Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mieliśmy pierwsze szczepienie podstawowe w grudniu, potem na pneumokoki w styczniu a teraz w lutym jedno i drugie na raz.
no my jak mieliśmy chrzciny to akurat tylko Mikołajek był chrzczony.
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my grusia też mielismy chrzciny po mszy 14 stycznia
a tydzień potem ja byłam chrzestną u Mikołaja kuzynki Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepiej chyba lekarz ci powie.
a u nas katar meczy... jak długo jeszcze... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie że tak tanio, ja płaciłam 250zł Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do porodu w szpitalu dawali swoje koszule tam gdzie rodziłam, dopiero na drugi dzień po porodzie swoje się zakładalo... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tydzień po tym jak odstawiłam tabletki mały się urodził - też cc, ale cały i zdrowy.
nie masz co się martwić na zapas - pamiętaj lekarz wie co robi i napewno wszystko będzie ok z twoją dzidzią.
a co do kota - to ja miałam kota domowo/dworowego tzn chodził i po dworze i po korytarzu i kuchni. po pokojach nie chodził ze względu na to że byłam w ciązy. ale ok 34 tyg ciązy maż na moje poleceniu przywiózł mi drugiego malutkiego kociaka śliczniusiego puchatego i mały był w pokoju i nic mi się nie stało - oczywiście odrobaczony został natychmiast i zabezpieczony na pasożyty. a spał gdzie indziej chyba najpierw w łazience
ale pamiętam że nawet jak musiałam leżeć a on świeżo przywieziony miałczał to leżał na kocu na moim łóżku. ale badania na tokso oczywiście robiłam na początku ciąży ze względu na to że ciągle miałam kontakt z zwierzetami, i było ok Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nam powiedział że wszytko idealnie i już z Mikołajem nie mamy jeździć.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też albo jedzie do pracy o 7 i wraca ok 17-18 albo jedzie o 8 i wraca po 18... więc w sumie na początku tez mi nie było łatwo, ale teraz jest lepiej. wiem np że mały spi do ok 9, potem pobudka zabawa w międyczasie jedzenie a potem przed 11 spanko ok 2 godziny, to jest stały rytm dalej jest różnie jak mu się chce
najgorzej wieczorem gdyby rytm mu się poprzestawiał np gdzie by z nami pojechał na zakupy wieczorem czy rano i by nie było spania tego przed 11, to wieczorem jest problem z uśpieniem go. Ale generalnie jestem pod wrażeniem jak urósł i jaki mądry jest.
i nawet kolki chyba już przeszły
byle teraz pozbyć się kataru... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napewno dasz radę, mi tez w dzień gdy męża nie ma trudno znaleźć chwilkę ale gdy mały śpi to korzystam, no i oczywiście gdy jest mąż Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja najpierw dostawałam luteinę i żelazo, a po tygodniu jednak musiałam zacząć brać dodatkowo fenoterol i izoptin czy jakoś tak, bo oprócz rozwarcia brzuch mi twardniał i bolał i jakby skurcze miałam. brałam leki do 36 tyg, potem tydzień pochodziłam i urodził się zdrowy i śliczny Mikołajek
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn coś Antosiowi dolega? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
także trzymaj się i odpoczywaj Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale katarek jest u Mikołajka... Psikam mu wodą morską tak co 3-4 godziny i wyciągam, a potem smaruję maść majerankową... byle szybko mu przesło bo się męczy biedactwo no i kicha i w ogóle nie cierpi wyciągania z noska - aż mi go szkoda... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a od 5 mies. soczki i zupka warzywna, kaszki i desery owocowe niby potem... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wieczorem jedziemy do sklepu przymierzac fotelik dla małego a potem na usg bioderek. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też się martwię głupotami często bez sensu i mąż sprowadza mnie na ziemię bo tak naprawdę nie ma się czym martwić to co wymyślam, ale wolę się upewnić zawsze na zapas Wyświetl w wątku >>