to już inna bajka. Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to na jednym z poznańskich, osiedlowych, oddziałów poczty Pani mnie strasznie rozweseliła, gdy chciałam wysłać książkę (ok. 200 stron) w kopercie bąbelkowej jako list polecony.
Powiedziała, że mi nie przyjmą przesyłki i mam ją wysłać paczką. Bo jako listy mogą iść jedynie UWAGA - dokumenty administracyjne. Ponoć przepisy się zmieniły.
Pani już kwitki na paczkę wyciągnęła. Pożegnałam ją słowami, że idę na Pocztę Główną, bo tam problemu nie robią.
Ciekawe jak sprawdzają, czy coś jest dokumentem administracyjnym a co nie. Na węch?? Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak więc Panie Andrzeju wszystkiego naj...