Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to u mnie małe szanse bo w kiedys w inter oszukali i wygrały osoby z rodziny personelu wiec pewnie i teraz z brico też tak będzie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to hasła wybierali w centrali a nie w każdym sklepie osobno? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy już wiesz co będziecie mieć synka czy córeczkę?
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
być może i tak ale wydaje mi się że na rozstępy które już są trzeba coś mocnego - moja siostra jak miała już widoczne rozstęy stosowała czarną ziaje do redukcji rozstępów, albo trzeba inny jakiś mocny i dobry krem. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam w domu Pharmaceris Foliacti. Niby na nim pisze żeby 2 razy dziennie używać i codziennie, ale ja nie używam go codziennie nawet - nie wiem czy nie powinnam skoro tak pisze bo naprawde nie chciałabym mieć później widocznych rozstępów...
czy wy stosujecie swoje kremy 2 razy dziennie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no troszkę źle się wyraziłam pisząc baldachim miałam na myśli taki z tiulu tj taką moskitierę - rozumiecie chyba? te normalne baldachimy mi się nie podobaja i zasłaniają widok dziecku. Chodziło mi o taki przeźroczysty który będzie chronił przed owadami. Ale faktycznie zastanawiam się nad tym, bo tak jak pisze Grusia mogę latem ewentualnie dokupić. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja chyba się zdecyduję na komplet - bo chociaz najpierw tylko potrzebne będzie ochraniacz i przescieradełko, to podusia i kołderka z poszewkami przydadza się na potem, a tak będę miała od razu z tego samego kompletu. Co do baldachimu to sama nie wiem - wiem że zbiera się kurz, ale tak to by się zbierał w łózeczku, a ładnie wygląda, choć chodziło mi o jego funkcjonalność latem gdy są owady... sama nie wiem czy kupic od razu w komplecie czy w razie gdyby jednak byl mi potrzebny na lato to potem dokupić bo przecież mój maluch urodzi się w listopadzie...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oglądam w sklepie 6 elementową: poszewka na podusie, podusia, poszewka na kołderkę, kołderka, ochraniacz na szczebelki, baldachim z tiulu.
na allegro jest duży wybór, ale czasem zestawy elementów nie są za ciekawe a ceny różne...
Co sądzicie jaka powinna być lub jaką macie mamusie dla swoich pociech? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam co 2 tyg wizyty, a co drugą wizytę teraz tzn co 4 tyg mam usg robione. gdy idę na wizyty między czasie to czasem mi się nie chce bo idę tylko powiedziec jak się czuję, czy coś mi jest, czasem tak jak dzis doktor sprawdza chyba wielkośc mojej macicy. Ale wolę chodzić co 2 tyg i przynajmniej wiem że wszystko w porzadku
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś byłam na wizycie i wszystko w porządku, następna za 2 tyg jak będę w 16 tyg, no i wtedy będzie usg i pan doktor powiedział że będzie można poznać płeć dzidziusia o ile zechce się pokazać Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj nie żałuj jej - to takie przyjemne Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie znam jeszcze bo chyba za szybko jeszcze jest bo mam dopiero 14 tydzień. od którego tygodnia wiadomo? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i oczywiście składam też życzonka serdeczne na urodzinki dzisiejsze także dla 29renata Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję to pierwsze życzenia jakie dziś dostałam
Wyświetl w wątku >>