Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas też był dobry rok, zaczęliśmy dom budować (do stropu jest wybudowany a reszta w tym roku), urodził nam się śliczny synek, co prawda wakacji nie mieliśmy jako takich ale w tym roku mamy zamiar w trójkę wyjechać na morze
no i dokończyć domek dla nas Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn? trzeba 6 tyg odczekać a potem można już ćwiczyć
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w nocy to normalka od początku że się położy go do łóżeczka i zaśnie ale najgorsze bylo pierwsze zasypianie, teraz zmieniona metoda pierwszego usypiania i nie trzeba kolysać, nosić ani nic, kładziemy, ciemno w miarę jest i zasypia sam w łóżeczku Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez w 6 tyg widziałam pęcherzyk, a teraz mój 3-miesięczny bobasek właśnie zasypia w łóżeczku
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-ABC (postanowienia noworoczne)
-Kaufland ( Piłkarski Wedel)
-Intermarche (bilety od Wedla, Ruszaj na narty z Vanish)
-Tesco (Dove, Adidas, Wella, Walentyki)
Informacje na pw Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-ABC (postanowienia noworoczne)
-Kaufland ( Piłkarski Wedel)
-Intermarche (bilety od Wedla, Ruszaj na narty z Vanish)
-Tesco (Dove, Adidas, Wella, Walentyki)
Informacje na pw
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no więc własnie - ja też poczatkowo byłam zafascynowana ale potem przemyślałam i nie wiem czy będę korzystać, wole na razie się wstrzymać i jak co kupić gdy mały podrośnie bo w tej chwili i tak się nie nauczy że ma nie robić w pieluszkę bo jest po prostu za maly Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my robimy to co kąpiel czy prawie codziennie -delikatnie, ale cały u nas się nie odkrywa jeszcze... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja powinnam 2 dostac a na razie żaden nie przyszedł Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj to chyba przez moją literówkę bo jak szybko bo mały wzywa piszę lub mam małego to nie biorę pod uwagę ą, ę, ś itp. ale fajne skojarzenie miałas Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moj zżera systematycznie raczki
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli z jednej stony są dobre AIO a z drugiej chyba bym chciała coś co tylko środek będę wymieniac bo nie moge kupic iles na raz tych całych na zmianę.... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale tam napisałaś co musi być? tzn żebym wiedziała że np do tych kupić to a do tych to
a te AIO to jakie są? one są najlepsze? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jak ma się wysunac? tak jak dorosłemu mężczyźnie? ja mojemu małemu nie odciągam tak napletka bo się boję że będzie boleć... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ty całkiem zsuwasz? ja tylko troszkę bo nic na siłe, nie chcę mu zrobić krzywdy... nie widze żeby tam coś było... Wyświetl w wątku >>