Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4989198 Napisano: 02.02.2012 08:15:54 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Coś wymyślicie, gin coś poradzi emotka

Mam nadzieję emotka W sumie ten czas tak leci. Jeszcze nie dawno lato było, a już niedługo kolejne emotka Wakacje nad morzem już zarezerwowaliśmy emotka Mężu od tego semestru na uczelni pracę dostał emotka Jest faajnie. Mam nadzieję, że na dniach bobo do nas wyjdzie i nie będzie płaczkiem.

To fajnie ten rok Wam się rozpoczął i zapowiada emotka

Bozia nie dała nam na razie zginąć, a tyle było ku temu okazji, problemów finansowych itp. Czasem tak kiepsko że na rachunki ledwie było. Więc oby tak dalej. Hihi teraz na wakacje odkładać trzeba, mam nadzieję, że przy dzidzi odkładanie nie będzie takie trudne.

u nas też był dobry rok, zaczęliśmy dom budować (do stropu jest wybudowany a reszta w tym roku), urodził nam się śliczny synek, co prawda wakacji nie mieliśmy jako takich ale w tym roku mamy zamiar w trójkę wyjechać na morze emotka
no i dokończyć domek dla nas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4988858 Napisano: 01.02.2012 09:05:27 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Dziewczyny, a ja mam pytanie, jak jest z powrotem do tych spraw po porodzie? Co strona w necie to piszą co innego. Jak to jest?

tzn? trzeba 6 tyg odczekać a potem można już ćwiczyć
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4988786 Napisano: 01.02.2012 08:35:23 w Konkursowiczki w ciąży
my tak kiedyś robilismy jak wy katrin ale i on się męczył i my, teraz ok 18 je, potem zabawa dłuuuugo i ok 20 kąpiel a potem jedzenie i spać - i maly sam usypia w łóżeczku bo jest zmęczony, odświeżony i nakarmiony emotka i tak śpi wtedy 6 godzin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4988739 Napisano: 01.02.2012 08:19:44 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

a u nas nowa praktyka zasypiania i od 2 dni maly sam usypia w łóżeczki więc oby i dzis zadziałało emotka emotka

My tą metodę w nocy stosujemy po karmieniu, a teraz nie ma szans, tyle się nagada, że ktoś go bierze i kołysze emotka

w nocy to normalka od początku że się położy go do łóżeczka i zaśnie ale najgorsze bylo pierwsze zasypianie, teraz zmieniona metoda pierwszego usypiania i nie trzeba kolysać, nosić ani nic, kładziemy, ciemno w miarę jest i zasypia sam w łóżeczku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4988712 Napisano: 01.02.2012 08:10:23 w Konkursowiczki w ciąży
a u nas nowa praktyka zasypiania i od 2 dni maly sam usypia w łóżeczki więc oby i dzis zadziałało emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4988692 Napisano: 01.02.2012 08:02:31 w Konkursowiczki w ciąży
agulecece napisał(a):

tinagoni napisał(a):

W którym tygodniu widać bobaska na usg? byłam w 5 według badań z krwi,ale jeszcze go nie było na usg? Kiedy powinno się robić pierwsze usg, żeby mieć pewność, że ma sie baby na 100%? emotka

ja bylam w 6 i bylo widac pecherzyk

u mnie tez w 6 tyg widziałam pęcherzyk, a teraz mój 3-miesięczny bobasek właśnie zasypia w łóżeczku
0 0

benasia

#4988424 Napisano: 01.02.2012 05:41:29 w Zakupy na konkursy - usługi
a ja w Tesco Hiper emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4988251 Napisano: 01.02.2012 04:01:44 w Paragony
zrobię zakupy na konkursy:
-ABC (postanowienia noworoczne)
-Kaufland ( Piłkarski Wedel)
-Intermarche (bilety od Wedla, Ruszaj na narty z Vanish)
-Tesco (Dove, Adidas, Wella, Walentyki)
Informacje na pw emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4988243 Napisano: 01.02.2012 03:56:11 w Zakupy na konkursy - usługi
zrobię zakupy na konkursy:
-ABC (postanowienia noworoczne)
-Kaufland ( Piłkarski Wedel)
-Intermarche (bilety od Wedla, Ruszaj na narty z Vanish)
-Tesco (Dove, Adidas, Wella, Walentyki)
Informacje na pw emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4987403 Napisano: 01.02.2012 10:33:52 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

benasia napisał(a):

ja jednak przemyślę sprawę i nie rzucę się od razu na wielorazówki emotka

ja zastanawiam sie narazie nad zakupem 2-3 takich - http://allegro.pl...bra-i2076501981.html + wklady

nie wiem co tam jeszcze trzeba na poczatek...

nie bede inwestowala w caly zestaw bo czy bede z tego napewno korzystała ?

no więc własnie - ja też poczatkowo byłam zafascynowana ale potem przemyślałam i nie wiem czy będę korzystać, wole na razie się wstrzymać i jak co kupić gdy mały podrośnie bo w tej chwili i tak się nie nauczy że ma nie robić w pieluszkę bo jest po prostu za maly emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4987380 Napisano: 01.02.2012 10:25:26 w Konkursowiczki w ciąży
ja jednak przemyślę sprawę i nie rzucę się od razu na wielorazówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4987246 Napisano: 01.02.2012 09:18:57 w Konkursowiczki w ciąży
kotek11 napisał(a):

dziewczyny co do problemów męskich to ilu lekarzy tyle opinii. Jak Młody się urodził przychodziła do nas rewelacyjna położna i kazała w kąpieli co kilka dni delikatnie mu ściągać skórkę. Miało to wyrobić w nas nawyk kontroli tych miejsc - po pierwsze żeby Młody się nie zatarł tam, po drugie aby zauważyć właśnie zawczasu problem ze ściąganiem. Pani doktor natomiast była przeciwna takim praktykom - jako że więcej zaufania miałam do położnej robiłam jak Ona kazała. Dwa lata później szwagierka z 7-letnim synem poszli do szpitala na zabieg - odkryli stulejkę. I co im Pan doktor powiedział, że takie profilaktyczne odciąganie skórki raz czy 2 razy w tygodni dziecku nie zaszkodzi. Ważne tylko aby robić to w trakcie kąpieli na mokro i nic na siłę emotka

my robimy to co kąpiel czy prawie codziennie -delikatnie, ale cały u nas się nie odkrywa jeszcze... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4986685 Napisano: 31.01.2012 08:11:21 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

czy dostaliscie wszystkie bony z kauflandu? u mnie dzis 1 z 2 emotka może jutro dojdzie? miał ktoś tak? emotka

Ja wygrałam jeden i jeszcze go niet...

ja też żadnego nie dostałam emotka

ja powinnam 2 dostac a na razie żaden nie przyszedł Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4986623 Napisano: 31.01.2012 07:47:30 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Benasia ja przeczytałam RACZKI i pomyślałam, czy te co żyją w wodzie czy te z Wawela emotka

oj to chyba przez moją literówkę bo jak szybko bo mały wzywa piszę lub mam małego to nie biorę pod uwagę ą, ę, ś itp. ale fajne skojarzenie miałas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4986532 Napisano: 31.01.2012 07:07:49 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

agulecece napisał(a):

byłam wczoraj z Jasiulkiem do szczepienia,i biedaczek dzis miał stan podgorączkowy,byłam w szoku wazy juz 6500 a jak sie urodził wazył 3200 w trzy miesiace podwoił wage na samym cycu,mam pytanie jak pielegnujecie siusiaka?

