Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a rozmiar będzie dobry na 7kg? bo jej chłopiec to chyba 5 kg ma...
no i mio chodzi wiesz o takie dobre co by były żeby bez sensu pieniedzy nie wydawać - musza być chłonne i żebym wiedziała czy często zmieniać czy nie , czy prać to od razu czy nie itp. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przy każdej kąpieli że tak powiem odciągam go - a kąpiemy codziennie w balneum.
mój mały też podwoił wagę w 3 miesiące-urodzeniowa 3570 a kilka dni temu 7kg Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli co bym musiała mieć żeby było dobre i na próbę nie dużo -chodzi mi o to że powiedzmy bym używała i pampków i tego np na noc - choć nie wiem czy w nocy trzeba wtedy to zmieniac czy nie? dodam ze pampersa zmieniam gdy się budzi czyli co 3-4 godz, i 6 godz po pierwszym spaniu.
i mały ma 7kg.
u nas to chyba papierek by musiał być ciągle bo teraz mały raz robi w nocy a raz w dzień... różnie... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a poza tym jak prać siuśki z jego ubrankami i to w 40 stopniach?
i jak to miałoby wyglądać poza domem?
i jeszcze mam pytanie bo rozumiem że są jakieś kieszonki co wkład się wymienia - ale jak dziecko sika to to z wierzchu ta nie wymienna część też jest mokra więc co wtedy to tez się zmienia od razu?
i co ile się zmienia pieluszkę taką z siku?
pytam bo może i ja spróbuję Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba poczekam jeszcze aż maly podrośnie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po prostu każdy ma inna skórę a pupka Mikusia zdrowa i piękna
Mikołaj nosi 4 już dlugi czas a znajdą się zawsze w promocji
cHOÆ nie zaprzeczam że być może kiedyś spróbuję gdy będzie więcej czasu no i kasy bo podejrzewam że kilka ich na raz trzeba kupic.
na razie wy testujcie i dajcie znać jak wam idzie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my tez wrocilismy o 13,30 z spaceru
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ciekawe czy o dodatkowych informowali tez
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też to zamówiłam na początku stycznia Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas jest -5,5 podobno i idziemy na 15 minut Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się zastanawiam czy dziś iśc bo od kilku dni nie byliśmy. słońce pięknie świeci a Mikuś ma jeszcze katarek ale podobno lepiej się oddycha... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak to że 27.01 się synek urodził a 30.01 juz w domu po cc? ja to 5 dni musiałam być po cc... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo ciamkają jedzenie dla dziecka - okropne i to dopiero są bakterie...
a ja mam inne pytanie czy wasze dzieciaczki ładnie zasypiają na noc? Mikolaj ma często problem by usnać na noc (chodzi mi o pierwsze zaśnięcie bo potem w nocy jak się obudzi to ładnie sam usypia). nie wiem czy coś źle robię?
najpierw kąpiel, potem ubranko piżamka i potem jedzonko, odbicie i lulu. Ale lulu to nie tak łatwo- krzyki i nerw u Mikusia a my go lulamy, nosimy, lub teraz ostatnio w wózku wozimy. Potem jak zaśnie to ładnie śpi ok 6 godzin.
macie jakiś sposób na to pierwsze zasypianie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mały ma na imie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie myje bo po co skoro zebow nie ma jeszcze
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przejdzie jej, Mikołaja kuzynka dużo ulewala aż dostawała zagęstnik a teraz ma 6 miesięcy i już rzadko kiedy uleje.... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewentualnie może troszeczkę ulać gdyby w trakcie odbijania dostał czkawkę jeśli byłoby mu zimno i przy pierwszym czknięciu poleci troszeczkę. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale dziś meżu mi przywiezie.
Trzymajcie się - mi też dermatolog powiedziała wtedy co ma wypaść to wypadnie.
a taką bujną czuprynę miałam przed ciążą i w ciąży, a po sylwestrze zaczęły wypadać... Wyświetl w wątku >>