Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ty katrin22 będziesz miała córeczkę? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no więc pisaliśmy o tym wczoraj i podajemy nr tel bo inaczej nie doszli by od kogo tzn z jakiego nr tel są skany. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemu tak sądzisz?
ja uważam że jak u nas 2 smsy to po pozytywnej weryfikacji dostaniemy 2 bony Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie tylko na 1 emeilu potwierdzenie przeczytania z wczoraj co wysłałam a na drugim nie... miał tak ktoś? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skąd będą wiedzieć że emeil wysłała ta osoba co dostała sms? tzn jak dojdą że nr tel należy do danej osoby?
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też bardzo pragnę wygrać 1 rowerek... Mam nadzieję że się uda Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko temat podobny i zastanawiam się czy hasło mogę takie samo wysłać w razie czego czy tym samym hasłem mogę wygrać i w tym i w tym... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zresztą każdemu co innego się podoba, ale cieszę się że są i podobne gusty do moich co mnie upewniło w wyborze.
A co do imienia to wybraliśmy wspólnie a że akurat Mikołaj jeśli miałby być synek było mówione od dawna to i tak zostanie
Jedynie kwestia czy dać dziecku drugie imie... ja mam 2 imiona w dowodzie a mąż 1, no i wybierając drugie musi pasować do pierwszego i do nazwiska więc na razie zostaje sam Mikołaj Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a spacerówka w nim też fajna i przestronna - u nas nie ma na wsi chodników więc i koła są ważne jakie ma Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki agasiam - kolorek nie jest wpadający w róż tylko raczej taki lekki fiolet -a'la wrzos
a ma być dla chłopca i nie jest ani taki zabójczo rażący tylko delikatny.
Niebieskiego typowo nie chcieliśmy, zielonych mnóstwo się widzi na ulicach i nawet w rodzinie mają, a czerwony to też jakoś nie widział się nam dla synka. Ładny też był pomarańcz ale taki ostry kolor mógłby owady latem przyciągać... Dlatego tak myślimy o tym fioleciku lekkim.
a co do glukozy to nie martw się - będzie dobrze. My też się wybieramy do poradni bo miałam 131 po 2 h i jak będziesz miala skierowanie to przyjma cie w ciagu 2 tyg - mnie tak pani zapisala na przyszla sobotę -zobaczymy jak będzie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a teraz tylko jeszcze pytanko czy sądzicie że fioletowy wózek będzie pasował do chłopca? mi osobiście wydaje się że jest uniwersalny, i można potem wykorzystać przy drugim dziecku gdy np będzie dziewczynka
bo pomarańczowy też ładny ale obawiam się że latem owady do jaskrawego będą leciały...
podaję linka:
http://www.sojan....ny-p-58.html?cPath=5 Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba dosyć ciekawa oferta zważywszy że prowadzi to położna z szpitala w którym chcę rodzić i inne osoby Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane