Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba kupię normalny - tylko teraz tak: frida ma filtry higieniczne i jest taka wąska (tak mi się wydaje ze zdj), a np Marimer jest dosyć szeroka i nie trzeba filtrów, a znowu sopelek jest dosyć szeroki i ma filtry ale też ma końcówki takie fajne wielorazowe - i jak tu wybrać odpowiedni... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dopiero na 12-13.09... może niech od tyłu zaczną teraz Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam i w rozmiarze 56 i rozmiarze 62 - niby dziecko szybko rośne, ale nie wiadomo jakie się urodzi a poza tym za duże od razu to też śmiesznie byłoby żeby nosiło. W ogóle skończyłam segregowac, popakowałam i mam ubranka w rozmiarze 56, 62, 68 i 74, a kilka większych. Ubranka po siostrzenicy, niekóre nowe które dostałam z różnych okazji, niektóre sama kupiłam nowe - powiem wam trochę tego jest że i bliźniaki malutkie bym mogła ubrac
później wiadomo dokupi się bo najwięcej mam 56 i 62
a jeśli chodzi o ubranka króliczki to ja bym wolała ubranko Mikołajkowe dla mojego Mikusia na gwiazdkę Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś segregowałam ubranka wg rozmiarów i rodzai - tyle tego mam że jeszcze nie skończyłam... zaraz idę dalej Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwonią z krafta z zastrzeżonego? i ile razy? muszę się przygotować Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co z konkursem z biedronki -wie ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale za to szybciej będzie tulić dzidzię Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak czy siak, emeila odeślę im zaraz Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg nich jest różnica między potencjalnymi finalistami - czyli nie wszyscy finaliści dostaną bony, a potencjalnymi laureatami -czyli jak spełnią ich warunki to dostaną bony. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się cieszę bo kiedyś jak dzwoniłam do nich to pani powiedziała że jak się jest laureatem to jak się wyślę wszystko to się dostanie bonik i tego sie trzymam
Wyświetl w wątku >>