tez licze na tożemoja podwoi w 3 miesiącu:)
Urodzila się to miala 3 kg, w zeszłym tygodniu 5 i troszeczkę więc przez miesiąc może dobije ten kilogramik emotka
Moja mała właśnie zżera kocyk:/

a moj zżera systematycznie raczki
0 0

benasia

#4986309 Napisano: 31.01.2012 04:57:45 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

benasia napisał(a):

dianek napisał(a):

benasia napisał(a):

a rozmiar będzie dobry na 7kg? bo jej chłopiec to chyba 5 kg ma...
no i mio chodzi wiesz o takie dobre co by były żeby bez sensu pieniedzy nie wydawać - musza być chłonne i żebym wiedziała czy często zmieniać czy nie , czy prać to od razu czy nie itp.

będą dobre i na 7kg i na 16 kg również emotka a co ile zmieniać jest napisane pod konkretnymi linkami, a gdyby coś Ci się spodobało to pytaj o konkretną wersję to jeszcze wytłumaczę co i jak emotka

i wracam do prasowania... ta kupa ciuchów w ogóle się nie zmniejsza emotka

ale tam napisałaś co musi być? tzn żebym wiedziała że np do tych kupić to a do tych to emotka
a te AIO to jakie są? one są najlepsze?

wszystko napisałam emotka
AIO to All in One - dobre na noc i na spacery, dzieciak sika, sika, sika, jak cała mokra to wrzucasz do pralki i już
Ubiera się to i rozbiera jak pampersa, tylko nie wrzucasz do kosza, tylko do pralki

dwie wersje AiO też są w wiadomości do agasiam

ide, bede za jakiś czas jak coś emotka

czyli z jednej stony są dobre AIO a z drugiej chyba bym chciała coś co tylko środek będę wymieniac bo nie moge kupic iles na raz tych całych na zmianę.... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4986308 Napisano: 31.01.2012 04:56:16 w Konkursowiczki w ciąży
ja jak pytałam położną to powieziałą żeby tylko troszkę zsuwać, a i teściowa pięlegniarka mówiła że troszkę nie na siłe, tyle ile się da... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4986295 Napisano: 31.01.2012 04:50:04 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

benasia napisał(a):

a rozmiar będzie dobry na 7kg? bo jej chłopiec to chyba 5 kg ma...
no i mio chodzi wiesz o takie dobre co by były żeby bez sensu pieniedzy nie wydawać - musza być chłonne i żebym wiedziała czy często zmieniać czy nie , czy prać to od razu czy nie itp.

będą dobre i na 7kg i na 16 kg również emotka a co ile zmieniać jest napisane pod konkretnymi linkami, a gdyby coś Ci się spodobało to pytaj o konkretną wersję to jeszcze wytłumaczę co i jak emotka

i wracam do prasowania... ta kupa ciuchów w ogóle się nie zmniejsza emotka

ale tam napisałaś co musi być? tzn żebym wiedziała że np do tych kupić to a do tych to emotka
a te AIO to jakie są? one są najlepsze? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4986293 Napisano: 31.01.2012 04:49:03 w Konkursowiczki w ciąży
agulecece napisał(a):

ja też kąpie malego codziennie w olejku do kapieli z linomaga,jest rewelacyjny a napletek rowniez probuje odciagac i nic mu sie nie wysunie,zaczynam sie martwic

ale jak ma się wysunac? tak jak dorosłemu mężczyźnie? ja mojemu małemu nie odciągam tak napletka bo się boję że będzie boleć... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4986286 Napisano: 31.01.2012 04:45:08 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

agulecece napisał(a):

byłam wczoraj z Jasiulkiem do szczepienia,i biedaczek dzis miał stan podgorączkowy,byłam w szoku wazy juz 6500 a jak sie urodził wazył 3200 w trzy miesiace podwoił wage na samym cycu,mam pytanie jak pielegnujecie siusiaka?

trzeba delikatnie zsunać napletek i woda z rumianeczkiem przemywac. nawet nie wiedzialam ile tam moze sie gromadzic.

czy ty całkiem zsuwasz? ja tylko troszkę bo nic na siłe, nie chcę mu zrobić krzywdy... nie widze żeby tam coś było... Wyświetl w wątku >>
0 0