Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko gdzie się będziemy spotykać po narodzinach? bo tu już nie będzie nasz temat Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli ktoś chciałby takie bilety to oddam tanio na pw Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a poza tym ty chyba wiesz najlepiej jak słałeś - czy byłeś dosyć szybki by być szybszy niż na szklanki których jest naprawdę sporo i wygrać bilety, czy wręcz przeciwnie i byłeś wolny bo późno wysłałes...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kupiłam siostrze jak urodziła taki Fisher Price do 18 kg że potem nawet 3-latek może używać jako fotelika do siedzenia Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi się podoba taki kocyk i chciałabym taki mieć - ponadto nie uważam że ktoś może dostać 7 kocyków - najwyżej 2 góra 3 - a i tak pewnie każdy inny jeden bardziej gruby a drugi cieńszy - na różną pogodę się przydadzą. Ponadto ten co wera pokazała jest uroczy Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko że ja właściwie biorę magnez: Asparginian magnezu i potasu 2 tabletki dziennie -może za mało bo nogi mi czasem drętwieją no i skurcz ostatnio mnie złapał w łydce...
no to gratuluję, obyśmy się spotkały w tym wątku po wakacjach
ja też chcę mieć akcesoria Tommee Tippee - uważam że pozwalają karmić malucha bez konieczności rezygnacji z piersi, i ogólnie wiele dobrego się naczytałam Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
próbowałam już dzwonić do dentystki do której chodziłam ale nie odbiera - pewnie dziś na popołudnie przyjmuje.
ogólnie nie lubię chodzić do dentysty Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam pytanie czy w ciąży można bezpiecznie iść do dentysty? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do butelek słyszałam że te szerokoszyjkowe są lepsze i właśnie Tommee Tippee takie ma, zresztą zaletą w nich jest to dodatkowo że są antykolkowe no i smoczki są bardzo zbliżone kształtem do piersi matki -więc w razie czego nie będę się tak bardzo bać że potem maluch nagle zdecyduje że butelka jest lepsza niż pierś mamy.
Co prawda nie mam jeszcze w tym doświadczenia - ale mam nadzieję że mój wybór nie jest zły, zanim wybrałam to się zastanawiałam nad tym które lepsze będą i dużo czytałam, pytałam także panią w sklepie która polecała Tommee Tippe oraz Dr. Brown. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiedziałam że maluch może być wybredny co do smoka jaką ma końcówkę - myślałam ze te dla niemowląt są takie same maluśkie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie w ogóle jest jakakolwiek informacja o tym konku?
może on od jutra dopiero będzie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do pościeli to podobają mi się takie w paseczki, lub jasne ale z ładnym haftem - mam coś słabość do ładnych żyrafek lub misi
-choć wolałabym żyrafkę bo takie będzie łóżeczko z żyrafką. Co do takich kolorowych pościeli też są śliczne ale niestety jeszcze nie wiemy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka.
w tej chwili jesteśmy na etapie zastanawiania się nad wyborem drobniejszych rzeczy typu: butelka, smoczki, okrycie kąpielowe, kocyk itp.
Łóżeczko i przewijak wybrane, a pościel gdy będzie wiadomo co się urodzi Wyświetl w wątku >>