Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#6122141 Napisano: 30.11.2015 14:47:10 w Wkurza mnie...
chciałam wygrać dla Mamy zestaw z paczki sprzątaczki lub kiwi - zgłoszenia posłane na początku października i do tej pory się nie udało    emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6122072 Napisano: 30.11.2015 13:26:40 w SZUKAM....
Ja też jeśli ktoś ma a nie potrzebuje to przygarnę 2-3 kody z Łaciatego na pw  emotka

A czy są teraz może jakies kody ALLEGRO? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6122029 Napisano: 30.11.2015 12:45:29 w Biedronka
agamaty napisał(a):

banka-manka napisał(a):

magalan83 napisał(a):

A ja sobie dopiero dziś przypomniałam,  że nie dostałam 3 paczki luksusu ;/ ktoś dostał dwie przesyłki ma jeden adres?  

Ja dostałam 2 z 3 paczek na ten sam adres. Czekam jeszcze na te jedną emotka

ja w piątek dostałam obie na ten sam adres. Już są porozdzielane na Szlachetne Paczki emotka

Ja w czwartek dostałam 4 na ten sam adres   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6121007 Napisano: 27.11.2015 17:43:25 w TESCO konkursy
brudny napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

a ja wam napiszę tyle, że dzwoniłam do Terytorium w sprawie Tesco Żywiec Zdrój i pani powiedziała, że to nie muszą być pełne zgrzewki, tylko żeby wód było za wymagane 20zł. także ja zagram na swój paragon emotka

Zdziwisz się jak Ci powiedzą jak wygrasz ze nie dostaniesz nagrody bo w regulaminie było wyraźnie napisane zgrzewki,  rozmowa z panią Krysia przez tel to żaden dowód.  Dla mnie to wprowadzanie ludzi w błąd. 

dokładnie wiążący jest regulamin, ale jak ktoś chce to niech ryzykuje - najwyżej nagroda przepadnie   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6120637 Napisano: 27.11.2015 11:14:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
i ja będę opływać w LUKSUS   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6119566 Napisano: 25.11.2015 16:57:31 w Biedronka
xpac napisał(a):

Zauważyliście że w konkursie z Leonami jedna osoba wygrała dwa samochody, tylko pozazdrościć !!
http://www.20urod...wyniki_biedronka.pdf

48728XXX705 382758
48604XXX934 382760

znowu się zaczyna...  emotka    skąd wiadomo,że to ta sama osoba? Bo nr par. są blisko siebie? Przecież nawet na forum ludzie kupują par. od kogoś kto robi zakupy i raczej wówczas nr są po sobie. Więc wg mnie pewne to nie jest czy to ta sama osoba, a nawet jeśli to super,że jej sie udało   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6119263 Napisano: 25.11.2015 09:37:00 w TESCO konkursy
w regulaminie wyraźnie pisze, że biorą udział wyłącznie 6-paki i 8-paki i butelka 5 l - więc nie rozumiem skąd wasze nadinterpretacje...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118642 Napisano: 24.11.2015 12:17:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na swój luksus? emotka

ja też czekam

ja tez 

ja jeszcze nie mam żadnego (wygrane z róznych dni) ale dane odesłane 27.10 Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118557 Napisano: 24.11.2015 11:13:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ondine napisał(a):

staszek napisał(a):

Dla mnie brązowy, niebieski, jak się przyjęło, jest dla chłopców, a brązowy będzie pasował do obu płci. Zielony też fajny emotka

Mi się też chyba najbardziej brązowy podoba, taki misiowy kolor emotka I czerwony emotka

Mi właśnie też podoba się bardziej niż niebieski brązowy - taki bardziej ciepły kolor, a ten niebieski taki zimny i ciemny... 
A tak w ogole to czerwony i fioletowy też można brać pod uwagę. My mieliśmy jasny fiolet z grafitem wózek dla synka i teraz będzie dla córki też pasował   emotka   

A ten wózek Michałek13 to podobny do mojego - z tym,że ja mam właśnie SOJANA i poszukuję do niego fotelika co by można wpiąc w stelaż. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118530 Napisano: 24.11.2015 11:04:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

migi napisał(a):

barcza napisał(a):

migi napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy te kody na bilety z Wedel są ważne również w weekend?:)

"..wejściówek do sieci kin Multikinodla 4 osób na dowolnie wybrany film w 2D, do zrealizowania w terminie nie
późniejszym niż do 31.03.2016r."
nie podali żadnych ograniczeń w regulaminie emotka

czy dobrze rozumie to są 4 bilety dla jednej osoby tak emotka
czy może je wykorzystać na 4 oddzielne seanse emotka

są 4 kody, więc na 4 różne seanse emotka  

Tylko jak Pani będzie mi na tej kartce skreślać ,że już 1 bilet wykorzystanyemotka

a co za problem napisać sobie 1 kod na kartce jak idziesz sam/sama na film? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118520 Napisano: 24.11.2015 11:01:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczorajszy emeil dał rezultat i dziś już @ z Wedla do kina - możemy iść z synkiem na "Dobrego dinozaura"   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118316 Napisano: 23.11.2015 22:53:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

jakie tu nalezy kupic produktu Nestle - moga byc dla dzieci, ale tez i kawy?
http://www.e-konk...e-w-sieci-tesco.html

I dlaczego nie widzę tego konkursu na stronie tesco?

