Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4414105 Napisano: 03.06.2011 06:36:57 w Rossmann
no właśnie w tym przypadku jeśli chodzi o dzieci to się zgadzam - zwłaszcza że może ktoś kto potrzebuje takiej nagrody a go nie stać chce wziąć udział a szanse pewnie nie są za duże gdy wszyscy również ci co nie mają dzieci biorą udział - ale oczywiście każdy ma wybór. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4413396 Napisano: 02.06.2011 06:17:23 w Inne mniejsze markety
taaga20 napisał(a):

benasia napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

coś się ruszyło w sprawie brico ? dzwoniłam do swojego brico i nic nie wiedza niby przekazali do centrali urnę emotka z tego wynika, że każdy sklep rządzi się innymi prawami ??:))

to hasła wybierali w centrali a nie w każdym sklepie osobno?

wybierali w sklepie a potem wysyłali do centrali w celu sprawdzenia czy w różnych sklepach ta sama osoba na te same odpowiedzi nie wygrała emotka

to u mnie małe szanse bo w kiedys w inter oszukali i wygrały osoby z rodziny personelu wiec pewnie i teraz z brico też tak będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4413360 Napisano: 02.06.2011 06:03:57 w Inne mniejsze markety
ewelka1979 napisał(a):

coś się ruszyło w sprawie brico ? dzwoniłam do swojego brico i nic nie wiedza niby przekazali do centrali urnę emotka z tego wynika, że każdy sklep rządzi się innymi prawami ??:))

to hasła wybierali w centrali a nie w każdym sklepie osobno? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4411359 Napisano: 01.06.2011 08:13:47 w Konkursowiczki w ciąży
mi ostatnio ginekolog powiedział że teraz za tydzień na badaniu jak się pokaże maluch to powie czy chłopiec czy dziewczynka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4411213 Napisano: 01.06.2011 07:15:35 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

A ja wróciłam od lekarza, wszyko w porządku, lekarz pomierzył dzidzię, mnie zważył hihi, mąż mój jakiś małomówny był, chyba w szoku. A dzidzia tak się wierciła, że nie mógł jej zmierzyć hehe.

a czy już wiesz co będziecie mieć synka czy córeczkę?
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4405973 Napisano: 30.05.2011 02:37:50 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agulecece napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

a smarowałaś sie juz czyms?

Jeszcze niczym nie smarowałam, dopiero dziś mam próbkę z Ziaji na rozstępy, ale jakoś nie ufam tej firmie.

ja kupilam z rossmana mleczko do ciala na rostepy dla kobiet w ciazy i rewelacyjny jest swietnie nawilza skórę niby tez pisze zeby stosowac 2 razy dziennie a ja stosuje wieczorem,ktos na forum pisal ze jest skuteczny i nie jest drogi

ale z Ziaji??

być może i tak ale wydaje mi się że na rozstępy które już są trzeba coś mocnego - moja siostra jak miała już widoczne rozstęy stosowała czarną ziaje do redukcji rozstępów, albo trzeba inny jakiś mocny i dobry krem. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4405940 Napisano: 30.05.2011 02:20:30 w Konkursowiczki w ciąży
ja nie mam rozstępów ale też nie chciałabym mieć.
ja mam w domu Pharmaceris Foliacti. Niby na nim pisze żeby 2 razy dziennie używać i codziennie, ale ja nie używam go codziennie nawet - nie wiem czy nie powinnam skoro tak pisze bo naprawde nie chciałabym mieć później widocznych rozstępów...
czy wy stosujecie swoje kremy 2 razy dziennie? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4405637 Napisano: 30.05.2011 11:45:17 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę zrobić zakupy w LIDL'u, Polomarkecie, Intermarche, Kuflandzie itp. - pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4405570 Napisano: 30.05.2011 11:10:06 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Zgadza sie emotka Jesli juz to moskitiera a nie baldachim emotka Ta pierwsza sie przynajmniej przyda bo baldachim - to tylko ozdoba tylko tak jak pisze nie zdziw sie jak maluszek bedzie za nią ciągnal emotka A najlepiej ja bym poczekała do lata i zobaczyla czy bedzie taka potrzeba emotka bo moskitiere i stelarz zawsze mozna kupic osobno emotka No ale jak uwazasz emotka

no troszkę źle się wyraziłam pisząc baldachim miałam na myśli taki z tiulu tj taką moskitierę - rozumiecie chyba? te normalne baldachimy mi się nie podobaja i zasłaniają widok dziecku. Chodziło mi o taki przeźroczysty który będzie chronił przed owadami. Ale faktycznie zastanawiam się nad tym, bo tak jak pisze Grusia mogę latem ewentualnie dokupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4405307 Napisano: 30.05.2011 09:07:17 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

ja kupilam komplet : kołdra + poduszka
+ poszewka na poduszke + powłoczka na kołdre + ochraniacz emotka
osobno flanelowe przescieradelka

a ostatnio pod wplywem impulsu zamowilam ochraniacz i kolderke taka cieniutka na lato emotka

a ja chyba się zdecyduję na komplet - bo chociaz najpierw tylko potrzebne będzie ochraniacz i przescieradełko, to podusia i kołderka z poszewkami przydadza się na potem, a tak będę miała od razu z tego samego kompletu. Co do baldachimu to sama nie wiem - wiem że zbiera się kurz, ale tak to by się zbierał w łózeczku, a ładnie wygląda, choć chodziło mi o jego funkcjonalność latem gdy są owady... sama nie wiem czy kupic od razu w komplecie czy w razie gdyby jednak byl mi potrzebny na lato to potem dokupić bo przecież mój maluch urodzi się w listopadzie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4400565 Napisano: 27.05.2011 07:17:24 w Konkursowiczki w ciąży
a teraz dziewczyny pytanie z innej beczki - jaką pościel dla maluszka?
oglądam w sklepie 6 elementową: poszewka na podusie, podusia, poszewka na kołderkę, kołderka, ochraniacz na szczebelki, baldachim z tiulu. emotka
na allegro jest duży wybór, ale czasem zestawy elementów nie są za ciekawe a ceny różne...
Co sądzicie jaka powinna być lub jaką macie mamusie dla swoich pociech? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4400100 Napisano: 27.05.2011 05:11:50 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

mi też cieknie ślinka na myśl o owocach a szczególnie czereśniach - których u nas jeszcze nie ma emotka , arbuzach i truskawkach - choc na myśl o truskawkach to mniej bo są bardziej teraz dostępne emotka

A dziś byłam na wizycie i wszystko w porządku, następna za 2 tyg jak będę w 16 tyg, no i wtedy będzie usg i pan doktor powiedział że będzie można poznać płeć dzidziusia o ile zechce się pokazać emotka

Benasiu, widzę, że masz częste wizyty, u mnie lekarz do co 3 tygodni skrócił, chyba zbankrutuję hihi, ja liczę, że za tydzień poznam płeć, ale wiadomo jak to jest, nawet jak coś zobaczy to i tak nie będzie 100% emotka

ja mam co 2 tyg wizyty, a co drugą wizytę teraz tzn co 4 tyg mam usg robione. gdy idę na wizyty między czasie to czasem mi się nie chce bo idę tylko powiedziec jak się czuję, czy coś mi jest, czasem tak jak dzis doktor sprawdza chyba wielkośc mojej macicy. Ale wolę chodzić co 2 tyg i przynajmniej wiem że wszystko w porzadku
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4399414 Napisano: 27.05.2011 02:37:12 w Konkursowiczki w ciąży
mi też cieknie ślinka na myśl o owocach a szczególnie czereśniach - których u nas jeszcze nie ma emotka , arbuzach i truskawkach - choc na myśl o truskawkach to mniej bo są bardziej teraz dostępne emotka

A dziś byłam na wizycie i wszystko w porządku, następna za 2 tyg jak będę w 16 tyg, no i wtedy będzie usg i pan doktor powiedział że będzie można poznać płeć dzidziusia o ile zechce się pokazać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4396700 Napisano: 26.05.2011 08:25:47 w Konkursowiczki w ciąży
avatea napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

fajnie wam mmm my z mężem tydzień temu zaczeliśmy się starać o dzidziusia mmm emotka

a ty znowu o seksie... jeju;)

oj nie żałuj jej - to takie przyjemne emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4395908 Napisano: 26.05.2011 02:46:55 w Konkursowiczki w ciąży
mam nadzieję ze do lipca i ja się dowiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4395905 Napisano: 26.05.2011 02:46:18 w Konkursowiczki w ciąży
oj też bym chciała wiedzieć co będzie, mam przeczucia ale nie będę mówić bo jeszcze akurat będzie inna płeć i co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4395888 Napisano: 26.05.2011 02:41:26 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

benasiu płec juz znasz ?

nie znam jeszcze bo chyba za szybko jeszcze jest bo mam dopiero 14 tydzień. od którego tygodnia wiadomo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4395784 Napisano: 26.05.2011 02:00:17 w dzis mam urodzinki
dziękuję wam wszystkim kochani za wspaniałe życzenia urodzinowe emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

No i oczywiście składam też życzonka serdeczne na urodzinki dzisiejsze także dla 29renata emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4394069 Napisano: 26.05.2011 07:30:42 w dzis mam urodzinki
dziękuję karo108 za życzonka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4394029 Napisano: 26.05.2011 07:24:33 w dzis mam urodzinki
tusiek napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

benasia napisał(a):

A dzisiaj ja mam urodzinki i kończę 23 lata emotka emotka

sto lat!