Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4997577 Napisano: 06.02.2012 11:47:39 w TESCO konkursy
olunka napisał(a):

przed chwilą telefon o wygranym stoliku,przemiły pan dzwoni z komórki,sms wysłany 3.02

wiem że bardzo miły bo już z nim rozmawiałam kiedyś ale w innej sprawie.
a powiedz tylko jaki poczatek nr?
i orientujesz się czy wszystkie dni będą dziś obdzwaniac? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4997574 Napisano: 06.02.2012 11:46:27 w TESCO konkursy
oldrac napisał(a):

521x min 30zł = 15630zł

Więc albo ma sklep, gdzie może to w sporych ilościach sprzedać lub jest sprzedawcą w Tesco i połowa sklepu zbiera mu paragony jak ktoś nie weźmie.. emotka

Albo oczywiście blefuje i wygra 2 miejsce.

nie sądze że połowa sklepu zbiera paragony bo to nierealne zwłaszcza że nie wiele ludzi kupuje te konkretne firmy na raz za 30zł - tak mi się wydaje...
to chyba blef...
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4997553 Napisano: 06.02.2012 11:42:00 w Połączenia nieodebrane
olunka napisał(a):

benasia napisał(a):

ja tez teraz z zastrzezonego ale grałam na tym ttylko na gerbera

gerber dzwoni z normalnej komórki, przed chwilą telefon:)

o to gratki emotka
tez marze o stoliku emotka a z jakiego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4997543 Napisano: 06.02.2012 11:39:37 w Połączenia nieodebrane
ja tez teraz z zastrzezonego ale grałam na tym ttylko na gerbera Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4997539 Napisano: 06.02.2012 11:38:28 w TESCO konkursy
czy ktos wie z jakiego nr dzwoni gerber? bo mam nie odebrane zastrzezony a grałam z tego tel tylko na gerbera Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4997486 Napisano: 06.02.2012 11:18:38 w TESCO konkursy
jkkp napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Brawo, mamy 501 emotka Ciekawe, czy będzie ciągnąc dalej.

a może to nabijacz firmowy, taki wabik, który im się nie udał emotka

teraz 521 Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4997383 Napisano: 06.02.2012 10:32:58 w Konkursowiczki w ciąży
sandra1 napisał(a):

Witam ja mam termin na 23.06.2012 czy ma ktoś podobnie jak ja?dzis właśnie dotarła do mnie sukienka ogrodniczka ciążowa z bon prix fajna jest,jakie kremy stosujecie na rozstępy? ja ziajki mamamia i z dax cosmetics do pielęgnacji biustu ale małe są i strasznie szybko je zużywam ,macie jakieś godne polecenia?jszcze ni znam płci dzidzi a dziś miałam sen ze to chłopczyk wiecie jak mozna rozpoznac płec dzidziusia po swojemu (;? badanie mam za pare dni
pozdrawiam wszystkie Panie

wiesz konkretnych sposobów nie ma na rozpoznanie płci bo to sa tylko że tak powiem przypuszczenia i przesądy.
np ja wymiotowałam do 17 tyg, nie jadłam słodkiego, zapachy wszystkie mi przeszkadzały, nie jadłam miesa, ale wolałam jak juz mogłam jesć jakieś ostre lub kwasne...
ale mówie to tylko przesądy. mi urodził się synek i ma 3 miesiące emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4997371 Napisano: 06.02.2012 10:25:04 w TESCO konkursy
w każdym razie ma 476 sms'ów i nadal ta liczba jeszcze pomalu rośnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4996650 Napisano: 05.02.2012 08:49:21 w Konkursowiczki w ciąży
generalnie mi się pierwszy podoba choć czy te wszystkie funkcje będziesz wykorzystywać to wątpie bo raczej przy dziecku nie ma czasu na zabawe.
co do podgrzewacza powiem tak: mam ale nie używam już.
najpierw używałam ale woda w butelce musiała być ciągle w nim aby miała odpowiednią temperaturę gdy mały będzie głodny ponieważ gdybym włożyła zimną wodę to od razu i tak nie podgrzeje się a jest to problem gdy ma sie głodne dziecko które płacze strasznie że chce jeść, a więc już nie korzystam -wolę iść nalać wodę i na 30sekund do mikrofalówki i wtedy dosypać mleka.
jedzonko można też podgrzewać na specjalnym podstawku - to być może będę używać bo to będzie taka przekąska kilka łyżeczek na spróbowanie i wcześniej będzie zaplanowane kiedy dziecko dostanie, a z mlekiem niestety nie jest się stanie przewidzieć dokładnie bo czasem dziecko chce szybciej jeść a czasem później.
dodam że jak jest podgrzewacz włączony cała dobę to dużo prądu zżera.
a co do termosu - to próbowałam raz gdy nie bylo prądu w nocy-fakt długo trzyma, najpierw woda ok,a ale rano mimo że ciepła to nie mogłam jej dać dziecku bo smierdziała metalem tak jakby nasiąkła czy jak to określić. więc wole chociaż zagrzać wodę w garnku gdy nie byłoby prądu i miec pewność że będzie ok a nie ryzykować zdrowia dziecka. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4996559 Napisano: 05.02.2012 07:59:43 w Konkursowiczki w ciąży
mój tak samo mam canpola -pojemniczek i łyżeczki miał ale ja dawał 90zł na niego.
i wchodzą i szerokie butelki typu tomme tippe i wąskie typu dr brown.
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4995996 Napisano: 05.02.2012 04:30:06 w Konkursowiczki w ciąży
spin napisał(a):

moze ktoras z Was ma jakis podgrzewacz do butelek na zbyciu?

