Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też bym tak chciała żeby mi zniknęły, życie pokaże
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no napewno sie tyje ale niektórzy mniej a niektórzy więcej, ja mam cicha nadzieje zaliczyc sie do tych pierwszych Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisałam już na forum że dzwoniłam do nich wczoraj i że niby mieli wysyłac w tym tyg ale Pocztą Polską a więc na początku maja mają być podobno Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja już po wizycie - wyniki krwi mam ok, toksoplazmoza też wynik ok, ciśnienie dobre, waga mniejsza niż na początku ciązy ale pewnie dlatego że chorowałam i wymiotowałam i nic nie mogłam jeść -choć cieszę się z drugiej strony że nie przytyłam bardzo
następna wizyta za 2 tyg powiedział pan doktor i zrobimy usg- pewnie tak jak mówiła grusia na przezierność.
Wszystkim przyszłym mamom też życzę dobrych wyników Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://pokolenie2...php/galeria/show/221
zdjęcie autora: zarluka
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam cały czas temperaturę ok 35,5. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już mam 3 zdjęcia z usg - na każdej wizycie miałam ale może dlatego że byłam wtedy chora. zobaczymy jak będzie w piątek, chyba na przezierność za szybko bo dopiero 10 tyg.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg lekarza mam mieć termin na 15 listopada, ale moje cykle też były dłuższe niż 28 dni i miałam po ok 33 dni. maszyna od usg pokazuje mi termin 26 listopad. Której wersji wierzyć nie wiem Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Posprawdzałam sobie wyniki wg neta -chyba ogólnie mam dobrze -mieszczę się w normie -czasem na min. ale raczej chyba jest ok.
Co do toksoplazmowy moze któras z was się zna -pierwszy wynik mam ujemny a drugi dodatni - wg internetu nie jest to wiarygodny wynik i pisze na necie zeby za 3 tyg powtórzyc badanie.
może któras z was wie czy to dobrze ze mam taki wynik czy nie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane