Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem że bardzo miły bo już z nim rozmawiałam kiedyś ale w innej sprawie.
a powiedz tylko jaki poczatek nr?
i orientujesz się czy wszystkie dni będą dziś obdzwaniac? Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie sądze że połowa sklepu zbiera paragony bo to nierealne zwłaszcza że nie wiele ludzi kupuje te konkretne firmy na raz za 30zł - tak mi się wydaje...
to chyba blef...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to gratki
tez marze o stoliku a z jakiego dnia? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz 521 Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz konkretnych sposobów nie ma na rozpoznanie płci bo to sa tylko że tak powiem przypuszczenia i przesądy.
np ja wymiotowałam do 17 tyg, nie jadłam słodkiego, zapachy wszystkie mi przeszkadzały, nie jadłam miesa, ale wolałam jak juz mogłam jesć jakieś ostre lub kwasne...
ale mówie to tylko przesądy. mi urodził się synek i ma 3 miesiące Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do podgrzewacza powiem tak: mam ale nie używam już.
najpierw używałam ale woda w butelce musiała być ciągle w nim aby miała odpowiednią temperaturę gdy mały będzie głodny ponieważ gdybym włożyła zimną wodę to od razu i tak nie podgrzeje się a jest to problem gdy ma sie głodne dziecko które płacze strasznie że chce jeść, a więc już nie korzystam -wolę iść nalać wodę i na 30sekund do mikrofalówki i wtedy dosypać mleka.
jedzonko można też podgrzewać na specjalnym podstawku - to być może będę używać bo to będzie taka przekąska kilka łyżeczek na spróbowanie i wcześniej będzie zaplanowane kiedy dziecko dostanie, a z mlekiem niestety nie jest się stanie przewidzieć dokładnie bo czasem dziecko chce szybciej jeść a czasem później.
dodam że jak jest podgrzewacz włączony cała dobę to dużo prądu zżera.
a co do termosu - to próbowałam raz gdy nie bylo prądu w nocy-fakt długo trzyma, najpierw woda ok,a ale rano mimo że ciepła to nie mogłam jej dać dziecku bo smierdziała metalem tak jakby nasiąkła czy jak to określić. więc wole chociaż zagrzać wodę w garnku gdy nie byłoby prądu i miec pewność że będzie ok a nie ryzykować zdrowia dziecka. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wchodzą i szerokie butelki typu tomme tippe i wąskie typu dr brown.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisałam stonę lub 2 wcześmiej jak zatrzymałam pokarm. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak aga dawaj Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak ten klub, ja katrin karmiłam małego potem piersią przez cały dzień a w nocy butelką, potem zaczęłam dawać trochę w dzień, potem odciągałam gdy gdzieś musialam jechać a małego zostawić, w końcu musiałam przestać karmić - piersi zrobiły się wielkie i odciągałam po trochę tak aż nie były twarde, i tak kilka dni, oczywiście twardy biustonosz i wysoko uniesione piersi, no i odciąganie pomimo niekarmienia to podstawa żeby zapalenia nie dostać, oczywiście rzadko odciągać zresztą jak ma się uniesione cycki to pokarm tak nie nachodzi jak w miękkim staniku.
a co do próbek mleka to i tak nie mam zamiaru dawać ich Mikołajowi bo on pije Enfamil i wszystko jest więc nie chcę by miał jakieś sensacje od innego mleka... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już niestety nie, musiałam zrezygnowac dla dobra synka... wiesz kolki i inne problemy. potem już było lepiej, a teraz wyrósł i jest super.
tylko ten katarek jeszcze jest...
za to ja nie jem dużo, za to dużo musze chodzić, noszę go po każdym odbiciu, tańczymy razem codziennie -wiesz takie ćwiczenia
no i jak była pogoda to codziennie był spacer ok 4-5km.
to chyba pomaga
a mój Mikołaj nosi już ubranka 74 i rośnie ładnie -bardzo długi jest. Wszystkie inne są mu ciasne i małe.
Jakby ktoś miał z mam które mają odchowane dzieci ubranka dla chłopca na rok to chętnie zobacze
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ważyłam na koniec coś około 80 -81kg, w szpitalu ważyłam po porodzie kilka dni zanim wyszłam ok 72-73kg, a teraz waże mniej niż przed pierwszym ciążowym ważeniem i mam nadzieję że będzie coraz lepiej. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://tanie-kupo...&utm_content=593 Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myśle ze nie Wyświetl w wątku >>