Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jak zaczełam rodzić silami natury to ciągle musiałam leżec podłąćzona do ktg - o zgrozo przy największych bólach musiałam na tym glupim fotelu a przeciez to miał byc porod rodzinny i liczyłam że na piłce posiedze, drabince itp. ale z drugiej strony moze i dobrze bo jak nie chciały puszczac skurcze i byly ciagle to musiala być cesarka.
a ja też dostałam jakiś zastrzyk aż zwymiotowałam po nim...
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też miałam super rymowanke ale co jak nie wysłałam
jak ktoś chce to mam paragony na walentynki tesco Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-DOVE TESCO 04.02
-GERBER TESCO 04.02 i 09.02
-Walentynki Tesco
pw Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja daję sok jabłkowy z gerbera. chciałam dać z wodą ale nie chce pić bo się krzywi...
deserki też na razie z gerbera.
kupki robi codziennie nawet czasem 2-3 w zależności czy male czy od razu 1 duża.
sama nie wiem czy dawać te 30ml soczku i jeszcze w ten sam dzień troszkę deserku...
dodam że kupki są zielono-żółte ale może takie mieć jak w mleku jest żelazo.
a tak w ogóle to jutro od rana Mikusia czeka morfologia by sprawdzić poziom żelaza czy jest już ok. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niby tak ale szczerze to trochę się boję mu zwiększać bo on ma delikatny żoładek i w ogóle wiesz jak miałam z nim te problemy typu kolki, potem szpital z tym nieżytem jelitowo-żołądkowym, a w dodatku ciągle ma gazy i dostaje 2 razy dziennie esputicon -ale to może dostawac więc nie chce przesadzić.
a boję się czy biegunkę może nie miec po soczku jabłkowym i deserku tzn czy jabłko tak nie działa? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc zastanawiam się czy i to mogę i to mu dawać.
a co do kaszki to raz na kilka dni do mleka daję pół łyżeczki kaszki ryżowej o smaku brzoskwiniowym (bo wiem że po soczki jabłko-brzoskwinia nic mu nie było). Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy musicie dziś do szpitala?
moze zrelaksuj się w domu skoro nic się nie dzieje i jutro spróbuj z szpitalem. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm... a ile twój maluszek ma teraz?
bo zalezy jak szybko rośnie i czy duży chłopczyk z niego.
Mój mały nosi teraz 74 raczej w 68 już go nie wbiję, więc wiosna w tym rozmiarze u nas, a lato się zobaczy bo chyba już tak szybko rosnąc nie będzie i 74/80 powinno starczyć na wczesne lato, jesień to co innego liczę że 86 będzie ale wszystko się okaże. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia no ok rozumiem że się denerwujesz, ale szczerze mówiąc nie bardzo mi się podoba jak ciągle widzę ch*** czy coś - będziesz miała dzidziusia to też tak będziesz przy nim mówiła? nie chcę się wtrącać ani robić ci morałów ale sama chyba rozumiesz że są tu też inne osoby... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ach skusilam się bo czytałam chyba na stronie bebilonu że 16 tyg życia to 4miesiace a mały skończył wczoraj 16 tyg, więc w sumie możemy zaczynać, choć ja chciałam czekać do dnia jego tak jakby miesięcznych urodzinek.
a zastanawiam się czy mogę dawać mu w ten sam dzień i soczek i po kilku godz jabłuszko z słoiczka? czy jak jedno to lepiej drugiego nie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobię też zakupy w Intermarche na Hortex pasja kino i bilety od Wedla. pw Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobię też zakupy w Intermarche na Hortex pasja kino i bilety od Wedla. pw Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my najpierw chcemy spróbować jablko -marchew, potem banan, brzoskwinia, ziemniak i inne.
dynia naturalna to na jesien, a poki co na poczatku słoiczek.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli nosic go na odbicie? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9167
Punkty karne 0
Konkursy dodane