"Winiary, Kit Kat, Princessa, Zbożaki, NescafeDolce Gusto, Nescafe, Nesvita, Maxer, Smarties, JoJo, After Eight a w następujących
markach wymienione grupy produktów: batony Lion, wafle i kakao Nesquick oraz lody
Nestlé "
- z zapisu reg. nie wynika że mogą być produkty dla dzieci, kawy Nescafe tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118304 Napisano: 23.11.2015 22:31:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

darog napisał(a):

trebor1, rafi323raf, zabcia0410 dzięki za wasze zdanie! analizuje..czytam wasze argumenty.

doczytałem w Nr 1, jest możliwość zamocowania nadwozia spacerówki w obu kierunkach jazdy,
a ten nr 2 nie wygląda mi na taki, co by miał w ogóle możliwość dopięcia nadwozia spacerówki ( także starczy na okres do 6-mcy), a ten pierwszy zdecydowanie na dłużej. Naprawdę koła skrętne w Nr 1 to jest rzecz nie do pomięcia, mam ta opcję w sowim wózku i praktycznie cały czas jest  "włączona", jazda wózkiem z czterema "sztywnymi" to dla mnie udręka. Posłuchaj mnie a jeszcze Cię będą po rękach ojca (krzestnego) całować emotka

ten drugi też jest głęboko-spacerowy a więc i spacerówkę można wpiąć. Wyglądowo ten drugi ładniejszy, choć faktycznie stelaż lepszy w pierwszym: lżejszy bo aluminiowy i te skrętne koła które sie przydają bardzo.

A przy okazji jak już mowa o wózkach/nosidełkach/dzieciach - szukam nosidełka/fotelika firmy SOJAN może ktoś ma na sprzedaż? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118282 Napisano: 23.11.2015 21:58:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli mieszkają w domku jednorodzinnym a nie w bloku żeby wnosić ileś pięter to bierz ten bardziej reprezentacyjny - kolor sobie dobierzesz wg upodobania. Jak ktoś pisał ma świetne amortyzatory, fakt jest ciężki ale jak pisałam zależy gdzie mieszkają rodzice to nie powinien być problem. Mi z wyglądu bardziej się podoba. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118259 Napisano: 23.11.2015 21:31:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

silvia8 napisał(a):

staszek napisał(a):

darog napisał(a):

A ja z tematem "doradztwa"
Który wózek zafundować przyszłemu chrześniakowi?
(rodziców pytać nie będę-zawsze mają odmienne zdanie- więc musiałbym wybrać niefortunnie z każdej strony)

http://babysafe.e...-wozek-explorer.html  niebieski?
http://babysafe.e...t-wozek-venezia.html   szary?

Zamieniłem się właśnie nagrodami i do jutra muszę podać wybór. Nie znam się. Dziewczyny pomocy.

Ten drugi jest beżowy, nie szary emotka i taki bardziej dziewczyński. Jak dla chłopaka to nr 1 emotka

Ja z kolei wybrałabym dla syna ten beżowy, ten niebieski w połączeniu z czarnym dla mnie zbyt ciemny emotka

Też wybrałabym beżowy. Jest jakiś taki bardziej... stylowy. W niebieskim kolory zbyt się od siebie "odcinają" i uderzają po oczach Z drugiej strony, ten beżowy będzie pewnie trudniejszy w "obsłudze" jeśli chodzi o chlapowatą jesienną pogodę, i tak dalej.

ten beżowy faktycznie bardziej stylowy i reprezentacyjny - kolor inny można wybrac bo z niebieskim tez fajnie wygląda jakby się nie chciało całkiem jasnego. A znowu ten drugi chyba łatwiejszy do prowadzenia ze względu na niezależne przednie koła.

A torbę zawsze można odpiąc choć przecież fajna jest   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117700 Napisano: 23.11.2015 10:40:27 w Biedronka
izak1000 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

toka napisał(a):

szprotka napisał(a):

Czy wszyscy już dostali Luksus?

nie ale dzisiaj kurier coś wiezie emotka

Nie, ja nie mam z pierwszego dnia.

do mnie dotarł w piątek z ostatniego dnia a z pierwszego jeszcze nie ma...

do mnie żaden nie dotarł a odsyłałam dane 27.10 - ktoś dostał jak odsyłał tego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117571 Napisano: 22.11.2015 22:42:22 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

benasia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Na biedronkę jubileuszowa ślemy górny nr czy systemowy??

podbijm emotka

Ja wysłałam górny. Nie znalazłam w reg. konkretnego info, że ma być systemowy.

jak przez stronę się sle to coś przychodzi na emeil lub tel - jakies podziękowanie czy tylko na stronie sie wyświetla?

Tylko na stronie - "Wiadomość została wysłana. Dziękujemy."

dziękuję   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117563 Napisano: 22.11.2015 22:24:04 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Na biedronkę jubileuszowa ślemy górny nr czy systemowy??

podbijm emotka

Ja wysłałam górny. Nie znalazłam w reg. konkretnego info, że ma być systemowy.

jak przez stronę się sle to coś przychodzi na emeil lub tel - jakies podziękowanie czy tylko na stronie sie wyświetla? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117497 Napisano: 22.11.2015 19:54:23 w Biedronka
Ale niektórzy są zazdrośni - ja wygrałam kartę, nie samochód ale nie leję tu żółci, trzeba grać dalej może kiedyś się uda. Aut było tylko (a może aż 20) i wiadomo pretendentów było o  wiele, wiele, wiele więcej - ale jak syf będzie się tak robić po każdym konkursie to niestety już tak fajnych konkursów nie będą potem organizować... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117485 Napisano: 22.11.2015 19:39:31 w Konkursy ABC
liczą się te produkty (rodzaje) co sa w regulaminie - jak ktoś ma wątpliwości co się co do czego tyczy to wszystko jest na stronie knorra kategoriami opisane. Wyświetl w wątku >>
0 0