Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka a jakie mleczko dajesz do kaszek?
i jak długo dawac jedoskładnikowe jedzonko typu jabłuszko, marchewka, chyb tez mozna gruszki, śliwki itp. tzn ile trzeba poczekac by dawac kilka składników na raz? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A sprawdzałam wczoraj na słoiczkach to pisało na gerberkach bez konserwantów i barwmików i bez cukru - teraz gdy wczesna wiosna będzie to trudno o normalne i zdrowe a poza tym nawet gdyby chciało się dać wszystko naturalne to ciężko byłoby dostać tak różne smaki...
ja tam marchewkę sobie zasadzę czy coś podobnego ale opórcz naturalnych z ogódka które potem będzie dostawał zmiksowane teraz dam mu trochę słoiczków zresztą potem gdy będzie większy to też czas będzie na robienie papek Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak w hiper są wyprzedaże ciuszków, i są chusteczki nawilżane pampers zielone 6-pak za 26zł, herbatki hippa po 8,69zł, kaszki Bobovita 2 za 9,99zł, albo u mnie były też 3 za 13,99zł (ale nie w gazetce te 3), słoiczki deserki bobovita i gerber wychodzą po 1,84zł/szt, pampersy są zielone i pomarańczowe i jeszcze kilka innych rzeczy Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam na męża i na siebie i oba trafione Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śmiejecie się a my już niektóe z tych pozycji przerabialiśmy
dlatego koniec ze spaniem w łóżku, małego staramy się kłaść do łóżeczka i o dziwo nasz mądrala potrafi niekiedy sam zasnąć Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też skuteczność 100% Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my byliśmy jak mały miał 7 tyg i doktor powiedział że wszystko ok i mamy przyjść jak skończy 3 miesiące (a jedna pani mówiła co była z synkiem koło nas- jej synek był starszy,że przyszła kilka dni zanim skończył 3 miesiące i nie przyjął jej bo trzeba przyjść jak dziecko skończy 3 miesiące). Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie własnie nie ma ani w dolnośląskim ani w wielkopolskim...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też tylko ketonal daje radę i to ten mocniejszy, bo czuje się strasznie gdy mam miesiączkę - słabo mi się robi, na mdlenie zbiera i brzuch boli jakby miało rozerwac, masakra
mam nadzieeję że teraz po 1 dziecku będzie już lepiej. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam tyłozgięcie macicy i bardzo mnie bolało podczas miesiączek, a czy po cc będzie lepiej to nie wiem bo jeszcze nie miałam miesiaczki... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kupowałam w promocji w aptece po 50zł a wiem że kosztują nawet 70zł w zależności od apteki, co do tej aukcji to jeśli cena będzie niewygórowana to warto. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też brałam Femibion
a tak czytam wasze wypowiedzi o tych zwierzetach i domach...
ja mieszkam na wsi. Mam ogródek - w tym roku po raz pierwszy mieliśmy własne grządki ()wcześniej rodzicow) i miałam własną marchewkę, pomidory, brukselkę, brokuły... ale ile się trzeba się napracować by urosło ładne, a jak się chce zdrowe to nie można pryskać a jak przyjdzie choroba to przechlapane... i podlewać trzeba obficie wodą zwłaszcza że było sucha w zeszłym roku... także nie do końca jest tak że się tylko posadzi, urośnie i się je. Trzeba też dużo pracy włożyć - ja w ciąży i plewiłam nawet jak był upał.
czy w tym roku będę miała własny ogródek to zobaczymy -wiadomo dla małego na papki byłoby idealne...
Co do innych specjałów - to kury też mama ma (mieszkamy razem) - ale kur nie lubie i nie planuję trzymać ich w nowym domu jak się wybudujemy (no może 2-3 kury bo jajek dużo nie jemy). Za to króliki to są pycha - i właśnie je hodujemy i mamy zamiar hodować w nowym domu
ps. jak byłam mała to rodzice mieli też konie i krowy - zamiłowanie do koni pozostało mi do dziś Wyświetl w wątku >>