Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mieliście w skrzynce czy polecony listonosz przyniósł?
bo u mnie nie było listonosza w domu a nie wiem czy iść do skrzynki... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba mój maluch nie będzie bardzo duży bo ma 65mm, a katrin22 tylko tydzień starszy i ma chyba 80mm...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo się cieszę
CRL - to długość dziecka i mój maluch ma 65mm, a FHR to o ile się nie mylę bicie serca - i o ile moge odszyfrować co jest napisane to chyba 142 mam, a czytałam że w tym tyg jest ok 140 - a więc faktycznie wszystko w porządku, szkoda tylko że lekarz bardziej konkretnie nie omawia tego Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm... mi lekarz powiedział że wszystko w porządku. ale nie pytałam się dokładnie czy kość nosowa jest ok, a karcie jakieś cyfry mi napisał przy badaniu -w ogóle się na tym nie znam. też tak miałyście? czy wam lekarz dokładnie objaśniał co i jak?
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba 10 maja -ale dobre i to że chociaż wysłali bo miałam już powazne obiekcje czy kiedykolwiek je dostaniemy Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podejrzane to wszystko Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekarz powiedział że wszystko dobrze i słyszałam serduszko mojego maluszka. Coś w karcie ciąży pozaznaczał przy badaniu w 12 tyg ale co to nie wiem bo po pierwsze nabazgrał a po drugie jakieś symbole że się nie znam co to znaczy.
Moja dzidzia ma niecałe 7cm
Za 2 tyg znów idę na wizytę.
Niestety przytyło mi się troszkę od ostatniej wizyty ponad 1 kg, a miałam nadzieję, że mniej
I kupiłam witaminy od 13 tyg bo tamte mi się prawie skończyły i jakie było moje zaskoczenie że za Femibion Natal 2 zapłaciłam 51zł, a wcześniej za Natal 1 płaciłam 33zł,ale tam niby są te kwasy Omega.
No cóż myślę że teraz je wezmę skoro kupiłam ale co sądzicie czy te Femibion Classic byłyby odpowiednie zamiast Natal 2? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w którym tyg jest kolejne badanie które sprawdza czy dzidziuś jest zdrowy?
co do usg 3d podobno kosztuje 200-300zł ale nie wszędzie je robią a po drugie dzidzia musi być większa żeby widzieć ją w środku czy wszystko w porządku. nie wiem czy 3d jest potrzebne jesli lekarz robi często normalne usg i wszystkie badania jakie są potrzebne - ale oczywiście nie wiem wszystkiego bo to moja pierwsza dzidzia Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
usg miałam już 3 razy, a jutro idę znów na wizytę i będzie usg.
powiedzcie czy teraz gdy jestem w 12 tyg ciąży na usg można już coś wykluczyć jakąs wadę?
a jeśli nie to w którym tyg się robi takie badania i czy każdy lekarz je może zrobić?
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję że przez 2 tyg nie przytyłam Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdy ja byłam na pobraniu krwi na te wszystkie badania to 2 strzykawki mi pobrała a dodatkowo miałam badaną grupę krwi oraz badanie na toksoplazmoze oprocz tamtym standardowych. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167