Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4965580 Napisano: 20.01.2012 12:11:12 w Konkursowiczki w ciąży
wasze dzieci też tak nie lubią czyszczenia nosa? kiedyś gdy Mikołaj był mniejszy dawał bez problemu a teraz nie lubi i krzyczy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965577 Napisano: 20.01.2012 12:09:26 w Konkursowiczki w ciąży
nie wierze zeby dawali zgnite, zwlaszcza ze na ktorys słoiczkach pisze pozytywna opinia matki i dziecka... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965564 Napisano: 20.01.2012 12:06:00 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

ja podaje maluszkowi jabuszka,marcheweczke, mix jednego i 2 .. dzis wprowadze kolejne owocki po 4 m emotka
kaszke dostaje do mleczka po południu i wieczorem emotka
sloiczki bobovity , kaszke rowniez

fryteczka a jakie mleczko dajesz do kaszek?
i jak długo dawac jedoskładnikowe jedzonko typu jabłuszko, marchewka, chyb tez mozna gruszki, śliwki itp. tzn ile trzeba poczekac by dawac kilka składników na raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965514 Napisano: 20.01.2012 11:48:51 w Konkursowiczki w ciąży
no ja kupiłam trochę słoiczków bo Mikołaj za miesiąc skończy 4 miesiące - zacznie się uczyć jeść no i kaszki do mleka będę dodawac odrobinę.
A sprawdzałam wczoraj na słoiczkach to pisało na gerberkach bez konserwantów i barwmików i bez cukru - teraz gdy wczesna wiosna będzie to trudno o normalne i zdrowe a poza tym nawet gdyby chciało się dać wszystko naturalne to ciężko byłoby dostać tak różne smaki...
ja tam marchewkę sobie zasadzę czy coś podobnego ale opórcz naturalnych z ogódka które potem będzie dostawał zmiksowane teraz dam mu trochę słoiczków emotka zresztą potem gdy będzie większy to też czas będzie na robienie papek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965464 Napisano: 20.01.2012 11:28:56 w Kaufland konkursy
ja też lubię ten konkurs bo w każdym wpadnie chociaż 1 bonik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965409 Napisano: 20.01.2012 11:08:58 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

benasia napisał(a):

a tak w ogóle w Tesco są teraz w gazetce fajne promocje dla dzieciaczków, ja wczoraj byłam na zakupach i dużo pieniędzy wydałam, ale i tak bym musiała kupić te rzeczy prędzej czy później więc warto emotka

a są jeszcze wyprzedaże ciuszków? Przed świętami narobiłam zakupów za bony:) jakby były jeszcze to chętnie się wybiorę:) a co ciekawego jest w gazetce bo nie przeglądałam a teraz piszę prace do szkoły i nie chce się odrywać:)

tak w hiper są wyprzedaże ciuszków, i są chusteczki nawilżane pampers zielone 6-pak za 26zł, herbatki hippa po 8,69zł, kaszki Bobovita 2 za 9,99zł, albo u mnie były też 3 za 13,99zł (ale nie w gazetce te 3), słoiczki deserki bobovita i gerber wychodzą po 1,84zł/szt, pampersy są zielone i pomarańczowe i jeszcze kilka innych rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965403 Napisano: 20.01.2012 11:04:40 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

melissa napisał(a):

bip napisał(a):

ja miałem w sumie 4 smsy, wysłałem po 2 na jeden adres i z każdego po jednym odrzucili emotka juz widze jak do tej weryfikacji ma się jakość hasła!

U mnie to samo - odrzucili powtarzające się nazwiska i adresy emotka TQ jest wkurzające na maxa emotka

mam bony na powtarzające się adresy i nazwiska więc to chyba nie to. emotka

ja też mam na męża i na siebie i oba trafione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965305 Napisano: 20.01.2012 10:19:13 w Konkursowiczki w ciąży
a tak w ogóle w Tesco są teraz w gazetce fajne promocje dla dzieciaczków, ja wczoraj byłam na zakupach i dużo pieniędzy wydałam, ale i tak bym musiała kupić te rzeczy prędzej czy później więc warto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965257 Napisano: 20.01.2012 10:04:23 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

http://www.joemon...cka_w_lozku_rodzicow

emotka

emotka
ehh u nas przy Emi tak bywało:) Liwka jak do tej opry dzielnie spi u siebie w łóżeczku:)

umarłam emotka

śmiejecie się a my już niektóe z tych pozycji przerabialiśmy
emotka dlatego koniec ze spaniem w łóżku, małego staramy się kłaść do łóżeczka i o dziwo nasz mądrala potrafi niekiedy sam zasnąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965226 Napisano: 20.01.2012 09:50:51 w Kaufland konkursy
jupi mam 2 emeile emotka emotka emotka
też skuteczność 100% emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4965223 Napisano: 20.01.2012 09:49:50 w Kaufland konkursy
minute temu dostałam emeil z kauflanda emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4964030 Napisano: 19.01.2012 03:45:11 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

no udało się zapisać na usg bioderek za tydzień akurat jak mały skończy 3 miesiące emotka

my jutro jedziemy na usg bioderek, bo niby do 3 miesicy sie robi.

