Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiadomo czy 1 osoba dzwoni, a poza tym pewnie dzwonic beda do tych co nie odebrali.
w sumie 10 czy 9 nagród na dzień. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak zwykle pudło... oświeci mnie ktoś jak spróbować wygrać... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ktoś będzie wiedział że z soboty dzwonią dajcie znać Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też jako noworodek co 3 godziny się budził w nocy a teraz już potrafi przy pierwszym zaśnieciu 6 do 7 godzin spać bez przerwy. potem w nocy jak się obudzi to karmię, przewijam i kłade do łóżeczka a on znów sam zasypia.
agusia myślę że da się nauczyć noworodka choć to pewnie nie będzie łatwe. zwłaszcza chłopcy wydają mi się pod tym względem trudni - jak urodziłam na sali leżała ze mną dziewczyna i miała córeczkę która urodziła się kilka godz po Mikołaju, ona była spokojna, głównie spała a jak chciała jeść to powiedzmy że marudziła, natomiast Mikołaj jak chciał jeść to baaaardzooooo głośno dawał o tym znać i to nie marudzeniem
i inaczej pewnie jest jak się karmi tylko piersią a inaczej tylko butelką by nauczyć malca (noworodka) zasypiania, bo ja karmiłam najpierw tylko piersia, potem w nocy butla a w dzień pierś, aż w końcu pierś zaczęłam odstawić i przez ostatni miesiąc tylko butelka.
napewno nauczysz swojego Kamilka jak już będzie taki duży jak nasz chłopczyki.
Dodam że z Mikołajem przez pierwszy miesiąc był miód i cud,dziecko grzeczniutkie spało i w ogóle, potem zaczęły się kolki i były problemy z zaśnieciem przez to - co my przeżywaliśmy, noszenie, wożenie wózkiem, nawet auto zaangażowaliśmy bo 2-3 razy doszło do tego że północ a mały nie spał i płakał - masakra
na szczęście wyrósł z tego i ok 3 tyg dobre odpukać już jest ok. a pierwszy raz Mikołaj sam usnął w łóżeczku w dzień gdy wróciliśmy ze szpitala czyli 10 stycznia i od tej pory jest wspaniale Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój tez tak ma prawie miesiąc się ślini a pcha ręce, rekawki lub cokolwiek już z 2-3 tyg.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po prostu cały dzień ma w tej chwili regularny jeśli chodzi o jedzenie to mniej wiecej też je o stałych porach, potem ok 18 mleczko, zabawa, kąpiel, ubranie w piżdżamkę, jedzonko, odbicie, kladziemy do łóżeczka, gasimy światlo jedynie laptop zostaje na stole włączony ale odwrócony w przeciwną stronę i synek sam zasypia. śpi ok 6-7 godzin i potem jedzonko ok 3 w nocy i tak do rana o 3-4 godz. Budzimy się tzn wstajemy ok 9 nie wcześniej, bo jak tatuś rano idzie do pracy a maly by marudził to do mamy łóżka i do 9 spokój. dopiero o 9 wstajemy i sie witamy
tak więc spokój, bez nerwów przy usypianiu, bez kolysania godzinami i płaczów jak było na początku. teraz sam potrafi ładnie zasnąć.
Ach jestem dumna z tego mojego synka
codziennie mnie zachwyca i pokazuje jaki mądry jest Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie sądzę Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie mi doktor mówił że do 30- 32 tyg dziecko powinno się obrócic, potem są coraz mniejsze szanse, aczkolwiek kto wie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w 32 juz było odwócone jak byłam na wizycie, a w 30 tyg jeszcze nie
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no a ja gratuluje Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Intermarche (bilety od Wedla, Ruszaj na narty z Vanish)
-Tesco (Dove, Adidas, Wella, Walentyki, Gerber)
-także na Kamisa, Prymat Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moge chetnym zrobić zakupy na ten konkurs Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak w ogóle jeśli to twój synek na awatarze to śliczny
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszak dziwne bo tylko z tego tam brałam udział, ewentualnie może ciotka dzwoniła bo ona też ma zastrzeżony Wyświetl w wątku >>