Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to masz zwrotkę przed godziną 20 a raport o 20.00.00? Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
faktycznie ceny powalające...
my za to upatrzyliśmy sobie łóżeczko Klupś'ia safari z żyrafką (opcja z szufladą) i takie kupimy
http://www.google...p;ved=1t:429,r:0,s:0
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też już w polo jest rowerek więc dziś po niego jedziemy Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi wam o rowerek z polo?
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też spróbuję swoich sił więc jeśli byście Kochane mogły proszę o głosiki - w stopce mam opis Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może mi ktoś przypomnieć do kiedy na ten aktualny Kaufland można wysyłać smsy? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też byłam wczoraj na pobraniu krwi - to chyba jedne z ostatnich pojedynczych badań, bo wiadomo morfologię, mocz robi się co jakiś czas Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, że potem będę kupować w miarę jak maluch będzie rósł - ale na początek chciałabym mieć kupione tylko nie wiem czy faktycznie nie kupić 2 paczek nr1 np z wycięciem na pępek bo to są małe paczki i chyba do czasu odpadnięcia pępka by się przydały. Jak sądzicie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też grupa była złożona z 5 ciężarnych - same lub z osobą towarzyszącą. Termin jedna miała tak samo jak ja na 15 listopada.
Przez 1,5 godz był wykład o ciąży i rozmowa w między czasie a potem ćwiczenia oddechowe i tym podobne
naprawdę fajnie było a za tydzień wykład o porodzie będzie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest miły, uprzejmy, wszystko opowie, pokaże, wytłumaczy, odpowiada na pytania, jest w pełni dla pacjentek - wizyty są ustalane tak aby pacjetki były spokojne
naprawdę super doktor
I na usg wszystko pokazał mi i mężowi - tak jak wam pisałam że czułam wyraźnie pięte i nóżkę pod prawą stroną żeber - to prawda nasz Mikołaj jest już prawidłowo ułożony główką w dół, a nózkami kopie mamusię w tamto miejsce
a waży już 1750g więc duży chłopak jak na 30 tyg Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne że tak
gratulacje Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje
na kiedy termin? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jak komuś nie pasuje to jego sprawa - może przy następnym konku tego typu będzie mniejsza konkurencja przez to Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane