Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4640152 Napisano: 30.08.2011 11:49:42 w Konkursowiczki w ciąży
a ja bym zjadła czekoladowe płatki z mlekiem ale nie mam w domu akurat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4640003 Napisano: 30.08.2011 11:09:33 w Konkursowiczki w ciąży
nie wiem czy już w dół to dopiero za tydzień idę na wizytę ale pan doktor ten miły mówił mi że do 30 tyg powinien mały się okręcić głową w dół - a definitywnie mogę odczuć jak dotknę ręką wtedy twardą wypukłość i czasem czuć jakby to była stópka choć oczywiście mogę się mylić emotka

a ty katrin22 będziesz miała córeczkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4639952 Napisano: 30.08.2011 10:44:52 w Konkursowiczki w ciąży
Mój mały Skarb już czasem tak się wierci że czuję jak dosłownie nogę - pod skórą czuć jakby piętę czy nóżkę - wbija mi gdzieś pod żebra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4639914 Napisano: 30.08.2011 10:33:04 w Inne mniejsze markety
pawel1615 napisał(a):

a w eskach z kauflandu macie coś napisane zeby podac swój numer telefonu? Bo ja nic nie mam, ale jeśli się nie poda to skąd bedą wiedzieli kto im wysłał te skany?

no więc pisaliśmy o tym wczoraj i podajemy nr tel bo inaczej nie doszli by od kogo tzn z jakiego nr tel są skany. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4639869 Napisano: 30.08.2011 10:07:58 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

mahuska napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ten Kaufland to był z rezerwą w końcu czy nie?? emotka Wie ktoś??

na bank tak

oj to szkoda hehe
A ktoś ma eska z Mysłowic emotka

Wielka szkoda, ale to było do przewidzenia, patrząc po skąpej ilości danych, które chcieli...
Obawiam się, że tym razem się już z mężem nie załapiemy. Pewnie w najlepszym wypadku jedno z nas przejdzie emotka

czemu tak sądzisz?
ja uważam że jak u nas 2 smsy to po pozytywnej weryfikacji dostaniemy 2 bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4639661 Napisano: 30.08.2011 08:43:30 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Dajcie znać jak będzie przyjmowało maile emotka

Właśnie przyszły potwierdzenia maili z wczoraj! emotka
Więc pewnie zaczęli pracę i za chwilę skrzynka będzie dostępna emotka

a u mnie tylko na 1 emeilu potwierdzenie przeczytania z wczoraj co wysłałam a na drugim nie... miał tak ktoś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4639094 Napisano: 29.08.2011 08:46:16 w Inne mniejsze markety
martusiamj napisał(a):

agamaty napisał(a):

baraba napisał(a):

martusiamj napisał(a):

benasia napisał(a):

jak wysyłacie skan z kauflandu to trzeba napisać miejscowość - piszecie swój adres czy miejscowość w jakiej jest sklep w którym braliście udział?

Miasto sklepu oczywiście

ale miasto sklepu to będą mieli przecież na praragonie emotka

jakie znow miasto sklepu? ja piszę swoje miejsce zameldowania

Przepraszam za wprowadzenie w błąd, miejscowość zameldowania wpisuję.

a skąd będą wiedzieć że emeil wysłała ta osoba co dostała sms? tzn jak dojdą że nr tel należy do danej osoby?
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4638995 Napisano: 29.08.2011 08:06:54 w Inne mniejsze markety
jak wysyłacie skan z kauflandu to trzeba napisać miejscowość - piszecie swój adres czy miejscowość w jakiej jest sklep w którym braliście udział? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4638566 Napisano: 29.08.2011 05:13:52 w Inne mniejsze markety
kotek11 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

kotek11 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

czy ktos pamieta kiedy mial byc rozwiazany konkurs w polomarkecie gerbera z rowerkami emotka

Myśle,ze moze jutro zaczną dzwonic?? To samo intermarche..z laptopami i grami:)

myśle,ze jutro telefony muszę miec przy sobie:)Chyba jakis rowerek wpadnie w polo:) Jak wpadna 2 to jeden sprzedam hihihihihi

ja chcialabym tylko 1 malutki..... poslalam jedno zgloszenie...mamuska tez jedno....

ps - a ma ktos regulamin zapisany emotka moze by sprawdzil jak tam z terminami bylo emotka bo my upelnie przez przypadek wzielysmy - bo do polo nam nie po drodze..no ale po rowerek juz bedzie nam po drodze emotka

Do Uczestników, którzy zostali Laureatami Konkursu, w ciagu 3 dni roboczych od dnia
rozstrzygniecia Konkursu, tj. od dnia 5 wrzesnia 2011 r., zostanie wykonany telefon na numer
podany w kuponie konkursowym informujacy o wygranej i o przyznaniu Nagrody.

http://www.poloma...REGULAMIN_nestle.pdf

thx

ja też bardzo pragnę wygrać 1 rowerek... Mam nadzieję że się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4636256 Napisano: 28.08.2011 12:31:42 w Inne mniejsze markety
czy na ten konkurs z biedronki orientujecie się czy można jeszcze kupić produkty czy tylko do 14 sierpnia trzeba było kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4635243 Napisano: 27.08.2011 05:27:24 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

benasia napisał(a):

znów podobny konkurs do tego co był i jest jeszcze nie rozstrzygnięty?

tylko tam się podawało samą miejscowość - teraz jest kod pocztowy

a tamten rozstrzygną pewnie po wakacjach emotka

tylko temat podobny i zastanawiam się czy hasło mogę takie samo wysłać w razie czego czy tym samym hasłem mogę wygrać i w tym i w tym... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4633662 Napisano: 26.08.2011 06:20:04 w Inne mniejsze markety
znów podobny konkurs do tego co był i jest jeszcze nie rozstrzygnięty? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4633531 Napisano: 26.08.2011 04:56:34 w Konkursowiczki w ciąży
no poza tym poza kolorem wózka trzeba brać inne aspekty i tu ten akurat wózek spełnia moje oczekiwania - jest solidny, posłuży nam i w zimie i potem. Poza tym gondola w środku jest biała jak wszedzie a zostawiać dziecka na słońcu latem nie mam zamiaru w wózku więc się nie martwię o kolor emotka
zresztą każdemu co innego się podoba, ale cieszę się że są i podobne gusty do moich co mnie upewniło w wyborze.

A co do imienia to wybraliśmy wspólnie a że akurat Mikołaj jeśli miałby być synek było mówione od dawna to i tak zostanie emotka
Jedynie kwestia czy dać dziecku drugie imie... ja mam 2 imiona w dowodzie a mąż 1, no i wybierając drugie musi pasować do pierwszego i do nazwiska emotka więc na razie zostaje sam Mikołaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4633140 Napisano: 26.08.2011 01:51:49 w Konkursowiczki w ciąży
nie wiem czy wyblaknie czy nie, ale równie dobrze inne kolorki też moga wyblaknąć więc w sumie i tak się nie wie - z tego co wiem wózek jest dobry, nie ma skarg na niego, polskiej produkcji, już sobie pojeździłam i spełnia moje oczekiwania, no i ma dużą i głęboką gondolę na zimę emotka
a spacerówka w nim też fajna i przestronna - u nas nie ma na wsi chodników więc i koła są ważne jakie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4633117 Napisano: 26.08.2011 01:37:35 w Wygraj mi / Wygram za...
szukam kogoś kto wygra mi WEDLA w zamian za... pw dogadamy się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4633103 Napisano: 26.08.2011 01:31:08 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

benasia napisał(a):

dzięki kotek11 chyba się zapiszę emotka

a teraz tylko jeszcze pytanko czy sądzicie że fioletowy wózek będzie pasował do chłopca? mi osobiście wydaje się że jest uniwersalny, i można potem wykorzystać przy drugim dziecku gdy np będzie dziewczynka emotka
bo pomarańczowy też ładny ale obawiam się że latem owady do jaskrawego będą leciały...
podaję linka:
http://www.sojan....ny-p-58.html?cPath=5

benasia fajny ten wózek, fiolet w takim odcieniu chyba może być. chyba że w realu to taki fioletowo-różowy ale nie wydaje mi się.

dzięki agasiam - kolorek nie jest wpadający w róż tylko raczej taki lekki fiolet -a'la wrzos
emotka a ma być dla chłopca i nie jest ani taki zabójczo rażący tylko delikatny.
Niebieskiego typowo nie chcieliśmy, zielonych mnóstwo się widzi na ulicach i nawet w rodzinie mają, a czerwony to też jakoś nie widział się nam dla synka. Ładny też był pomarańcz ale taki ostry kolor mógłby owady latem przyciągać... Dlatego tak myślimy o tym fioleciku lekkim.

a co do glukozy to nie martw się - będzie dobrze. My też się wybieramy do poradni bo miałam 131 po 2 h i jak będziesz miala skierowanie to przyjma cie w ciagu 2 tyg - mnie tak pani zapisala na przyszla sobotę -zobaczymy jak będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4632375 Napisano: 26.08.2011 07:54:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
szklanki z Warki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4632283 Napisano: 26.08.2011 07:07:08 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki kotek11 chyba się zapiszę emotka

a teraz tylko jeszcze pytanko czy sądzicie że fioletowy wózek będzie pasował do chłopca? mi osobiście wydaje się że jest uniwersalny, i można potem wykorzystać przy drugim dziecku gdy np będzie dziewczynka emotka
bo pomarańczowy też ładny ale obawiam się że latem owady do jaskrawego będą leciały...
podaję linka:
http://www.sojan....ny-p-58.html?cPath=5 Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4631754 Napisano: 25.08.2011 08:02:07 w Konkursowiczki w ciąży
hm... no właśnie jak się ma doświadczenie to chyba szkoła rodzenia niepotrzebna, ale jak się nie rodziło to trudno powiedzieć wiec dlatego się zastanawiam... u nas kosztuje 250zł 5 spotkań w tym są wykłady i ćwiczenia, zwiedzanie szpitala a na koniec dostaje się karnet miesięczny na siłownie aby po porodzie wrócić do formy emotka
chyba dosyć ciekawa oferta zważywszy że prowadzi to położna z szpitala w którym chcę rodzić i inne osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4631719 Napisano: 25.08.2011 07:49:52 w Konkursowiczki w ciąży
no z jednej strony być może miała i rację, ale z drugiej to wydaje mi się że wiele można się nauczyć - nie tyle chodzi o obsługę dziecka co o sam poród, sposoby radzenia sobie z bólem, kiedy jechać do szpitala, jak oddychać, no i wszystko co związane z porodem rodzinnym a plusem jest to gdy prowadzi położna z szpitala w którym sie chce rodzić... Wyświetl w wątku >>
0 0