Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiadomo nic w tej sprawie, proponuję zadzwonić, ja dzwoniłam w tamtą środę i Pani Z. nadal nie otrzymała bonów by wysłac je do zwyciezców, jak to jest teraz nie wiem... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiadomo, proponuje zeby w poniedz. ktos zadzwonił, ja dzwoniłam w środe.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale w mojej karcie nie było na tym etapie do wpisania CRL - wzrostu, ale z tego co wiem wygląda na tydzień starsze
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ile dokładnie ma nie wiem, bo zdj nie dostałam do domu, a w karcie mam tylko BPD, HC I FL zaznaczone Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do płci nie było widać dokładnie, więc może na następnym usg -pewnie za miesiąc.
Ale za to pan doktor mówił że duże jest maleństwo bo wygląda jakby miało 17 tyg, a ma dopiero 16 tyg Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcę, chociaż mam pewne przeczucia, a pan doktor powiedział że być może jeśli się pokaże to będziemy wiedzieć
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jutro rano idę na wizytę, trzymajcie kciuki by maluch chciał się pokazac Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś? chyba jeszcze nie czas. wydaje mi się że będą dzwonić po zakończeniu konkursu... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ją Bylam dziś odebrać i mam telewizor 42 cale! A też nie wiedziałam co to za nagroda Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mieszkam od urodzenia na wsi i teraz również. jako dziecko nie miałam problemów. mam dużo róznych zwierząt i na szczęscie raczej na nie nie jestem uczulona bo nie kicham przy nich.
Niestety jakieś 2 lata temu zaczęłam mieć alergie. Jak zacznę kichać to nie mogę przestać - kicham pod rząd tak jak grusia z 8 razy albo i więcej, oczy bolą mnie piekielnie a z nosa katar leci.
Lubię mieć teraz otwarte na oścież okno. Ale przed ciążą brałam amertil bo miałam podejrzenie alergi całorocznej bo kichałam zazwyczaj rano gdy wychodziłam z ciepłego łózka i to przez cały rok. potem przeszło mniej więcej a teraz znów się zaczęło - chyba coś pyli... i w nocy też kicham
kiedys jak jechałam autem i miałam otwarte okno to zaczęłam kichac aż musiałam je szybko zamknąć.
Mam nadzieję, że mimo wszystko dzidzia nie będzie alergikiem...
a testów u alergologa nie miałam robionych, chyba w ciązy nie można... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no a co do wyboru to ja tu nie za bardzo będę miała wpływ - i tak będę kochać mojego maluszka Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw się będzie ok, zobaczysz Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podaj nr tel to zadzwonie Wyświetl w wątku >>