Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4782743 Napisano: 25.10.2011 09:36:57 w Konkursowiczki w ciąży
ja też mam zamiar razem z mężem rodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4782724 Napisano: 25.10.2011 09:33:44 w Konkursowiczki w ciąży
nniewidzialnaa napisał(a):

benasia napisał(a):

a u nas 37 tyg - a czasem już myślę że to niedługo, bo tak mnie męczy i nawet bóle kregosłupa mam czasami i podbrzusza, ale chyba poczekamy sobie jeszcze emotka

Benasia a gdzie Ty będziesz rodzić, jeśli można spytać? emotka

w Lesznie emotka
tam pracuje mój gin. do którego chodzę, choć teraz i często wyjeżdża do Poznania. A ty pewnie w Poznaniu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4782438 Napisano: 25.10.2011 08:11:52 w Konkursowiczki w ciąży
a u nas 37 tyg - a czasem już myślę że to niedługo, bo tak mnie męczy i nawet bóle kregosłupa mam czasami i podbrzusza, ale chyba poczekamy sobie jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4782403 Napisano: 25.10.2011 08:00:08 w Konkursowiczki w ciąży
ja się pomału kuruję - już nawet lepiej się czuję emotka
doktor gin. kazał brac paracetamol, rutinoscorbin, dużo witaminy C (piję dużo herbatki z miodem i cytryną) oraz coś na gardlo i prenalen biorę czasem też.
Jeszcze ten katar i gardło jeszcze dokucza ale mam nadzieję że juz niedługo znów będę zdrowa jak ryba emotka

Małemu dobrze w brzuszku, chyba nie ma zamiaru szybko wychodzić, choć czasem w pachwinach tak mi dokucza -jakiś nerw naciska że aż chodzić nie mogę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4780850 Napisano: 24.10.2011 03:06:44 w Kaufland konkursy
czarnygreg napisał(a):

anus napisał(a):

ja jestem niesamowicie spokojny człowiek, ale to co wyprawia ta agencja, normalnie przechodzi ludzkie pojęcie emotka emotka emotka najpierw powiadamiają laureatów i rezerwę, żądają od wszystkich paragonów i danych, a jak zostają im bony, zamiast rozdać je rezerwistom, tworzą sobie nową listę finalistów emotka

no bo kto ma jeszcze paragony sprzed kilku miesięcy?
niewiele osób prawda? i mogą sobie bony do dyspozycji organizatora zostać.....
naprawdę to jest koszmarna agencja, niesłowna i oszukańcza emotka

ja mam sprzed kilku miesięcy z tego konkursu ale swoje bony dostałam z wtedy a teraz smsów nie dostałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4777751 Napisano: 23.10.2011 01:38:09 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

benasia dokładnie jak powyżej dianek napisała nie ma co ryzykować z tabletkami najlepiej kołderka i się wygrzać i herbatka do tego emotka i na pewno będzie lepiej emotka

herbatkę z miodem już piłam ale niestety nie mam w domku cytrynki emotka
jutro mąż kupi.
Na razie pozostanie mi się leczyć tym co mam -mam nadzieję że przejdzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4777201 Napisano: 23.10.2011 10:02:47 w Konkursowiczki w ciąży
wczoraj przywieźliśmy ze sklepu nasze zamówione łóżeczko, wózek, przewijak i inne drobiazgi - właściwie wszystko oprócz pościelki mamy - pościel wybierzemy gdy będzie nowa dostawa i większy wybór emotka
Teraz już wszystko stoi w pokoju przygotowane i czeka na Mikołajka emotka

A mnie dziś tak rozłożyło przeziębienie że masakra - katar, gardło, ból głowy... emotka
Mam nadzieję że szybko przejdzie.
Nie wiecie czy można jakieś tabletki brac na ból głowy -przeziębienie?
Ja na razie brałam Prenalen, tabletki na gardło Tamtum Verde (ale nie pomagają dziś) i taki wziewny co kiedyś jak byłam przeziębiona lekarz mi zapisał w ciąży. Do tego herbata z miodem - ale jak się obudziłam przed 4 nad ranem to już do rana nie spałam tak mnie głowa bolała... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4774769 Napisano: 22.10.2011 08:07:23 w Konkursowiczki w ciąży
ja też najpierw dosyć schudłam przez to ale nie ma co się martwić - nadrobi się, przynajmniej u mnie się nadrobiło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4774749 Napisano: 22.10.2011 08:00:50 w Konkursowiczki w ciąży
ja wymiotowałam do 17 tyg i nie mogłam jeść wielu rzeczy taki wstręt miałam, potem było super, a po 32 tyg musiałam brac miesiąc leki, a teraz czekam na synka - oprocz tego że brzuch mnie boli jakby na okres jak diabli gdy chodze i muszę leżeć to jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4773736 Napisano: 21.10.2011 05:39:56 w Konkursowiczki w ciąży
no bo znów mnie teraz wieczorem takie skurcze bolesne koło pępka gdzieś zaczęły się - ale przechodzą... Ale dziwne że tam... emotka
ale jak usiadłam i odpoczywam to mały się rusza też dosyć mocno emotka
chyba poczekamy jeszcze troche do porodu mam nadzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4773713 Napisano: 21.10.2011 05:30:36 w Konkursowiczki w ciąży
ja jestem '88 rocznik emotka
no a co do porodu to za 2 tyg nie było by źle -byle nie bolało codziennie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4773359 Napisano: 21.10.2011 03:12:13 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

benasia mnie dokładnie tydzień przed porodem tak strasznie bolał brzuch, że nawet rąk nie mogłam dobrze podnieść, wzieli mnie na noc na oddział, ale zaraz wypuścili, bo podobno to normalne przed porodem

Coś mi się wydaje, że niedługo będziemy witać twoje bobo emotka

no zobaczymy czy to prawda - to nasz pierwszy maluch i dlatego nie wiem czy te objawy sa normalne i czy wróżą niedługi poród...
A tu trzeba łózeczko i wózek ze sklepu odebrać żeby postały w domu zanim dzidziuś będzie korzystał...

A wczoraj wieczorem miałam takie jakby skurcze w okolicach pępka -dosyć mocne (trzymały i bolało) ale potem puszczały - czy to mogły być przepowiadające? Potem już jak szłam spać było ok, a dziś to podbrzusze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4773156 Napisano: 21.10.2011 02:06:52 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

benasia napisał(a):

dziewczyny was też tak boli czasem podbrzusze? coś mi dziś dokucza... mały głową ciśnie na dół więc siedzieć nie mogę, a jak chodzę to boli podbrzusze jakbym okres miała mieć - masakra emotka
jedynie leżeć dziś mogę...

Benasia ja mam tak od kilku dni emotka z tym ze mnie dodatkowo boli w okolicach nerek tak jak co miesiac przy okresie. To znak zblizajacego sie porodu emotka A czuje taki ucisk na krocze ze podczas wizyty w WC mam wrazenie ze mloda zaraz mi wyleci.

No właśnie mój mały też mnie tak uciska że muszę chodzić do toalety często, no i przy usg 3d już nie widzieliśmy całej głowki tylko nosek i usta ledwo bo reszta już za daleko była chyba...
A torba moja nie spakowana jeszcze bo nie mam za bardzo w co...
A w dodatku jak miałam zaparcia tak teraz jak ręka odjął w ostatnich dniach -gdzieś czytałam że organizm się czyści przed porodem... emotka
Czyżby to było nie długo? Gotowa jestem jeszcze pochodzić ale do 15 listopada to trochę daleko...
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4772594 Napisano: 21.10.2011 11:28:32 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny was też tak boli czasem podbrzusze? coś mi dziś dokucza... mały głową ciśnie na dół więc siedzieć nie mogę, a jak chodzę to boli podbrzusze jakbym okres miała mieć - masakra emotka
jedynie leżeć dziś mogę... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4772141 Napisano: 21.10.2011 09:13:02 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 nie mówiłas nam jak tam twoja dzidzia -czy się odwróciła? i czy wiesz czy dziewczynka czy chłopiec? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4771853 Napisano: 21.10.2011 07:43:19 w Konkursowiczki w ciąży
a ja teraz codziennie czekam na ruchy mojego maluszka bo lekarz kazał w razie gdyby coś jechac lub dzwonić, lub jakby mnie coś niepokoiło, a mnie najbardziej by niepokoiło gdyby się nie ruszał - więc uwielbiam gdy czuję jak się wypina i prostuje nóżki bo wiem że wszystko ok, choć teraz ma mniej miejsca i jest duży, no i musi czasem pospać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4771842 Napisano: 21.10.2011 07:40:31 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Dziewczyny od którego miesiąca bierzecie ten magnez ??

ja biorę żelazo od 32 tyg. bo miałam za niski poziom, teraz mam zrobić morfologię ale brać nadal.\
A magnez to właściwie jakoś tak chyba na początku - nie wiem chyba coś od ok 14tyg... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4770328 Napisano: 20.10.2011 03:41:12 w Konkursowiczki w ciąży
ja najczęściej zwykła niskomineralizowaną wodą popijam tabletki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4770305 Napisano: 20.10.2011 03:33:01 w Konkursowiczki w ciąży
ja biorę Tardyferon - żelazo. Właśnie mi się skończyło i muszę kupić emotka
mogę brac obojętnie o jakiej porze, byle wcześniej i 2 godz po nie pić mleka bo wtedy się nie wchłonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4770301 Napisano: 20.10.2011 03:32:20 w Konkursowiczki w ciąży
anaholub napisał(a):

benasia napisał(a):

ale jest tak miło że aż się chce chodzić - a tu doktor powiedział że teraz czekamy na poród a jak do 15 listopada się nie urodzi (na wtedy mam termin) to 15 mam przyjśc do niego wypisze skierowanie...
Ale w każdej chwili mogę zadzwonić jakby coś się działo lub niepokoiło mnie emotka

hi hi a ja mam na 12 listopada -ciekawe która się wcześniej uwinie emotka

ja mam nadzieję że nasz maluch nie będzie takim leniuszkiem bo mamusi już jest cięzko no i chciałabym przytulić naszego Mikusia szybciej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0