Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek ale chyba kanapek nie musiał mieć pod ręką w tej ważnej chwili gdy majstrowaliście Bernarda Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie rozumiem że gdyby lekarz zalecił to tak, ale samemu bym się bała...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A moja koleżanka mówiła mi wczoraj że przy swoim pierwszym dziecku dawała mu rzadkie kaszki jak skończył 3 miesiące... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to straszne
u nas chociaż resztek dzieciom nie dawali tylko nowe... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia masz racje z mikrofala- nie ma co popadac w paranoje.
Agus ja podgrzewacz mam ale zanim mi podgrzeje butle z woda a ja potrzebuje szybko bo mały sie niecierpliwi, a zostawiac butelki by sie wciaz grzała kilka godz miedzy karmieniem uwazam ze jest gorsze niz kilka sekund podgrzania wody w mikrofali. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też gotuję wodę Primaverę ale nie 5 minut bo związki się wygotowują i potem pływają na wierzchu.
Staram się tylko zagotować ale czasami gotuję po 5 minut ale czasu nie liczę, potem podgrzewam. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak dodam że jak byliśmy w szpitalu dziecięcym z Mikusiem to też pielęgniarki podgrzewały w mikrofali jedzenie i wodę na mleko dla dzieci, w szpitalu gdzie Mikuś sie urodził też widziałam... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym tak jak jedzenie jest szkodliwe tak wiele innych rzeczy i jakoś żyjemy.
Po prostu nie da się uniknąć niektórych rzeczy - ja wolę mieć oko na mojego szkraba gdy śpi a mnie nie ma w pobliżu, zwłaszcza że w nowym domu będą sypialnie na pietrze.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...0zl-i2063784986.html
a co do tych fal to one nie działają tak jak komórki które są bardziej szkodliwe, a poza tym rodzice by tego nie kupowali gdyby szkodzilo dzieciom. kamery poza tym nie montuje się koło dziecka tylko dalej tak by było dziecko widać może być na łóżeczku, na ścianie, suficie itp tak czytałam. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dużo waży ale nie jest grubasek bo jest długi
a mam takie pytanie chcę kupić elektroniczną nianię video - czy możecie coś polecić, macie jakiś opinie czy któraś z was miała jakąś? czekam na wasze podpowiedzi Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my też co drugi dzień kąpiemy w balneum, a potem karmienie przy malej lampce i potem lulu.
Czasami Mikołaj od razu uśnie w łóżeczku, a czasem gdy jest bardzo zmęczony lub ma kolkę to trzeba go utulac...
Teraz Mikołajowi dajemy na noc 150mlwody plus mleczko czyli razem ok 180ml zazwyczaj nie wypija wszystkiego i wtedy budzi się raz w nocy a potem nad ranem -potrafi ok 6 godzin nie jeść, w dzień dostaje ok 140ml mleka ale co 3-4 godziny.
Mam zamiar za miesiąc wprawadzić deserki owocowe i kaszkę na mleku.
Tylko czy są jakieś konkretne reguły jak wprowadzać?
Wiem że trzeba dać dziecku po troszku ale chodzi mi o smaki jak to robic itp. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj jak podrośnie to mamusia mu ugotuje i zmiksuje blenderem na pierwszą papkę Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dokładnie takie izolowanie jest bez sensu a przede wszystkim niemożliwe bo na każdym kroku w współczesnym świecie jest chemia, jak nie w jedzeniu to innych rzeczach, nawet w powietrzu...
trzeba by mieszkać ja jakiejś nie zamieszkanej wyspie z dala od cywilizacji i byłoby 100% natury Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane