Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w każdej chwili mogę zadzwonić jakby coś się działo lub niepokoiło mnie Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tak chodzę od 30tyg - niepubliczny zakład opieki zdrowotnej ale przyjmują też na NFZ - w jednych gabinetach prywatnie, a w innych na kasę chorych -zależy też od dnia tyg jak przyjmują. Ja generalnie chodzę we wtorki, ale doktor kazał przyjść wczoraj no i ja jedyna byłam na kasę, a inne kobiety w ciąży prywatnie bo akurat w środę usg 3d/4d robią. No i dzięki temu mój doktor pokazał mi na usg 3D (za darmo -bo 3D/4D miałam płatne i pełne w 25tyg) tyle ile się dało naszego synusia Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boję się żeby mnie coś więcej nie wzięło bo w domu niestety rodzinka trochę rozłożona a nie chcę się zarazić... jak na razie wzięlam zapobiegawczo prenalen, mam nadzieję że pomoże i się nie rozłoże Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin jak tam dzidzia odwróciła się? Będzie dziewczynka czy niespodziankę chce wam zrobić? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odstawiliśmy dziś wszystkie leki i czekamy kiedy nasz Skarbuś zdecyduje się przyjść na świat.
No i oglądaliśmy malucha przez chwilę na 3D ale jest tak duży że w kadrze się nie mieścił za bardzo - za to świetnie było widać że to chłopczyk.
Generalnie Mikuś jest duży i zdrowy Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie bez sensu taka ważność, mogliby dać chociaż do czasu odbioru toreb z tego konkursu czyli coś do połowy listopada... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni czasem po kilku dniach dopiero czytają, myślę że dopiero zaczna jak wszystkie będą mieć. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-kopertowe body kr. rękaw (dlatego kopertowe że łatwiej się maluszkowi zakłada)
-na to miałam zamiar kaftanik bądź koszulkę rozpinaną na całej długości (oczywiście dł. rękaw)
-nie wiem czy rajstopki też zakładać na te małe nóżki???
-potem śpioszki
-i jeśli nie rajstopki to skarpetki (nie wiem czy pod śpiochy czy na)
-ciepły kombinezonik, czapusia cieniutka i na to troszkę większa ciepła, ewentualnie rękawiczki
Nie wiem czy taki komplet będzie ok? czy jeszcze jakąs bluzę na śpiochy -ale chyba nie bo przecież autem pojedziemy.
Tylko co z tym pępuszkiem -czy mu wygodnie będzie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dopiero na 18. A zanim wrócę pewnie koło 20 będzie - ale oczywiście się pochwalę co tam u nas Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie podpowiedzcie coś Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam minimalne rozwarcie ale musiałam już uważać, rąk nie podnosić (m.in. nie wieszać prania bo dzieci nie mam oprócz synka w brzuszku )
leki najpierw oprócz luteiny nie brałam ale potem brzuch zaczął twardnieć i nie przestawał i bóle podbrzusza miałam i dlatego doktor kazał najmniejszą dawkę brać Fenoterol i Isoptin -właśnie do 36 tyg (czyli u mnie miesiąc czasu) ale dziś równo 36 tyg i jutro idę do doktora i odstawiamy
ogólnie trzeba się oszczędzać i dużo odpoczywać i leżeć. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli oprócz 2 dni na opieke nad dzieckiem tata może wziąć urlop na opieke nad mamą lub dzieckiem - ale wtedy mama i tata idą do doktora jeśli tata ma wziąć na mamę Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po badaniu na fotelu -doktor sprawdza długość szyjki i czy nie ma rozwarcia.
U mnie też tak było - po prostu trzeba jak najwięcej odpoczywać, nie podnosić rąk ( dlatego nie możecie synków nosić), ja musiałam jeszcze brać leki bo mi brzuch twarniał i bolało podbrzusze i żeby się rozwarcie nie powiększało. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane