Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do kąpieli relaksującej to odpada bo on nie za bardzo lubi się kąpać Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prostowanie nóżek i zginanie nie da się bo mały krzyczy strasznie i wierzga wtedy...
Uspokaja go cycyś mamusi ale w wielkim bólu krzyknie i znów cycusia doi żeby się uspokoić...
Od początku dostaje pierś i mleko z butelki ale nie zawsze tak dotkliwie go brało... Wcześniej normalnie wydalał gazy - głośno ale tylko stękał przed oddaniem, a teraz zdarza mu sie prawie codziennie taki czas że go męczą boleśnie przez jakiś czas... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jem jakiś wzdymających pokarmów. Karmię głównie piersią, lecz dostaje czasami butelkę.
Próbowałam juz kładzenia na brzuszku, troszkę pomogło ale nie wiele. Mam espumisan dla dzieci ale dostawał w nocy i jakoś rano go złapało...
Trochę pomaga mu gdy trzymam go na rękach pionowo i on podkurcza nóżki -ale trzymanie takiego prawie 5kg pulpecika długo nie jest łatwe...
Macie jakieś sposoby? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn ręcznik wieszam po kąpaniu małego ale coś więcej typu miska z wodą nie wchodzi w rachubę bo nie chcę się nabawić wilgoci w pokoju. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u nas nie może być bo inaczej wilgoć by była w pokoju... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ładnie urósł, nasz Mikuś też rośnie jak na drożdżach
w sobotę ma miesiąc a przed wczoraj jak go ważyliśmy ważył już 4,700 kg Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do poznania za daleko z maluszkiem - ok 70km w jedną stronę...
najwyżej trzeba iść prywatnie. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi się te małe kółka nie podobają z przodu, ale każdy ma inny gust Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile kosztuje prywatnie?
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak krótko się czeka na usg? słyszałam że podobno kolejki są straszne i aż się bałam czy za miesiąc mojego Mikusia przyjmą... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każda ładna, ale pierwsza i druga od lewej najładniejsze
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tez słyszałam dużo dobrego o Balneum.No i brak parafiny. Ale zastanawiam sie jak te emolienty sprawują sie na główce noworodka. Czy włoski nie są zwyczajnie tłuste. Chyba trzeba pomysleć o szamponie.
włoski są troszeczkę tłuste -zależy w czym się kąpie. My wczoraj Oilan mydełkiem myliśmy Mikusia i włoski śliczne. Ale generalnie nasz mały nie ma włosów jakiś przyklapłych po płynie, choć chcę kupić mu w najbliższym czasie szampon bo ponoć wzmacnia włosy a maluszki od 1 miesiąca już mogą używać. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w czwartek zadzwonię do przychodni mojej
(bo jutro nieczynna), a jutro zapytam położnej jak przyjdzie na wizytę.
A co sądzicie dziewczyny o olejku do kąpieli Balneum? Wcześniej mieliśmy Oilatum Soft, teraz Oilan - oba ok, ale podobno Balneum jest lepszy dla maluszków. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie nie było w pudełkach próbek pampersów i chusteczek.
Mój Mikuś też raczej nie odbija - rzadko, ale w szpitalu powiedzieli że po piciu piersi dziecko nie musi odbic, więc zazyczaj go nie podnosze jak już śpi. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jutro położna będzie 4 raz. Na szczepienie się idzie między 6 a 8 tyg - my idziemy 15 grudnia (szczepionka skojarzona). pierwsza wizyta dziecka powinna być szybciej tak chyba ok 3 tyg.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby kataru nie ma, bo sprawdzam, czasem jakaś koza się znajdzie jak popsikam mu wodą morską...
Nie wiem dlaczego tak się dzieje i troszkę się martwię czy może dziecko miec jakiś głęboki -tam głębiej katar którego tak generalnie nie widac i stąd od czasu do czasu te kozy... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane