Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn mam żywiec zdrój niegazowany Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No zgadzam się jak można mieć tyle pieniędzy i nie wyżęć?
My mamy tylko pensję męża trochę wiecej niż krajowa, i jakoś nam dobrze. Mamy neta, 4 tel, cyfrowy polsat i budujemy dom. Fakt raz na kilka miesięcy wpadnie kilka stówek, czasem bony się wygra - ale nasz mały ma wszystko, a odłożone też coś było by wybudowac dom -jak się pieniadze skończą odłożone to wtedy coś się będzie myśleć.
Nie rozumię jak można mieć tyle kasy i ludziom nie starcza... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no fajny jest -malutki, leciutki, my małego za bardzo do smoczka nie przyzwyczajaliśmy - czasami tylko dostaje
podobno bardzo dobry i ładnie się kształtuje w buźce żeby ząbki później nie rosły krzywe czy jakoś tak. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i jeszcze pytanko: czy karmiąc piersią mogę jeść kanapki z dżemem truskawkowym? bardzo go lubię i do tej pory jadłam, ale teraz się zastanawiam czy dobrze robiłam... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas w szpitalu tez tym robili, ale Mikuś miał grubą pępowinę i po powrocie do domu robiliśmy fioletem -odpadł gdy mały miał 2 tyg. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy taki smoczek Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi kazali w ten sam dzień chodzić już - nie było łatwo, a w dodatku cesarkę miałam nie planowaną - zaczęliśmy rodzić naturalnie ale trzeba było szybko zrobić cesarkę żeby maluszkowi nic się nie stało Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój drugi gin do którego zaczęłam chodzić na stałe od 30 tyg też był super - ale do niego trzeba było się min miesiać -2 miesiące wcześniej zapisac,a i tak było ciężko bo tyle chętnych. Przujmował na NFZ, wizyty co tyle ile potrzebuje pacjentka - u mnie co 2 tyg, zawsze bardzo miły, wszystko wyjaśniał, opowiadał, usg prawie na każdej wizycie i zawsze pokazywał co widać i opowiadał - super doktor! I w dodatku pracuje w szpitalu w którym rodziłam -niestety nie był przy porodzie bo nie miał dyżuru ale w trakcie mojego pobytu po cesarce był na obchodach i było bardzo miło Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas w szpitalu też dawali dzieciom Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No faktycznie dobrze gdy mały ciągnie i butelke i cyca - mój Mikuś tak ma
Gdy jedziemy gdzieś to albo można odciągnąc swoje mleko 9pod warunkiem że nie wydoił wszystkiego ) albo babcia może zrobić z proszku i nie ma problemu Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy w smoczku i jest ok Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasz Mikołaj w miesiąc od urodzenia przybrał 1,5kg Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No my też mamy tą butelkę i super - mały doi i z cycia i z butelki
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a infacol nie będzie dobry? bo kazałam mężowi już kupić. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
on potrafi pić ładnie pierś i nagle zaczyna się prężyć, puszcza pierś, napina się i krzyknie chwilę a potem znów szuka piersi i pije dalej, a potem powtórka... Tak mi go szkoda jak go boli i krzyczy...
A może Plantex trzeba by kupić? czytałam że niby pomaga... muszę iść bo znów sie obudził i chyba go boli... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakupiłam jeszcze herbatkę ułatwiającą trawienie z Hippa - jak się obudzi to mu ją dam. Wyświetl w wątku >>