Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do laktatora to nie będę kupowała tego typu rzeczy na zapas jeśli mogą mi się nie przydać, bo chcę raczej karmić naturalnie maleństwo Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym po to są lekarze, żeby młode mamy które nigdy nie miały dzidziusia mogły zapytać o coś, dowiedzieć się. Skąd mam wiedzieć czy coś jest normalne jeśli nigdy nie byłam w ciązy?
u niego wizyta nie trwa tak długo bo jak mi sam powiedział dziś jeśli chce 3d/4d co i tak wg niego to głupota, to mam przyjść prywatnie (koszt ok 200-300zł) bo wtedy robi usg 40minut, a tak nie robi długo bo przecież jakby miał każdej tak długo robić a ma 35 pacjentek dziennie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeciez tylko pytałam
już o cokolwiek innego bałam się zapytać. za 2 tyg znów wizyta jak zawsze - ale powiedział że wtedy usg zrobimy...
a co do moich wyników chociaż miałam poniżej normy hematokryt i hemoglobinę - nic nie powiedział i nie zapisał, więc chyba tak ma być Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a po co dzwonili z polo na rowery skoro też paragon się wrzucało i dane? żeby pogratulować, a poza tym nie chcesz wiedzieć czy wygrałeś i jaki bon: 50zł czy 700zł?
ja chcę wiedzieć oczywiście ten większy
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do karnacji i rozstępów - tak jak pisałam na razie nie mam, opalam się na kolor złota ale nie wiem czy to coś daje, a ktoś mi mówił że w ciąży tez nie miał rozstępów a po porodzie się pokazały Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jak leżę i rękę przyłożę to coś czuję takie jakby tętnienia czy nie wiem jak to określić, mąż jak głowę przykładał to mu aż brzuszek głowę podnosił - nie wiem czy to dzidzia tak harcuje,, czy to czuć maleństwa serduszko, czy może jakaś moja żyła w brzuchu? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w ciąży nie można nic stosować żadnych pasów masujących na żadną część ciała Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się cieszę z tobą - tylko nie zapomnij rodzinki zabrać Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli u nas jeszcze miesiąc będziemy czekać, w piątek połówkowe
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do próbek to mi też wczoraj przyszły 3 opakowania po 4 szt są, jedne na przeziębienia z czosnkiem, jedne Prenatal Classic, a jedne Prenatal Complex, ale ja i tak biorę Femibion Natal 2 a raczej nie ma co łączyć...
A tak apropo dzis byłam na zakupach w mieście i coś mnie tak jakby bolało w prawym boku brzucha powyżej biodra, nie wiem czy to dzidzi ciasno czy co... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane