Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
był wykład o porodzie, wszystki etapy, pozycje, kiedy jechać do szpitala, co wziąć ze sobą, jak łagodzić ból, co nas czeka w szpitalu itp.
Dostaliśmy próbki i broszurki.
Potem były ćwiczenia w oddychaniu podczas poszczególnych faz porodu, pozycje do łagodzenia bólu, pozycje do porodu itp
najbardziej w pierszym etapie odpowiadają mi ćwiczenia na piłce
no i wiem jak spakować moją torbę i szczerze mówiąc nie potrzebuję tych wszystkich rzeczy jakie wymieniałyście do mojego szpitala
Oprócz dokumentów, i rzeczy podstawowych typu ręcznik, szampon, płyn do higieny intymnej, szczoteczki i pasty, to potrzebuję 1 koszulę rozpinaną, podkłady higieniczne, kapcie, biustonosz i wkładki laktacyjne (ewentualnie muszelki na brodawki i krem na brodawki) a do tego jakiś specyfik na ranę co się przyda i dla mnie i niby dla małego ale nie pamiętam nazwy.
A dla małego tylko chusteczki nawilżane, rękawiczki niedrapki i kilka pampków bo dają tylko 7 szt więc może zabraknąć.
Resztę dają na miejscu Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakiej firmy kosmetyki kupujecie do domu dla maleństwa? widzę że od piatku w gazetce w Rossmanie będzie Nivea Baby po 9,99zl. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś powiem ci nie jest taki przyjemny w myciu tzn ja mam inne odczucie w tamtym miejscu jak się podmywam -trudno mi to określić...
bardziej zadowolona byłam z AA Mama i ja. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co z tymi biustonoszami? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha, no to sory za pomyłkę
myślałam że do podmywania bo tak go reklamują w telewizji i widocznie nie dosłuchałam... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeśli chodzi o kosmetyki do domu dla maluszka to jakiej firmy wybieracie?
a i jeszcze mam pytanie o biustonosz do karmienia - kupić go teraz czy po porodzie -bo nie wiem czy piersi będą większe gdy będą pełne mleka? i czy są wszystkie takie miękkie?
ja zawsze nosiłam takie raczej sztywne przy moim dosyć dużym biuście a nie chcę by sie zdeformował Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a powiedzcie tamtum rosa jest najlepszy?
ja miałam najpierw płyn do higieny intymnej mama i ja z serii AA (uważam bardzo dobry), teraz używam laktacyd -ale jestem średnio zadowolona... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dla małego chyba jeszcze trzeba by wziąć rożek, kocy... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie coś zgłoszenia wysłane ostatniego dnia i to godzinę przed zakończeniem nie przynoszą efektu i nie chcą zadzwonić Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to mówicie że w którym tyg się pakować? ja chyba mam czas bo dopiero 31 się skończył Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167