jakie znacie sprawdzone sposoby na zatrzymanie laktacji?

pisałam stonę lub 2 wcześmiej jak zatrzymałam pokarm. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4994023 Napisano: 04.02.2012 02:52:21 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Agusia Dajeeeesz!!!! emotka
http://www.youtub.../watch?v=GoHrAKC-hYk

emotka emotka emotka
tak aga dawaj emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4993644 Napisano: 04.02.2012 10:44:21 w Konkursowiczki w ciąży
mi mamy po 400gr puszki i starczają tak na 3-4 dni wiecej raczej nie bo maly pije co 3 godz w dzień max co 4 i wypija 120ml wody +proszek, a w nocy nawet czasem 150ml wypije choć rzadko. i w nocy jak dziś spał 7 godz bez jedzenia więc w nocy mniej idzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4993614 Napisano: 04.02.2012 10:30:18 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia a powiedz jak udało Ci się przestać karmić, pytam z ciekawości, bo mój Kubuś w dzień nie chce cyca i jak nie ściągnę mleka co 5h to potem mam opuchnięte, bolące piersi i nie wyobrażam sobie nagle przestać karmić, chyba piersi by mi eksplodowały. Mój Kubuś miał wczoraj może po raz 2 w życiu kolkę, tak się prężył, pomogła mu herbatka Plantex, bo po niej zaczął purkać, ale to chyba moja wina, bo na śniadanie zjadłam jakąś pastę z dorsza i chyba to mu zaszkodziło.

benasia ten klub masz na myśli ? :
https://klubmaluszka.hipp.pl/

tak ten klub, ja katrin karmiłam małego potem piersią przez cały dzień a w nocy butelką, potem zaczęłam dawać trochę w dzień, potem odciągałam gdy gdzieś musialam jechać a małego zostawić, w końcu musiałam przestać karmić - piersi zrobiły się wielkie i odciągałam po trochę tak aż nie były twarde, i tak kilka dni, oczywiście twardy biustonosz i wysoko uniesione piersi, no i odciąganie pomimo niekarmienia to podstawa żeby zapalenia nie dostać, oczywiście rzadko odciągać zresztą jak ma się uniesione cycki to pokarm tak nie nachodzi jak w miękkim staniku.

a co do próbek mleka to i tak nie mam zamiaru dawać ich Mikołajowi bo on pije Enfamil i wszystko jest więc nie chcę by miał jakieś sensacje od innego mleka... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4993549 Napisano: 04.02.2012 09:56:51 w Konkursowiczki w ciąży
a tak apropo dla mam które będą w niedługim czasie rozszerzać dietę maluszków zamówcie sobie w klubie maluszka Hippa poradnik rozszerzania diety - wczoraj mi przyszedł, i dodatkowo miałam łyżeczkę dla niemowląt i próbke mleka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4993543 Napisano: 04.02.2012 09:55:00 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

to faktycznie dużo ważysz agusia i nie chcę cię straszyć ale możesz mieć problem potem ze zgubieniem...
ja ważyłam na koniec coś około 80 -81kg, w szpitalu ważyłam po porodzie kilka dni zanim wyszłam ok 72-73kg, a teraz waże mniej niż przed pierwszym ciążowym ważeniem i mam nadzieję że będzie coraz lepiej.

To podobnie jak ja, tylko ja w szpitalu tyle nie zrzuciłam co Ty, dopiero w domu.

benasia karmisz jeszcze piersią??
Ja karmię i mam nadzieję, że to pomaga schudnąć.

ja już niestety nie, musiałam zrezygnowac dla dobra synka... wiesz kolki i inne problemy. potem już było lepiej, a teraz wyrósł i jest super.
tylko ten katarek jeszcze jest...
za to ja nie jem dużo, za to dużo musze chodzić, noszę go po każdym odbiciu, tańczymy razem codziennie -wiesz takie ćwiczenia emotka
no i jak była pogoda to codziennie był spacer ok 4-5km.
to chyba pomaga emotka

a mój Mikołaj nosi już ubranka 74 i rośnie ładnie -bardzo długi jest. Wszystkie inne są mu ciasne i małe.

Jakby ktoś miał z mam które mają odchowane dzieci ubranka dla chłopca na rok to chętnie zobacze emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4993510 Napisano: 04.02.2012 09:39:40 w Kupię...
kupię niedrogo (ale najpierw chcę zobaczyć) ubranka dla Chłopca na ok rok. pw Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4993509 Napisano: 04.02.2012 09:37:49 w Konkursowiczki w ciąży
to faktycznie dużo ważysz agusia i nie chcę cię straszyć ale możesz mieć problem potem ze zgubieniem...
ja ważyłam na koniec coś około 80 -81kg, w szpitalu ważyłam po porodzie kilka dni zanim wyszłam ok 72-73kg, a teraz waże mniej niż przed pierwszym ciążowym ważeniem i mam nadzieję że będzie coraz lepiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4992702 Napisano: 03.02.2012 07:03:16 w Konkursowiczki w ciąży
sprzedam laktator elektryczny -nówka nie używana taki jak ten:
http://tanie-kupo...&utm_content=593 Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4992670 Napisano: 03.02.2012 06:52:01 w TESCO konkursy
bartula napisał(a):

petunija1 napisał(a):

SUPER ! Wychodzi na to,że wszyscy posłali smsy WCZORAJ !
To sobie zrobiliśmy konkurencję emotka emotka

a to trzeba było wysyłać w ten sam dzień co zakup?

myśle ze nie Wyświetl w wątku >>
0 0