Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja codziennie nie mogę się nadziwić jak Mikołaj rośnie - nawet dziś tak patrze przy karmieniu jak miałam go na ręce na kolanach tak półsiedząco-leżąco - to z jednej i z drugiej strony wystaje taki jest długi
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin faktycznie duży chłopczyk
podobny do ciebie czy męża?
mój wydaje mi się że do męża Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no pewnie że najważniejsze
dużo przeszliśmy ale jesteśmy szczęśliwi że mamy takiego naszego okruszka którego kochamy najbardziej na całym świecie
aż się rozczulam gdy tak patrzę na niego Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tam nóżek grubych nie ma -takie wyszły na zdj
gdybyście widzieli jego 3 miesiące starszej kuzynki nózki to dopiero - same szyneczki i fałdki Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajne te nasze chłopaki Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
wszystkie te maluszki są takie śliczne
a chyba Mikulek przoduje w wielkości w swoim wieku chociaż urodził się przed terminem Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to zanim pojawią się dziewuszki to jeszcze Mikulek po kąpieli
http://www.fotosi...c463dca7104ff8a.html Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...794b36a06c3349d.html Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie byłoby pooglądać maluszki w końcu w tym samym wieku są Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Mikołaj też ma śliczne niebieskie oczka, ale nie wiem jak mam wstawić foto Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śliczniutki Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli najpierw ryżowa na mleczku modyfikowanym, a kiedy ta mleczno-ryżowa na wodzie?
co do smaku to chyba obojętny byleby od 4 miesiąca prawda?
a jeszcze co do kaszek to najpierw tak myślałam łyżeczkę do mleka i potem stopniowo więcej, tak piszę o tym bo musze się dowiedzieć wszystkiego dokładnie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taką kaszkę chyba można np dać malutką łyżeczkę do mleczka aby małego uczyć gdy będzie miał 4 miesiące czy musi być najpierw zwykły kleik do mleczka? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o ile wiem mleko nie może mieć 50stopni tylko 40.
więc normalnie mleko a wtedy kaszki troszkę i ona się zagęszcza po wymieszaniu - przynajmniej moja siostrzenica tak dostawała.
a mleka z proszku dla niemowląt nie można gotować
a tak w ogóle to dziś zauważyłam u Mikusia taką troszeczkę ciemieniuchę - od razu oliwka po południu a po wieczornej kąpieli wyczesywanie - masakra wcześniej mały nic nie miał zwłaszcza że w Balneum go kąpię... na szczęście to była bardzo mała i drobna ciemieniucha. ciekawe jak jutro czy znów go trzeba oliwkować? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś Mikołaj kończy 3 miesiące Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tym w smoczku mierzę temperature. lejącego kataru nie ma, temp. też nie, czasem kichnie ale chyba jak mu zimno lub poczuje jakiś zapach....
więc generalnie mam się nie martwić?
czyścić nosa to on nie lubi. czasem mam wrażenie że psiknę a to w środku gdzieś znika i nic nie chce się wyciągnąć nawet ta woda... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jak często w razie czego trzeba to robić?
a i czy temperatura 35,8 jest dobra?
trochę panikuję bo teraz dzieci znajomych chorują -co prawda jak są chore to nie idziemy do nich ale ja mam jakiś katar nie wiadomego pochodzenia już chyba z 2 miesiące... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak się leczy katar u niemowlaka? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo ja mam katar już długo -prawdopodobnie alergiczny ale nie jestem do końca pewna, a boje się czy mój mały nie załapie tzn nic mu nie cieknie z nosa i jak wyciągałm to tylko 1 koza była i jedno przeźroczyste w drugiej dziurce...
a temperaturę to mierzyłam to miał 35,8 stopnia. Wyświetl w wątku >>