Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Lesznie
tam pracuje mój gin. do którego chodzę, choć teraz i często wyjeżdża do Poznania. A ty pewnie w Poznaniu? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doktor gin. kazał brac paracetamol, rutinoscorbin, dużo witaminy C (piję dużo herbatki z miodem i cytryną) oraz coś na gardlo i prenalen biorę czasem też.
Jeszcze ten katar i gardło jeszcze dokucza ale mam nadzieję że juz niedługo znów będę zdrowa jak ryba
Małemu dobrze w brzuszku, chyba nie ma zamiaru szybko wychodzić, choć czasem w pachwinach tak mi dokucza -jakiś nerw naciska że aż chodzić nie mogę... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam sprzed kilku miesięcy z tego konkursu ale swoje bony dostałam z wtedy a teraz smsów nie dostałam... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
herbatkę z miodem już piłam ale niestety nie mam w domku cytrynki
jutro mąż kupi.
Na razie pozostanie mi się leczyć tym co mam -mam nadzieję że przejdzie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz już wszystko stoi w pokoju przygotowane i czeka na Mikołajka
A mnie dziś tak rozłożyło przeziębienie że masakra - katar, gardło, ból głowy...
Mam nadzieję że szybko przejdzie.
Nie wiecie czy można jakieś tabletki brac na ból głowy -przeziębienie?
Ja na razie brałam Prenalen, tabletki na gardło Tamtum Verde (ale nie pomagają dziś) i taki wziewny co kiedyś jak byłam przeziębiona lekarz mi zapisał w ciąży. Do tego herbata z miodem - ale jak się obudziłam przed 4 nad ranem to już do rana nie spałam tak mnie głowa bolała... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jak usiadłam i odpoczywam to mały się rusza też dosyć mocno
chyba poczekamy jeszcze troche do porodu mam nadzieje Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no a co do porodu to za 2 tyg nie było by źle -byle nie bolało codziennie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no zobaczymy czy to prawda - to nasz pierwszy maluch i dlatego nie wiem czy te objawy sa normalne i czy wróżą niedługi poród...
A tu trzeba łózeczko i wózek ze sklepu odebrać żeby postały w domu zanim dzidziuś będzie korzystał...
A wczoraj wieczorem miałam takie jakby skurcze w okolicach pępka -dosyć mocne (trzymały i bolało) ale potem puszczały - czy to mogły być przepowiadające? Potem już jak szłam spać było ok, a dziś to podbrzusze Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie mój mały też mnie tak uciska że muszę chodzić do toalety często, no i przy usg 3d już nie widzieliśmy całej głowki tylko nosek i usta ledwo bo reszta już za daleko była chyba...
A torba moja nie spakowana jeszcze bo nie mam za bardzo w co...
A w dodatku jak miałam zaparcia tak teraz jak ręka odjął w ostatnich dniach -gdzieś czytałam że organizm się czyści przed porodem...
Czyżby to było nie długo? Gotowa jestem jeszcze pochodzić ale do 15 listopada to trochę daleko...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedynie leżeć dziś mogę... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja biorę żelazo od 32 tyg. bo miałam za niski poziom, teraz mam zrobić morfologię ale brać nadal.\
A magnez to właściwie jakoś tak chyba na początku - nie wiem chyba coś od ok 14tyg... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę brac obojętnie o jakiej porze, byle wcześniej i 2 godz po nie pić mleka bo wtedy się nie wchłonie. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam nadzieję że nasz maluch nie będzie takim leniuszkiem bo mamusi już jest cięzko no i chciałabym przytulić naszego Mikusia szybciej Wyświetl w wątku >>