Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4710517 Napisano: 27.09.2011 03:33:02 w Kaufland konkursy
u mnie na 2 wygrane są 2 emeile potwierdzające - jupi! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4710429 Napisano: 27.09.2011 03:08:06 w Konkursowiczki w ciąży
grusia a w którym tyg Jestes ciazy? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4710171 Napisano: 27.09.2011 01:34:17 w Konkursowiczki w ciąży
agulecece napisał(a):

jaka ma pojemnosc sudokrem z kodu rosnetowego?

chyba 60g ten z rossmana,a w aptece internetowej doz.pl jest za 11zł 60g, te większe też są w ciekawej cenie więc warto sprawdzić i porównać -zwłaszcza że można potem za darmo odebrać bez dodatkowych kosztów w aptece. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4710018 Napisano: 27.09.2011 12:45:12 w Konkursowiczki w ciąży
ja mam wizytę 04.10 u mojego doktora.
Mały wierci się i kopie emotka
Ja właściwie już mam prawie wszystko dla małego - jedynie muszę dokupić drobnostki np aspirator do noska, gaziki, sudokrem, patyczki do uszu itp.
Wózio i łóżeczko, przewijak 10.10 mają czekać zamówione w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4709089 Napisano: 27.09.2011 08:31:47 w Konkursowiczki w ciąży
no troszkę chłopców u nas na forum w brzuszkach siedzi emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4709062 Napisano: 27.09.2011 08:22:32 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki, niestety wagę i inne wymiary poznałam w szpitalu na usg - wolałam jechać bo brzuszek od niedzieli był twardy, trochę bolał i martwiłam się o małego bo troszkę mniej się ruszał- ale wszystko w porządku, wróciłam do domu, mały zdrowy, ładnie rośnie, został zbadany i wszystko ok -pewnie leniuchował wczesniej bo wieczorem jak się rozkopał to nie chciał przestać emotka
rozwarcie się nie powiększyło, jedynie muszę brać mocniejsze leki do luteiny czyli fenoral i ten drugi żeby niwelować skutki uboczne pierwszego -nie jestem zadowolona z tego, ale po tym ma mi brzuch nie boleć i nie twardnieć, zresztą za tydzień wizyta u mojgo doktora to może nie każe brac więcej niż ten tydzień tych mocnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4707986 Napisano: 26.09.2011 06:54:10 w Konkursowiczki w ciąży
jutro mamy 33 tyg ciąży i nasz Mikuś dziś ważył 2,30kg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4706042 Napisano: 26.09.2011 08:28:11 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

do kiedy chcą, bo w regulaminach TQG nie ma dat rozwiązania emotka

bez sensu - to mogą czekać i czekać, my nic nie zrobimy, a paragony mogą wyblaknąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4706024 Napisano: 26.09.2011 08:22:22 w Inne mniejsze markety
no ciekawa jestem co z tego wyniknie emotka ja chcę moje bony emotka

a ten drugi to do kiedy maja czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4705969 Napisano: 26.09.2011 08:04:46 w Inne mniejsze markety
a co z tymi konkursami z Kauflandu? chodzi mi o oba co były - wie ktoś co z nimi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4704522 Napisano: 25.09.2011 03:28:21 w Konkursowiczki w ciąży
a ja nie cierpię żadnych oliwek i za nic bym nie wzieła do ust tego paskudztwa - może i są zdrowe ale zdecydowanie nie dla mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4701328 Napisano: 24.09.2011 09:48:56 w Konkursowiczki w ciąży

U mnie też była faza na twarożek ze szczypiorkiem, ale to na początku w pierwszych dwóch miesiącach, jajecznica na pomidorkach też już była emotka od kilku miesięcy mięsowstręt jak chodzi o smażeninę (głównie drób), dam radę zjeść schaboszczaka.

ja przez pierwsze kilka miesięcy tez miałam wstręt na wszystko mięso a szczególnie na drób - teraz już tak nie, ale raczej wolę inne niż drób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4697918 Napisano: 23.09.2011 09:17:46 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia rewelka ciuszki!!! potem i Ty możesz odsprzedać emotka a ciuszki w stanie idealnym, i kurteczka, i spiworek, świetny pomysł emotka

Dzięki, ten Uzytkownik na allegro ma pełno ślicznych zestawików. A wiadomo niemowlak nie zniszczy bardzo ciuszków.

a ja tą aukcję też wczoraj oglądałam ale mam dużo ubranek więc się nie skusiłam emotka

nniewidzialnaa napisał(a):

Ja dzisiaj jestem po wizycie u ginekologa i zalecenie - leżeć, prowadzić tryb życia kanapowo-telewizorowy czy jakoś tak, w każdym razie oszczędzać się, bo okazało się, że Synek główką chętnie pchałby się już na świat, a jednak jest trochę za wcześnie (32tydz+4dn). Poza tym do łykania magnez 2,3 razy dziennie i odpuszczanie sobie wszystkiego, co tylko mogę.
Czyli teraz trzeba się mobilizować i dokonywać ostatnich, ale największych zakupów..

ja mam tak samo - tylko że kategorycznie leżec -choć i tak wiadomo muszę wstawać po rózne rzeczy choćby lekarstwa brać... A u nas 32 tyg + 3dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4693136 Napisano: 21.09.2011 04:55:11 w Konkursowiczki w ciąży
leżeć tak jak w szpitalu kazał doktor - a ja juz po 1 dniu leżenia mam dość i wszystko mni4 boli... próbowałam nie leżeć non stop ale chyba lepiej dla zdrowia malego. Nawet ze szkoly rodzenia zrezygnowalismy w trakcie bo doktor nie pozwolil... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4693104 Napisano: 21.09.2011 04:44:02 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

no więc chyba póki jestem w domu i nie jest źle to chyba ktg nie będą robić. Zobaczymy na następnej wizycie jak będzie.

A ty musisz tak całkiem w domu leżeć? Czy czasem gdzie wychodzisz żeby nie zgłupieć?

całkiem w domu, tylko wstawac do toalety. Ale dzis np robilam budyn i na chwilke wstawalam wziac tabletki czy cos zeby nie zglupiec. Ciekawe jak wytrzymam teraz 2 tyg a potem nie wiadomo co dalej.
a w dodatku w październiku chcialam prac ubranka na gotowo a tu nie wiadomo czy mały się nie urodzi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4693021 Napisano: 21.09.2011 04:18:32 w Konkursowiczki w ciąży
no więc chyba póki jestem w domu i nie jest źle to chyba ktg nie będą robić. Zobaczymy na następnej wizycie jak będzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4692924 Napisano: 21.09.2011 03:42:31 w Konkursowiczki w ciąży
0 0

benasia

#4692911 Napisano: 21.09.2011 03:39:41 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

Ja o 4 rano:) własnie nie mogłam spać i przy laptpie urzędowałam, potem zasnęłam i teraz się obudziłam dopiero:)

no własnie nie biore tego izo coś tam, nie przepisał mi lekarz, są dni że mnie mniej trzepie a są że bardziej nie wiem od czego to zależy

Katrinko fajnie że wyniki są ok i ze to nie ta choroba, a po wizytce daj znak co i jak:)

Agusia zazdroszcze 3d, mąż niestety nie chce się dać namówić emotka

benasia luteine też mam, podobno wzmacnia szyjkę macicy,magnez też działa przeciwskurczowo, ale dziwie się że przy rozwarciu nie dał ci fenoterolu emotka i to nie jest kwestia trucia dzieciaczka bo moim zdaniem to lepsze zło niż poród przedwczesny, a miałaś ktg robione? może te skurcze nie są takie mocne zeby dawac no nie wiem, jedno jest pewne powinnaś leżeć (jak ja) grusia ma dobrze boma krążek to może się troche pobłąkać tu i tam emotka

jeszcze ani razu nie miałam ktg robione- nie wiem od ktorego tyg się robi...
Widocznie doktor wolał dzialać naturalnie bo powiedział że najlepsze lekarstwo to leżenie. Choć i tak dziś większość leżę, to wiadomo że cos musze też wstawac, a brzuszek teraz wieczorem czułam że troszkę stwardniał... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4691854 Napisano: 21.09.2011 10:20:27 w Konkursowiczki w ciąży
no ją na razie biorę luteine dopochwowo 2razy dziennie po 2tab, do tego 4razy magnez, 1raz żelazo bo trochę za niskie mam, i witaminy a w razie potrzeby nospe. na szczęście tego lekarstwa co wy póki co nie muszę brać,ale jeśli się nie poprawi w ciągu 2tyg i nadal będzie boleć i twardniec to chyba szpital mnie czekac będzie. jak to jest że do 31tyg wszystko było super, mały bardzo duży a teraz nagle cos się zaczyna emotka nie chce truc malego za bardzo lekarstwami... a najgorzej że coś by się porobilo a tu nawet nie można za dużo wstawac. mam nadzieję jednak że wszystko będzie ok i że mojej macicy znow się na dobre odmieni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4690468 Napisano: 20.09.2011 06:32:08 w Konkursowiczki w ciąży
a ja byłam dziś na wizycie i niestety troszkę szyjka się skróciła, pół cm rozwarcie i czeka mnie 2 tyg do następnej wizyty kategorycznego leżenia i do tego lekarstwa... emotka
potem zobaczymy co dalej, byle teraz nie bolało bo jak co to do szpitala, a mały zdrowy ale musi jeszcze min. miesiac do 36 tyg wytrzymać...
no i oczywiście mniej głaskania brzuszka zalecone...,
oj szkoda pisac - byle było dobrze i macica już nie twardniała... Wyświetl w wątku >>
0 0