Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pod brzuszek podkładam częsciowo poduszeczkę jaśka i jakoś na razie idzie... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ktoś będzie coś wiedział dajcie znac Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też wolałabym smsy... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też się podoba, bo coś nie wierzę że tylko 1 osoba z forum by wygrała - a nam by się przydała praleczka Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie mam RÓŻE ze stron: 28, 40, 60, 74, 83, 87
A GDZIE 7 RÓŻA? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wolę wanienkę a potem kąpiel w wannie normalnej Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam już 3 części a czwartej róży nie mogę znaleźć w gazecie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie odebrany taki w sobotę - od razu złożyliśmy i próbowaliśmy z chrześnicą Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się że teraz jest trudniej bo jest mniej biletów, więcej chętnych, a poza tym droższy jest koszt zagrania na 1 smsa. Czemu miały by być tańsze? Wydaje mi się że za 25zł -30zł to byłaby przesada - bo znowu nikt żadnej nagrody nie kupi za 10% wartości
te 60zł to powinno byc minimum wg mnie, ale każdy sprzedaje jak chce. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no więc smsy poszły tylko do finalistów - nie wiadomo kto będzie laureatem, a powiadamiac będą w tym lub w przyszłym tyg prawdopodobnie smsem ale nie jest to pewne... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no możliwe, ja mam 1 Kaufland i podawałam więc kod pocztowy normalny miasta
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może trzeba zadzwonić? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My zaczniemy stosować tetrowe gdy mały podrośnie i będzie ciepło czyli chyba latem - wtedy może się nauczyć robić siku na nocniczek przy okazji Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wnikam w to
po prostu kupiłam piwo, zagrałam, jak wygram to chętnie sprzedam bilety Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok rozumiem, ale i tak ludzie będą robić jak chcą Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skad wiesz czy sprzedający nie są miejscowi?
każdy może grać, a niektórzy mogą dzięki temu pomóc innym wygrać.
Gdyby mieli nie grać żeby miejscowi mogli to co cały Wrocław i okolice 100km mieli by sobie wygrać a reszta nic- to nawet by tych biletów nie starczyło co są do wygrania bo sam Wrocław ile ma mieszkańców - a miejscowi by zaczęli dla rodziny, znajomych, sąsiadów itp Wyświetl w wątku >>