Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4442868 Napisano: 13.06.2011 12:07:12 w Inne mniejsze markety
pawel1615 napisał(a):

czy juz rozsyłaja bony z kauflanda?

nie wiadomo nic w tej sprawie, proponuję zadzwonić, ja dzwoniłam w tamtą środę i Pani Z. nadal nie otrzymała bonów by wysłac je do zwyciezców, jak to jest teraz nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4440486 Napisano: 12.06.2011 07:58:52 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

grusia napisał(a):

Marzyłam o parce - mina mojego męża jak sie dowiedział ze bedzie córka - bezcenna emotka Od wczoraj lata 3 m nad ziemią emotka .Teraz musze sie pozbyc chłopiecych ciuszkow a mam ich 2 kartony wielkie emotka .

Grusia to nie wyrzucaj może się przydadzą emotka

A tak na poważnie to dziś ujrzałam dwie kreseczki na teście.

gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4436642 Napisano: 11.06.2011 08:05:30 w Inne mniejsze markety
joanka napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

sabikus napisał(a):

a wiadomo co z bonami z Kauflandu z konka troszczymy sie o rodzinne wydatki??

cisza

ponawiam emotka

nie wiadomo, proponuje zeby w poniedz. ktos zadzwonił, ja dzwoniłam w środe.
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4436617 Napisano: 11.06.2011 07:48:53 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

hej a ja dziś byłam na wizycie i razem z mężem oglądaliśmy dzidziusia - machał rączką do nas emotka
Co do płci nie było widać dokładnie, więc może na następnym usg -pewnie za miesiąc.
Ale za to pan doktor mówił że duże jest maleństwo bo wygląda jakby miało 17 tyg, a ma dopiero 16 tyg emotka

ile Twoja dzidzia juz ma centymetrów? pytam, bo do swojej porównuję emotka

ile dokładnie ma nie wiem, bo zdj nie dostałam do domu, a w karcie mam tylko BPD, HC I FL zaznaczone emotka

mi kazde wymiary w karcie ciązy zaznacza

ale w mojej karcie nie było na tym etapie do wpisania CRL - wzrostu, ale z tego co wiem wygląda na tydzień starsze
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4435828 Napisano: 10.06.2011 08:31:21 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

hej a ja dziś byłam na wizycie i razem z mężem oglądaliśmy dzidziusia - machał rączką do nas emotka
Co do płci nie było widać dokładnie, więc może na następnym usg -pewnie za miesiąc.
Ale za to pan doktor mówił że duże jest maleństwo bo wygląda jakby miało 17 tyg, a ma dopiero 16 tyg emotka

ile Twoja dzidzia juz ma centymetrów? pytam, bo do swojej porównuję emotka

ile dokładnie ma nie wiem, bo zdj nie dostałam do domu, a w karcie mam tylko BPD, HC I FL zaznaczone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4435769 Napisano: 10.06.2011 08:11:39 w Konkursowiczki w ciąży
Ale za to pan doktor mówił że duże jest maleństwo bo wygląda jakby miało 17 tyg, a ma dopiero 16 tyg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4432308 Napisano: 09.06.2011 07:17:43 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

benasia napisał(a):

a mi dziś było jakoś tak dziwnie od rana, troszkę jakby nie dobrze, jakby podbrzusze mnie bolało, na szczęście od popołudnia jest już ok emotka
a jutro rano idę na wizytę, trzymajcie kciuki by maluch chciał się pokazac emotka

chcesz znać płeć? emotka

chcę, chociaż mam pewne przeczucia, a pan doktor powiedział że być może jeśli się pokaże to będziemy wiedzieć emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4432135 Napisano: 09.06.2011 06:33:55 w Konkursowiczki w ciąży
a mi dziś było jakoś tak dziwnie od rana, troszkę jakby nie dobrze, jakby podbrzusze mnie bolało, na szczęście od popołudnia jest już ok emotka
a jutro rano idę na wizytę, trzymajcie kciuki by maluch chciał się pokazac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4432062 Napisano: 09.06.2011 06:12:01 w Inne mniejsze markety
drzemek napisał(a):

Dzwoniła dziś może Warka z Intermarche?

dziś? chyba jeszcze nie czas. wydaje mi się że będą dzwonić po zakończeniu konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4430266 Napisano: 09.06.2011 09:15:37 w Inne mniejsze markety
lalunia napisał(a):

olunka napisał(a):

do mnie dzisiaj zadzwonila pani z brico z zapytaniem o numery paragonów i potwierdzić w pi8atek odbiór, nadal nie wiem co emotka

Ja mam identycznie emotka

A ją Bylam dziś odebrać i mam telewizor 42 cale! emotka emotka emotka A też nie wiedziałam co to za nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4428350 Napisano: 08.06.2011 04:29:35 w Paragony
mam 2 paragony z jojo z 26 maja - sprzedam lub kupie wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4427436 Napisano: 08.06.2011 11:33:07 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agulecece napisał(a):

ja mam ten problem ze od slubu mieszkam na wsi przy lesie,otaczaja mnie brzozy,akacje ,lipy leszczyny trawy,olszyny sosny itp.

Witaj w klubie, te drzewa są fajne, ale jak kwitną to <aaapsik> ale ja na szczęście mało kicham, ale alergia się może w każdym wieku ujawnić.

grusia popytaj lekarza, może akurat jest bezpieczny lek, który złagodzi dolegliwości.

ja mieszkam od urodzenia na wsi i teraz również. jako dziecko nie miałam problemów. mam dużo róznych zwierząt i na szczęscie raczej na nie nie jestem uczulona bo nie kicham przy nich.
Niestety jakieś 2 lata temu zaczęłam mieć alergie. Jak zacznę kichać to nie mogę przestać - kicham pod rząd tak jak grusia z 8 razy albo i więcej, oczy bolą mnie piekielnie a z nosa katar leci.

Lubię mieć teraz otwarte na oścież okno. Ale przed ciążą brałam amertil bo miałam podejrzenie alergi całorocznej bo kichałam zazwyczaj rano gdy wychodziłam z ciepłego łózka i to przez cały rok. potem przeszło mniej więcej a teraz znów się zaczęło - chyba coś pyli... i w nocy też kicham
emotka
kiedys jak jechałam autem i miałam otwarte okno to zaczęłam kichac aż musiałam je szybko zamknąć.
Mam nadzieję, że mimo wszystko dzidzia nie będzie alergikiem...

a testów u alergologa nie miałam robionych, chyba w ciązy nie można... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4426842 Napisano: 08.06.2011 09:02:21 w Konkursowiczki w ciąży
jak mnie tak okropnie bolą oczy że nie mogę wytrzymać i jeszcze trę choć nie powinnam to zakraplam sobie chyba Sterazolin się nazywają te krople. I też baaaaardzoooo kicham czasem, a jako dziecko nie byłam alergikiem, od kilku lat tak mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4426808 Napisano: 08.06.2011 08:55:28 w Inne mniejsze markety
dzwoniłam - pani Z. nadal nie dostała bonów pomimo że zostały zapłacone, a ona ma wszystko uszykowane. Miały być najpóźniej do poniedziałku ale nie doszły, i tamci mieli do niej dzwonić z Kauflandu, ale ona dziś zadzwoni do nich kiedy dojdą do niej te bony aby mogła wysłać. co do zwyciezców to dostana je wszyscy co dostali smsa i odesłali dane. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4426763 Napisano: 08.06.2011 08:46:28 w Konkursowiczki w ciąży
a mnie bolą często oczy, nie wiem czy to może od tego że teraz często kicham i oczy mi łzawią i bolą, a kicham bo prawdopodobnie jestem uczulona na coś ale nie wiem na co... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4426611 Napisano: 08.06.2011 08:05:42 w Konkursowiczki w ciąży
delfinka101 napisał(a):

benasia napisał(a):

no to mój maluszek będzie albo skorpionem albo strzelcem emotka

Proś tego w górze aby jednak strzelec..Jestem skorpion..wiem co mówię:P

no a co do wyboru to ja tu nie za bardzo będę miała wpływ - i tak będę kochać mojego maluszka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4426608 Napisano: 08.06.2011 08:04:56 w Konkursowiczki w ciąży
agulecece napisał(a):

po wczorajszym usg zaczynam sie martwic ,lekarz zobaczyl ze w prawej nerce Jasia jest powiększone ukm do 5mm(górna granica normy)a w lewej wynosi 2mm ,powiedzial ze skontrolujemy to 24.06.poza tym wszystko ok,ale zaczynam sie martwic,

nie martw się będzie ok, zobaczysz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4426505 Napisano: 08.06.2011 07:32:19 w Inne mniejsze markety
yuliya25 napisał(a):

Kochani czy ktoś może zadzwonić do P. Zboralskiej w sprawie bonów z Kauflanda, czy już wysłane??? Bo już dzwoniłam parę razy i nie chcę być natrętna emotka

podaj nr tel to zadzwonie Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4424683 Napisano: 07.06.2011 03:02:08 w Konkursowiczki w ciąży
ok dzięki za podpowiedź - chyba zdecyduję się na akrylowy bo faktycznie jest mięciuti i grubiutki, sama mam taki jak jest zimno tylko duży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4424679 Napisano: 07.06.2011 02:59:52 w Inne mniejsze markety
madziunia695 napisał(a):

http://www.bebilo...ursII/czytaj/id/794#

to nie jest ten dział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0