Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś byliśmy na szczepieniu na pneumokoki i mały marudny, płaczliwy, stan podgorączkowy ma - oby szybko przeszło.
Ważyliśmy dziś małego i waży 6,700. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się że masz zapalenie to tak jak kobiety karmiące -za dużo pokarmu i nie odciągniętego i wtedy twardnieje i boli. Chyba powinnaś okład zrobić podobno z kapusty się robi ale nie wiem dokładnie, lub spróbować wymasować te twardawe miejsca. Jak nic nie pomoże to tylko doktor pozostanie i pewnie jakieś tableki... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 oryginalne Pampersowe to już Mikołaj się ledwo mieścił gdy miał miesiąc i musieliśmy zmienić na 3.
Szybko rośnie ten nasz chłopczyk
A ile cm wzrostu mają wasze dzieciaczki lub jaki rozmiar ubranek noszą?
Bo my ubieramy 62 (choć już rzadko bo ledwo się mieści synek) i 68 - choć rozmiar rozmiarowi nierówny i niektóre 68 wyglądają jak 74. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Także trzeba wypróbować wszystko na własnej skórze.
Co do oryginalnych pampersów to może po 36zł nie ma ale za 48zł kupiłam opakowanie 108szt. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam happy 1, pampersy new born 1 i haggis 1 gdy mój maluch się urodzil Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lub sprzedam wygrany nr za drobne doladowanko Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeśli byłybyście dziewczyny zainteresowane to mam na sprzedaż ubranko do chrztu dla chłopczyka - takie satynowe jednoczęściowe z kamizeleczką wszytą
zdj mogę wysłac na emeil Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kupujemu teraz Enfamil 400g za 23zł jak jest w promocji, jak nie jest w promocji to o wiele drożej, ale cóż zrobić Mikołaj miał straszne kolki i dopiero po tym mleku widać znaczną poprawę...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj ma 9 tyg i waga 6,400kg, a waga urodzeniowa 3570 (z tym że urodzony jako wcześniak,a przewidywana waga gdyby był w terminie to ponad 4kg.) Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam podgrzewacz canpola i jestem zadowolona Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co jakiś czas mały spi na brzuszku i nie ma z tym problemów - na brzuszku leżenie jest zdrowe bo i gazy uciekają, i lepiej się trawi dziecku i odbić też moze jeszcze gdy za mało odbije, a poza tym na pępuszek też dobrze to robi w naszym przypadku Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patrzyłam na te ergonomiczne baby bjorn -fajne ale tak drogie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak mój Fryteczka też ponad 6 kg waży i w dodatku raczej sam nie chce leżeć gdy mama musi coś zrobić
Ale pytanie teraz jakie wybrać? niby to droższe co podałam link jest większe i w 3 pozycjach może być dziecko i jakąś wkładkę ma w środku, a to tańsze znowu też pani w sklepie mówiła że dużo ludzi kupuje no i połowę mniej kosztuje. Wyświetl w wątku >>