Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#4999889 Napisano: 07.02.2012 11:03:24 w TESCO konkursy
agawa78 napisał(a):

Myślicie że 02 i 03 już zakończyli?

nie wiadomo czy 1 osoba dzwoni, a poza tym pewnie dzwonic beda do tych co nie odebrali.
w sumie 10 czy 9 nagród na dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4999880 Napisano: 07.02.2012 11:01:18 w TESCO konkursy
czy ktos juz wygrał z 4 bo nie wiem czy czekac? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4999845 Napisano: 07.02.2012 10:51:53 w TESCO konkursy
kto grał w dove 04.02? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4999841 Napisano: 07.02.2012 10:51:05 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

wyniki z gerber są wczorajsze.

jak zwykle pudło... oświeci mnie ktoś jak spróbować wygrać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4999789 Napisano: 07.02.2012 10:31:53 w TESCO konkursy
ja grałam w sobotę emotka
jak ktoś będzie wiedział że z soboty dzwonią dajcie znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4999662 Napisano: 07.02.2012 09:45:55 w Zakupy na konkursy - usługi
benasia napisał(a):

szukam chętnych którym zrobic dzis zakupy na konkursy:
-Intermarche (bilety od Wedla, Ruszaj na narty z Vanish)
-Tesco (Dove, Adidas, Wella, Walentyki, Gerber)
-także na Kamisa, Prymat

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4999022 Napisano: 06.02.2012 08:51:38 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Benasia moja robi wrecz identycznie z tym ze chodzi wczesniej spac no i spi w osobnym pokoju emotka przy dzwiekach Bacha lub Mozarta emotka .
Fajnie jak dziecko jest takie systematyczne - np ja dokladnie wiem kiedy mala bedzie chciala jesc dzieki czemu mozna sobie zaplanowac jakies wyjscie itd.Od urodzenia wstawala jak w zegarku co 3 godziny pozniej tylko wydłuzajac sobie nocna przerwe.Nie wyobrazam sobie lulac malej na rekach albo wozic w wozku po pokoju - dzieki Bogu mieszkamy wysoko a wozek jest w wozkowni wiec jakby co nawet mnie nie pokusi by tak zrobic emotka .Pierwsze dziecko tak wychowalam i poki co drugie tez sie udaje emotka

mój też jako noworodek co 3 godziny się budził w nocy a teraz już potrafi przy pierwszym zaśnieciu 6 do 7 godzin spać bez przerwy. potem w nocy jak się obudzi to karmię, przewijam i kłade do łóżeczka a on znów sam zasypia.

agusia myślę że da się nauczyć noworodka choć to pewnie nie będzie łatwe. zwłaszcza chłopcy wydają mi się pod tym względem trudni - jak urodziłam na sali leżała ze mną dziewczyna i miała córeczkę która urodziła się kilka godz po Mikołaju, ona była spokojna, głównie spała a jak chciała jeść to powiedzmy że marudziła, natomiast Mikołaj jak chciał jeść to baaaardzooooo głośno dawał o tym znać i to nie marudzeniem emotka

i inaczej pewnie jest jak się karmi tylko piersią a inaczej tylko butelką by nauczyć malca (noworodka) zasypiania, bo ja karmiłam najpierw tylko piersia, potem w nocy butla a w dzień pierś, aż w końcu pierś zaczęłam odstawić i przez ostatni miesiąc tylko butelka.
napewno nauczysz swojego Kamilka jak już będzie taki duży jak nasz chłopczyki.

Dodam że z Mikołajem przez pierwszy miesiąc był miód i cud,dziecko grzeczniutkie spało i w ogóle, potem zaczęły się kolki i były problemy z zaśnieciem przez to - co my przeżywaliśmy, noszenie, wożenie wózkiem, nawet auto zaangażowaliśmy bo 2-3 razy doszło do tego że północ a mały nie spał i płakał - masakra emotka
na szczęście wyrósł z tego i ok 3 tyg dobre odpukać już jest ok. a pierwszy raz Mikołaj sam usnął w łóżeczku w dzień gdy wróciliśmy ze szpitala czyli 10 stycznia i od tej pory jest wspaniale emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998990 Napisano: 06.02.2012 08:42:22 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Liczy się właśnie systematyczność, u nas nie jest co zegarka, bo Kubuś raz ssie pierś, a raz modyfikowane, więc różnica między wstawaniem może odbiegać nawet 1h.
Dziewczyny, czy takiemu maluchowi 3,5 miesięcznemu mogą iść już ząbki, mały się ślini, pcha rączki bardzo do buzi i czasem marudzi przy tym.

Katrin moja chodzi w sliniaczku bo slini sie jak buldog a raczki wiecznie obslinione ( i rekawki tez ) .Komicznie wyglada jak cisnie dwie piastki na raz do buzinki. Co do zabkow to jest to mozliwe, ba niektore dzieci rodza sie z zabkiem emotka Ale to slinienie w tym wieku to normalne - slinianki zaczely w pelni dzialac emotka

mój tez tak ma prawie miesiąc się ślini a pcha ręce, rekawki lub cokolwiek już z 2-3 tyg.
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998852 Napisano: 06.02.2012 07:49:56 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

a ja teraz odpoczywam -synek usypia w łóżeczku i 6 godzin luzu mam emotka

Tak sam usypia? Bez waszej obecności?

po prostu cały dzień ma w tej chwili regularny jeśli chodzi o jedzenie to mniej wiecej też je o stałych porach, potem ok 18 mleczko, zabawa, kąpiel, ubranie w piżdżamkę, jedzonko, odbicie, kladziemy do łóżeczka, gasimy światlo jedynie laptop zostaje na stole włączony ale odwrócony w przeciwną stronę i synek sam zasypia. śpi ok 6-7 godzin i potem jedzonko ok 3 w nocy i tak do rana o 3-4 godz. Budzimy się tzn wstajemy ok 9 nie wcześniej, bo jak tatuś rano idzie do pracy a maly by marudził to do mamy łóżka i do 9 spokój. dopiero o 9 wstajemy i sie witamy
emotka
tak więc spokój, bez nerwów przy usypianiu, bez kolysania godzinami i płaczów jak było na początku. teraz sam potrafi ładnie zasnąć.
Ach jestem dumna z tego mojego synka emotka
codziennie mnie zachwyca i pokazuje jaki mądry jest emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998798 Napisano: 06.02.2012 07:20:15 w Konkursowiczki w ciąży
a ja teraz odpoczywam -synek usypia w łóżeczku i 6 godzin luzu mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998794 Napisano: 06.02.2012 07:18:55 w Rossmann
zubi napisał(a):

jak myślicie, będą jeszcze dziś wyniki z konku HIPP?

nie sądzę Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998304 Napisano: 06.02.2012 03:34:39 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

rachel napisał(a):

a czuć jakoś to obracanie się??

Mój pierwszy się obrócił bardzo późno ok 40 tygodnia i powiem że to czuć było emotka Tak mocno się wtedy wiercił i wydawało mi się że mi żebra wypchnie emotka

Mi to cały brzuch faluje emotka Przed samym porodem dziecko wstawia się delikatnie w kanał rodny. Widać to po tym, że brzuch się obniża. Moje maluszki nie chciały się wstawić nawet przy skurczach partych. Natomiast wcześniej, ok 30 tygodnia dzidziuś ustawia się w macicy główką w dół i ok 95% pozostaje już w tej pozycji.

dokładnie mi doktor mówił że do 30- 32 tyg dziecko powinno się obrócic, potem są coraz mniejsze szanse, aczkolwiek kto wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998273 Napisano: 06.02.2012 03:30:01 w Rossmann
a co z słonikami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998214 Napisano: 06.02.2012 03:15:15 w Konkursowiczki w ciąży
no trudno powiedzieć, ja wiedziałam że się obrócil bo definytywnie stopę wybijał mi pod żebrami tak było ją czuć i mozna było dotknąc a więc głowe miał na dole. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998201 Napisano: 06.02.2012 03:08:23 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

dziewczyny a kiedy dziecko sie powinno obrócić i ile to trwa?? ja mam teraz 32 tydzień i na razie maleństwo się jeszcze nie obróciło...ale zastanawiam się jak długo to trwa

u mnie w 32 juz było odwócone jak byłam na wizycie, a w 30 tyg jeszcze nie
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998104 Napisano: 06.02.2012 02:37:40 w TESCO konkursy
zarania napisał(a):

isiulka napisał(a):

świetne wyniki emotka zwłaszcza z wczoraj emotka

Fakt, tym bardziej się cieszę, że wczoraj się wbiłam cudem w czas. emotka emotka

no a ja gratuluje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998100 Napisano: 06.02.2012 02:36:19 w Zakupy na konkursy - usługi
szukam chętnych którym zrobic dzis zakupy na konkursy:
-Intermarche (bilety od Wedla, Ruszaj na narty z Vanish)
-Tesco (Dove, Adidas, Wella, Walentyki, Gerber)
-także na Kamisa, Prymat
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4998070 Napisano: 06.02.2012 02:29:44 w TESCO konkursy
mightyb napisał(a):

Kto mi zrobi zakupy na konkurs Pokój dziecięcych marzeń ? Proszę emotka Pw

moge chetnym zrobić zakupy na ten konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4997690 Napisano: 06.02.2012 12:29:48 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

Cześć,

notatnik - już o tym była mowa i pisałem, że będzie emotka
masowane odznaczanie konkursów - niestety ale nie będzie tej opcji...
kiedy start? po mojej sesji, bo teraz mam sporo egzaminów a na 1 miejscu teraz synek, potem praca, e-konkursy i dopiero nauka i chyba na chwilę muszę zamienić dwa ostatnie emotka

tak w ogóle jeśli to twój synek na awatarze to śliczny
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#4997581 Napisano: 06.02.2012 11:49:13 w Połączenia nieodebrane
olunka napisał(a):

benasia napisał(a):

olunka napisał(a):

benasia napisał(a):

ja tez teraz z zastrzezonego ale grałam na tym ttylko na gerbera

gerber dzwoni z normalnej komórki, przed chwilą telefon:)

o to gratki emotka
tez marze o stoliku emotka a z jakiego dnia?

z 3.02

wszak dziwne bo tylko z tego tam brałam udział, ewentualnie może ciotka dzwoniła bo ona też ma zastrzeżony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0