Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie od razu była zwrotka Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy się go wkurza ale wrzucić kupon z paragonem nie zaszkodzi jeśli chce się wziać udział Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
być może ja jestem taka delikatna ale było mi nie dobrze, brzuch mnie bolał, zwróciłam cześć a potem leżałam i starałam się utrzymac resztę co nie było łatwe ale się udało - czego się nie robi dla dziecka
a pobranie krwi też nie łatwe miałam - mam malutkie i cienkie żyłki i przy pierwszym pobraniu żyłka mi poszła i krew bokiem ciekła, a po glukozie na drugiej ręcę niby jeszcze cieńszą igła na moja malutką żyłkę a tak mi spuchło i takiego sińca mam giganta jakby mnie ktoś pobił - masakra
cały dzień jakoś tak nieciekawie się czułam... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja zawsze mówiłam nie od 1 dnia ostatniej miesiączki tylko wg pierwszego usg które pokazało ile tyg ma dzidzius...
czyli teraz bym miała od 1 dnia ostatniej miesiączki 26t 2dni.
a pod koniec lipca gdy ten mój jeszcze chwilowo teraźniejszy ginekolog miał robić mi usg połówkowe to był wredny i też mówił że o tyg dziecka a nie ciąży, a ten nowy mówił o tyg ciąży więc już sama nie wiem... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba płytkowy jest najlepszy, i z tego co wiem wykrywa już kilkudniową ciąże - mi się okres tydzień spóźniał -mniej wiecej bo miałam nieregularne, i od razu były ciemne kreski i wyraźne Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile się płaci za wysyłkę każdego nr? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki ale jeśli zmieniałam w maju czy czerwcu to chyba musi 6 miesięcy upłynąć czy tak można od razu? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do przepisania się nie wiem czy da radę na razie bo gdy byłam u starego rodzinnego po coś dla męża to pani pielęgniarka powiedziała że nie będe mogła do nich wrócić skoro się wypisałam...
w ogóle masakra te problemy jakie są z lekarzami... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak do Krusu. a ginekolog ma to do rodzinnego, że przez niego nie chodzę już do mojego starego i sprawdzonego od dzieciństwa lekarza rodzinnego, bo mi kazał na początku ciąży się przepisac...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiedziałam... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie na 1 dzień nie da się wypisac zwolnienia u domowego... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko ciezko sie do niego dostac - wczoraj jak dzwonilam sie zapisac to dopiero na 6 wrzesnia wiec bede musiala isc do gbura na wizyte w miedzy czasie jeszcze.
a czy wiecie czy lekarz rodzinny wypisałby mi zwolnienie L4 zebym miala ciaglosc miedzy 1 wizyta a druga teraz przy zmianie ginekologa? bo pewnie gbur nie wypisze mi tak by pasowalo do wizyty u nowego... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak to przychodnia, czyli ksero mojej karty wystarczy? a czy wyniki badań krwi które ten poprzedni lekarz ma u siebie mi wydadzą lub zrobią ksero? i czy muszę powiedzieć im jasno że chcę zrezygnować u nich? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koszulka i brylok z Stocka Wyświetl w wątku >>