Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też robili w szpitalu lewatywę, ale po tym ciągle biegałam do toalety bo miałam parcie no i bałam się że coś mi się przydarzy w trakcie porodu, aż w końcu położna zabroniła mi chodzić do toalety Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to prawda mi się oczyszczał kilka dni przed porodem ok 3 dni wcześniej Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz zaczełam znów brać te tabletki i zobaczymy, mam nadzieję że przestaną mi wypadać. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi od tygodnia też strasznie wypadają włosy - mały ma 2,5 miesiąca. Aż boję się je rozczesywać...
ale to chyba ze stresu jak mały był chory i tak strasznie krzyczał... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też rozstępów nie było długo - ok 35 tyg mi wyskoczyły na brzuszku na dole tak że nawet cięzko mi było je zobaczyć... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patrze właśnie na allegro są takie foteliki od 0 -18kg i one mają wkładki i zmienianą pozycję siedziska, tylko muszę przejrzeć dokładnie czy taki maluch też może w tym być bo on ma 2,5 miesiąca.
A co do tego że duży to raczej po tacie
tata ma 194cm, więc i synek duży Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy taki leżaczek-bujaczek:
http://allegro.pl...tis-i2025487485.html Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mały ma 2,5 miesiąca - ale tak mówił już dużo wcześniej - pierwsze jego słowa to agu pamiętam
My dajemy teraz esputicon, sab simplex jest bardzo dobry ale u nas powodował zaparcia. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Mikołaj mówi: aguuu, buuu, maa, kchyyy i jeszcze jakieś trudne do zapisania słówka
I generalnie nie że nie lubi gości ale potem jest rozkojarzony. Na wigili było u nas 15 osób a mały spał w najlepsze przy wigilijnym stole Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i myśleliśmy że to od pępuszka który ma wystający, i w środę jechaliśmy do szpitala dzieciecego ze skierowaniem, bo we wtorek wieczorem bylismy w zwyklym to nic nie stwierdzili bo zewnetrznie chłopiec zdrowy.
no a w srode w dzieciecym nas zatrzymali na oddziale chirurgi dzieciecej i dzis wyszlismy. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
generalnie wyszła ze za mało żelaza więc jutro do lekarza rodzinnego mamy iść.
Małemu na szczeście już lepiej a naprawdę to było straszne... Wyświetl w wątku >>