Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mały duży jak na swój wiek i waży 2650g Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...laj-i1839796402.html
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale tak krótko dzwonił że sama nie wiem czy to nie specjalnie żeby nie zdążyć odebrac - a może to był mój laptop
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie wiadomo czy dzwonia dzis lub do jakiego dnia? bo dziwne ze nikt sie nie chwali... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do ubranek wydaje mi się że małe też są potrzebne - bo dziecko może się urodzić długie a może krótkie i przecież gdy powiedzmy urodzi się 54cm to ubierać od razu w 62 jest bez sensu...
A jeśli chodzi o ubranka to faktycznie yaagatka nikt nie kupi jeśli nie zobaczy zdj. Czasami nie szuka się czegoś konkretnego ale jak się coś zobaczy to wpadnie w oko Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie jakoś nie doszły jeszcze...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w gazecie wyborczej pisało o tym - w tym roku jest 1 tydzień a w przyszłym roku 2 tyg tzw tacierzyńskiego.
Tacierzyński trzeba wykorzystać w ciagu roku od urodzenia się dziecka.
Dodatkowo są 2 dni urlopu okolicznościowego na urodzenie się dziecka.
I 2 dni na opiekę nad dzieckiem.
Ciekawi mnie bo tak to rozumię o tacierzyńskim skoro trzeba wykorzystać zanim dziecko będzie mialo 1 rok, to jak się urodzi na koniec tego roku, a tata zechce wykorzystać np w nowym roku to przysługują mu wtedy już 2 tyg, prawda? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nasz Mikuś ważył tydzień temu 2300g
A co do ubranek to mam już prawie wszystko dla malucha: body kr. rękaw, body dł. rękaw, kaftaniki, koszulki rozpinane, śpioszki, pajacyki, bluzy i bluzki itp. Jedynie teraz chcemy kupić kombinezoniko-śpiworek Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może trzeba by zadzwonić do nich i zapytać czy nadal informują Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napewno mała jeszcze urośnie bo dzieci w ostatnich tyg najwięcej przybierają na wadze
My też jutro jedziemy na wizytę
A Mikuś lubi harcować w brzuszku i daje o sobie znać Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, zamówię sobie z doz, ale 400g chyba za duzy i kupie chyba 250g Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie na wp nie ma jeszcze, wysyłałam od razu w ten dzień co dostałam... Wyświetl w wątku >>