my byliśmy jak mały miał 7 tyg i doktor powiedział że wszystko ok i mamy przyjść jak skończy 3 miesiące (a jedna pani mówiła co była z synkiem koło nas- jej synek był starszy,że przyszła kilka dni zanim skończył 3 miesiące i nie przyjął jej bo trzeba przyjść jak dziecko skończy 3 miesiące). Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4963954 Napisano: 19.01.2012 03:18:31 w Konkursowiczki w ciąży
no udało się zapisać na usg bioderek za tydzień akurat jak mały skończy 3 miesiące emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4963683 Napisano: 19.01.2012 01:00:38 w Konkursowiczki w ciąży
koper napisał(a):

benasia napisał(a):

ale masakra - zlikwidowali poradnie preluksacyjne tam gdzie byłam z malym na usg i w okolicy tez już nie ma choć były, a mały miał iść na usg bioderek jak skończy 3 miesiące do kontroli, babka kazała zadzwonić do NFZ zapytac gdzie w okolicy jest taka poradnia (podobno ok 50km stąd) ale nikt w oddziale nie odbiera... emotka

wejdź na stronę oddziału nfz z Twojego województwa. Może będzie tam wyszuwikarka świadczeniodawców wyłonionych w konkursie na 2012 rok?
Ja mieszkam w woj podlaskim i u mnie w dziale dla pacjenta jest

http://83.12.126..../2012/index_2008.php

a u mnie własnie nie ma ani w dolnośląskim ani w wielkopolskim...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4963642 Napisano: 19.01.2012 12:44:31 w Konkursowiczki w ciąży
ale masakra - zlikwidowali poradnie preluksacyjne tam gdzie byłam z malym na usg i w okolicy tez już nie ma choć były, a mały miał iść na usg bioderek jak skończy 3 miesiące do kontroli, babka kazała zadzwonić do NFZ zapytac gdzie w okolicy jest taka poradnia (podobno ok 50km stąd) ale nikt w oddziale nie odbiera... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4963514 Napisano: 19.01.2012 11:56:09 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Dianek zasdroszcze ze nurofenem potrafilas to uajrzmic emotka Ja garsciami jadlam Ketonal Forte a pozniej ten Duo bo nie bylam w stanie zajac sie dzieckiem.
Emanuela to polozna robila Ci masaz szyjki czy co? Jak to rozwarcie na sile wyglada ?Pytam z ciekawosci. Moze po prostu zrobila to nieudolnie.

u mnie też tylko ketonal daje radę i to ten mocniejszy, bo czuje się strasznie gdy mam miesiączkę - słabo mi się robi, na mdlenie zbiera i brzuch boli jakby miało rozerwac, masakra
emotka mam nadzieeję że teraz po 1 dziecku będzie już lepiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4962378 Napisano: 18.01.2012 07:44:52 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

po sn mam tyłomacicze czy jak to się pisze - kto ma ten wie co to za radość podczas miesiączki - a sposób wyleczenia to operacja emotka

Chyba tyłozgiecie macicy - z tym ze pierwsze slysze by byl to skutek porodu SN.Sama mam te wade budowy, podczas @ umieralam, mdlalam, wymiotowalam, raz poronilam tez byc moze przez to wlasnie ale dzieki lekarzowi @ teraz to sielanka wiec nie ma tak zle jak piszesz.

ja też mam tyłozgięcie macicy i bardzo mnie bolało podczas miesiączek, a czy po cc będzie lepiej to nie wiem bo jeszcze nie miałam miesiaczki... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4955629 Napisano: 15.01.2012 05:08:08 w Konkursowiczki w ciąży
grazia1981 napisał(a):

katrin22-ile te femibion teraz kosztują? Ja je zażywałam w pierwszej ciąży,ale wtedy nazywały się feminatal,

ja kupowałam w promocji w aptece po 50zł a wiem że kosztują nawet 70zł w zależności od apteki, co do tej aukcji to jeśli cena będzie niewygórowana to warto. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4955227 Napisano: 15.01.2012 02:18:25 w Konkursowiczki w ciąży
a tak z innej beczki - Mikołaj wczoraj miał chrzciny: był grzeczniutki w kościele, impreza super wyszła, goście i my zadowoleni, także było super emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4955221 Napisano: 15.01.2012 02:16:25 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

tinagoni napisał(a):

jaki suplement diety zażywacie od początku ciąży? Czy prenatal classic jest wystarczający? emotka

Ja brałam Femibon Natal 1, potem 2, drogi, ale anemii, czy jakiś niedoborów nigdy nie miałam. Polecam

ja też brałam Femibion emotka

a tak czytam wasze wypowiedzi o tych zwierzetach i domach...
ja mieszkam na wsi. Mam ogródek - w tym roku po raz pierwszy mieliśmy własne grządki ()wcześniej rodzicow) i miałam własną marchewkę, pomidory, brukselkę, brokuły... ale ile się trzeba się napracować by urosło ładne, a jak się chce zdrowe to nie można pryskać a jak przyjdzie choroba to przechlapane... i podlewać trzeba obficie wodą zwłaszcza że było sucha w zeszłym roku... także nie do końca jest tak że się tylko posadzi, urośnie i się je. Trzeba też dużo pracy włożyć - ja w ciąży i plewiłam nawet jak był upał.
czy w tym roku będę miała własny ogródek to zobaczymy -wiadomo dla małego na papki byłoby idealne...
Co do innych specjałów - to kury też mama ma (mieszkamy razem) - ale kur nie lubie i nie planuję trzymać ich w nowym domu jak się wybudujemy (no może 2-3 kury bo jajek dużo nie jemy). Za to króliki to są pycha - i właśnie je hodujemy i mamy zamiar hodować w nowym domu emotka
ps. jak byłam mała to rodzice mieli też konie i krowy - zamiłowanie do koni pozostało mi do dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0